Actualitate

Gala 10 pentru Argeș transformată într-o petrecere de „nuntă”

Luni, 17 Decembrie 2018 13:38

Consiliul Județean Argeș a organizat cea de-a treia ediție a Galei 10 pentru Argeș. În acest an, totul s-a transformat într-o veritabilă petrecere de nuntă, cu lăutari, hore și... chefuială. Mai mult, „petrecerea” organizată de Manu a fost spartă de primarul comunei Mărăcineni, care la un moment dat i-a „furat” aproape trei sferturi din invitați.

 

Conducerea Dacia, întâlnire cu autoritățile din Argeș

Luni, 17 Decembrie 2018 13:35

Săptămâna trecută, la Instituția Prefectului Argeș a avut loc o întâlnire între reprezentanții administrației județene și reprezentanții conducerii Uzinei de Automobile Dacia-Renault, cu ocazia numirii noului director general al Uzinei. Christophe Dridi, în prezent director executiv al Uzinei Vehicule Dacia şi membru în comitetul de management al companiei va ocupa funcţia de Director General al Automobile Dacia şi al Groupe Renault România începând din 1 ianuarie 2019. Dridi va prelua această responsabilitate de la Jerome Olive, care a avut un mandat interimar începând cu luna septembrie a acestui an.

Edward Sanda și Ruby, de Revelion, la Mioveni

Luni, 17 Decembrie 2018 13:19

Revelionul 2019 îi va găsi pe locuitorii din Mioveni sub o ploaie de artificii și efecte pirotehnice, la un super concert! Mioveniul va petrece în ultima seară din an, în Centrul Civic, pe muzica artiștilor Daniela Cernea, Edward Sanda și Ruby! Startul distracției va fi dat începând cu ora 22.00. ”Vă dăm întâlnire luni, 31 decembrie, ora 22.00, în Centrul Civic al orașului să petrecem împreună la cumpăna dintre ani sub o ploaie de artificii și efecte pirotehnice și să întâmpinăm Anul Nou pe muzica artiștilor Daniela Cernea, Edward Sanda și Ruby”, a precizat Ion Georgescu, edilul de la Mioveni.

 

Daniel Constantin va fi adus cu mandat la instanță, în dosarul fostului ofițer SRI Daniel Dragomir

Luni, 10 Decembrie 2018 23:15

Fostul ministru al Agriculturii și fost deputat de Argeș, Daniel Constantin, urmează să fie adus cu mandat la Curtea de Apel București. Acesta va fi audiat pe 23 ianuarie în dosarul fostului ofițer SRI Daniel Dragomir. Judecătorul a dispus, la ședința de vineri, 7 decembrie, de la Curtea de Apel București, ca pentru termenul următor Daniel Constantin să fie citat „cu mandat cu aducere cu însoțitor”. De asemenea, magistratul a stabilit că acesta va trebui să explice, sub sancțiunea amenzii, la termenul din 23 ianuarie de ce nu s-a prezentat la termenul anterior.

Moș Nicolae a venit și la compartimentul de Recuperare Neuromotorie din cadrul Spitalului de Pediatrie

Luni, 10 Decembrie 2018 23:08

Pe 6 decembrie, s-a simțit spiritul lui Moș Nicolae și la Spitalul de Pediatrie. Moșul a venit la copiii internați în compartimentul de Recuperare Neuromotorie din cadrul Spitalului de Pediatrie. Și nu cu nuielușa, ci cu multe cadouri.
A fost un moment oportun pentru a oferi, din suflet, cadouri pentru 18 copilași din cadrul compartimentului Recuperare Neuromotorie. Darurile au fost oferite cu sprijinul unei persoane cu suflet mare care nu a vrut să-și divulge identitatea.

 

Pagina 573 din 1121

«ÎnceputAnterior571572573574575576577578579580UrmătorSfârşit»

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea