Actualitate

Fostul premier Adrian Năstase l-a vizitat pe primarul Piteștiului

Luni, 11 Martie 2019 13:59

Primarul Cornel Constantin Ionică a avut o scurtă întâlnire cu Adrian Năstase, fostul premier al României, venit la Pitești pentru a participa la vernisajul expoziției ,,Basarabia și Transilvania în cinci secole de cartografie” desfășurat la Biblioteca Județeană Dinicu Golescu.
Cei doi au avut o discuție privată după care, primarul Cornel Ionică l-a condus pe fostul premier și președinte PSD până la sediul bibliotecii.

 

CANALIZAREA NU ESTE COŞ DE GUNOI! Protejaţi reţeaua de canalizare şi mediul înconjurător!

Luni, 11 Martie 2019 13:38

Societatea Apă Canal 2000 SA Piteşti se implică în campanii de informare şi de responsabilizare a cetăţenilor faţă de problemele de mediu, cu impact asupra condiţiilor de viaţă a populaţiei.
În cele ce urmează readucem în atenţia publicului câteva aspecte legate de buna funcţionare a sistemului de canalizare.
Deşeurile menajere şi alte tipuri de deşeuri nu se aruncă în vasul de toaletă sau în chiuvetă întrucât acestea înfundă reţelele interioare de canalizare, deteriorează utilajele din staţiile de pompare sau din staţiile de epurare şi afectează buna funcţionare a serviciului.

Curtea de Apel Pitești. Dezbatere publică cu titlul „Traficul de persoane şi traficul de minori”

Luni, 11 Martie 2019 13:09

Joi, 21 martie 2019, orele 1300, la sediul  Curţii de Apel Piteşti va avea loc dezbaterea publică cu titlul „Traficul de persoane şi traficul de minori”, la care sunt invitaţi să participe reprezentanți ai instanţelor judecătoreşti din circumscripţia teritorială a Curţii de Apel Piteşti, precum şi reprezentanţi ai unor instituţii publice din  judeţul Argeş.

 

D.N.A. Pitești face angajări

Luni, 11 Martie 2019 13:04

Direcția Națională Anticorupție caută procurori de execuție. Iar posturile vacanțe nu sunt deloc puține. Mai exact, sunt disponibile câteva zeci de locuri, atât la structura centrală a parchetului anticorupție, cât și la serviciile teritoriale.
Concursul urmează să se finalizeze pe 23 aprilie 2019, însă nu toți procurorii pot participa la el. Vor fi admiși doar candidații care nu au fost sancționați disciplinar, au o bună pregătire profesională, o conduită morală ireproșabilă și o vechime de cel puțîn 10 ani în magistratură.

Mioveni - gazda turneului Semifinal al Campionatului Naţional de Volei pentru junioare

Luni, 11 Martie 2019 12:51

# Echipa din Mioveni a terminat sezonul regulat pe primul loc în seria D
La sediul Federaţiei Române de Volei s-a stabilit astăzi gazda Turneului Semifinal al Campionatului Naţional de Volei pentru junioare. Reprezentanții FRV au decis ca  turneul seriei a două să fie organizat la Mioveni, în perioada 22-24 martie 2019. CS Dacia Mioveni 2012 are ca obiectiv principal calificarea în ultima fază a competiției, dar pentru un loc sub soarele finalelor mai luptă și CSS Bacău,CSS 1 Momentos Constanța și  CNMV Ploiești. Competiția se va desfășura în sala de  sport a Școlii “Liviu Rebreanu”. Echipa din Mioveni a terminat sezonul regulat pe primul loc în seria D. Amintim că se califică pentru faza finală, echipa clasată pe primul loc din fiecare serie semifinală.

 

Pagina 563 din 1125

«ÎnceputAnterior561562563564565566567568569570UrmătorSfârşit»

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea