Actualitate

Magistraţii au protestat din nou pe scările Curţii de Apel Piteşti

Luni, 04 Martie 2019 15:02

Săptămâna trecută, magistraţii au protestat iar pe scările Curţii de Apel Piteşti, alăturându-se în acest fel manifestărilor organizate simultan în toată ţara.
Judecători şi procurori, au stat timp de câteva minute, afişând pancarte pe care scria: ”Respectaţi avizul Comisiei de la Veneţia”, „Procuror independent”, „Justiţie independentă”. Trecătorii s-au oprit şi au scandat : „Cinste lor, cinste magistraţilor!” Protestul a venit ca urmare a manifestărilor din întreaga ţară. Magistraţii cer abrogarea Ordonanţei de Urgenţă 7/2019.

 

Școala Gheorghe Gomoiu din Călinești organizează examene Cambridge English

Luni, 04 Martie 2019 14:46

# Examenul poate înlocui o probă de BAC

Școala Gheorghe Gomoiu, din Călinești, aduce, în această primăvară, noutăți educative: în colaborare cu European Examinations Centre, organizează examene Cambridge English

Proiectul de Lege privind câinii salvamontişti, pas important pentru promulgare

Luni, 25 Februarie 2019 15:50

# Povestea câinilor de avalanșă din Argeș

Săptămâna trecută, în Comisia pentru agricultură, silvicultură, industrie alimentară și servicii specifice din cadrul Camerei Deputaților s-a discutat Proiectul de Lege privind câinii salvamontişti. Inițiativa îi aparține parlamentarului argeșean Simona Bucura-Oprescu, cu sprijinul conducerii Salvamont Argeș. Proiectul de Lege a fost readus în discuție după ce a fost uitat prin sertarele din Parlament de mai bine de un an.

 

Bătrână sărbătorită de Primăria Vedea la împlinirea unui secol de viață

Luni, 25 Februarie 2019 15:32

Sărbătoare unică la Primăria Vedea! Primarul Niculae Dochinoiu, consilieri locali și localnici au trăit un moment emoționant, , sâmbătă, 16 februarie, alături de Constantina Costache care a împlinit 100 de ani.
Familia și edilul localității au organizat un moment special în sala de festivități a Primăriei Vedea unde rudele, aleșii locali i-au spus femeii cuvinte emoționante și i-au adus flori și cadouri.

Cupa României la Box pentru Juniori se desfășoară la Pitești

Luni, 25 Februarie 2019 15:31

Consiliul Local Pitești a aprobat, pe 21 februarie, proiectul privind organizarea finalei competiției Cupa României la Box Juniori – masculin. Cupa României la Box pentru Juniori se desfășoară la Pitești, în perioada 12 – 17 martie 2019, în parteneriat cu Federația Română de Box. Competiția va fi organizată la Sala Sporturilor din Pitești.
Finanțarea cheltuielilor pentru organizarea competiției se va face de la bugetul „Fotbal Club Argeș”. Consilierii locali piteșteni au aprobat suma de 37.280 de lei pentru organizarea sa. „Am avut rezultate foarte bune la box. Trebuie să le creăm tinerilor nostri niște condiții… Am stabilit ca această competiție să se desfășoare la Pitești, între 12-17 martie”, a precizat primarul Piteștiului, Cornel Ionică.

 

Pagina 565 din 1125

«ÎnceputAnterior561562563564565566567568569570UrmătorSfârşit»

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea