Actualitate

Podul peste barajul din Prundu, proaspăt reabilitat, arată… demolat!

Luni, 11 Martie 2019 12:43

Podul peste barajul Prundu, o lungă perioadă din cursul anului trecut a fost supus unor lucrări de reabilitare. La sfârșitul lui 2018 a fost redeschis circulaţiei rutiere. Astfel, pentru a evita aglomeraţia şi blocajele de la Podul Viilor, şoferii pot opta, din nou, pentru strada Sticlelor, cunoscută drept varianta Ştefăneşti, care face legătura între DN7 şi Piteşti pe această rută.

 

Un exemplu de urmat! A plecat cu gândul de a merge la film, dar a intervenit voluntar în ajutorul colegilor pompieri

Luni, 11 Martie 2019 11:12

# Subofițerul Cristian Stoica: „Colegii mei sunt ca o a doua familie pentru mine, oricare din ei ar fi procedat la fel”

„A fi pompier nu este doar o meserie, este o vocație, este despre omenie, curaj și implicare”, spun reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Argeș. Iar acest lucru este complet adevărat.  Nu sunt doar niște cuvinte mărturisite de dragul de a fi spuse. Sunt niște cuvinte care vin în sprijinul unor fapte, ale pompierilor argeșeni, care merită lăudate. Dorința de a-i ajuta pe cei care au nevoie se manifestă, în cazul salvatorilor argeșeni, chiar și în timpul liber.

”Să învățăm pentru viitor!” Meditații gratuite pentru micuți organizate la Parohia Turculești

Luni, 04 Martie 2019 15:12

Preotul Cosmin Bologea, din parohia Turculești (Călinești), nu este la prima inițiativă interesantă. Menționăm doar desele incursiuni prin localitate pentru distribuirea ajutoarelor pe care le primește de la credincioși dar și implicarea, anul trecut, în ridicarea, de la zero, a unei locuințe pentru un sătean rămas pe drumuri. Astăzi, însă, este vorba de inițierea unui program destul de elaborat, program ce implică, în fiecare sâmbătă, meditații gratuite pentru micuți. Matematică și română, deocamdată, iar în viitorul apropiat, și engleză. Plus activități didactice recreative.

 

ÎPS Calinic: „E bine să amânăm?”

Luni, 04 Martie 2019 15:11

Cel mai bun lucru pentru noi oamenii este să facem amânări multe şi folositoare vieţii noastre. Să amânăm felul nostru de a ne mânia. Să amânăm graba la răspunsuri pripite şi războinice. Să amânăm masa de seară pentru dimineaţa zilei următoare. Să amânăm răzbunarea şi graba de a ponegri pe ceilalţi oameni. Mai mult, să amânăm pofta de a judeca pe alţii şi de a intra în cămara sufletelor pentru a întina viaţa celorlalţi.

În 2018, s-a dispus achitarea a 40 de inculpați, în 30 de cauze, la nivelul Parchetelor din Argeş

Luni, 04 Martie 2019 15:03

În februarie, Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Piteşti, condus de procurorul general Mihail  Aldea, și-a prezentat raportul de activitate pe anul 2018.  La prezentarea bilanțului a onorat cu prezența și procurorul general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, Augustin Lazăr.
Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Piteşti are în subordinea sa două parchete de nivel judeţean, respectiv Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeş şi Parchetul de pe lângă Tribunalul Vâlcea, precum şi 10 unităţi locale de parchet.

 

Pagina 564 din 1125

«ÎnceputAnterior561562563564565566567568569570UrmătorSfârşit»

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea