Actualitate

Alexandru Mihăilescu, prietenul lui Mutu, în arest preventiv timp de 30 de zile

Luni, 11 Februarie 2019 23:08

Alexandru Mihăilescu, zis şi Alex Copil Bătrân, este unul dintre apropiații fostului fotbalist Adrian Mutu. Săptămâna trecută, acesta a fost reţinut în parcarea de la mall-ul Vivo! Piteşti pentru trafic de cocaină, în urma unui flagrant. El a încercat să îi vândă unui ofiţer sub acoperire droguri. Alexandru Mihăilescu este de ani buni în cercul de prieteni apropiaţi ai lui Adrian Mutu. Acesta s-a numărat printre invitaţi, anul trecut, la ziua de naştere a lui Tiago, copilul pe care Adrian Mutu îl are cu soţia lui, Sandra. Conform apropiaților săi, acesta ar fi chiar finul fostului fotbalist.

 

Tribunalul Argeș, pe locul 7 la nivel național în privința volumului de activitate

Luni, 11 Februarie 2019 21:31

Săptămâna trecută, Tribunalul Argeș a prezentat raportul de activitate, pe anul 2018. Anul trecut, instanța a avut un volumul de activitate de 22.029 dosare, dintre care 8.280 dosare se aflau în stoc la începutul anului și 13.749 dosare intrate pe parcursul perioadei analizate. Comparativ cu anul anterior se constată o diminuare a volumului de activitate cu aproximativ 2,2%, diminuare datorată reducerii cu 2.074 a numărului dosarelor intrate în 2018 față de anul precedent.

O instanță din Argeș sesisează Curtea de Justiţie a UE pentru a stabili dacă cerinţele MCV sunt obligatorii

Luni, 11 Februarie 2019 21:26

# Instanța europeană a fost sesizată și cu privire la înființarea Secției pentru anchetarea magistraților

Săptămâna trecută, Curtea de Apel Piteşti a decis să sesizeze Curtea de Justiţie a Uniunii Europene (CJUE) cu cinci întrebări privind caracterul recomandărilor din rapoartele MCV. Este a doua instanţă din România ce face acest lucru, după Tribunalul Olt. CJUE va fi sesizată cu privire la înființarea controversatei Secții speciale pentru anchetarea magistraților, a decis Curtea de Apel Pitești, pe 7 februarie, care a admis solicitarea Asociației Forumul Judecătorilor din România.

 

O persoană cu legături în Teleorman ar putea pune mâna pe șefia Finanțelor Argeș

Luni, 11 Februarie 2019 15:38

Pesediștii argeșeni au sărit ca arși criticând conducerea ANAF după ce Lucrețiu Tudor (foto) nu mai este director al Direcției de Finanțe Argeș. Recent, delegația acestuia ca director interimar a expirat, iar postul nu a fost scos la concurs nici acum de către minister. Deși în ultimul an, de când acesta a fost la cârma instituției, rezultatele au fost foarte bune, postul de director ar putea ajunge la un fost șef al Direcției, cu puternice legături cu Teleormanul.

ÎPS Calinic: „Când vezi că România n-are decât ceva peste 200 de km de autostradă, te apucă jalea pe dinlăuntru”

Luni, 11 Februarie 2019 15:25

ÎPS Calinic, arhiepiscopul Argeșului și Muscelului, vorbește pe larg în cartea sa „Mersul printre stele – vol. Cu pana printre idei” despre problema autostrăzilor și situația traficului sufocant din țara noastră. Sunt doar două dintre subiectele sensibile care au fost dezbătute de arhiepiscop în cărțile sale, fragmente care au apărut și pe site-ul Arhiepiscopiei Argeșului și Muscelului.

 

Pagina 569 din 1125

«ÎnceputAnterior561562563564565566567568569570UrmătorSfârşit»

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea