Actualitate

Virgil Baciu, la Alba Iulia: ”100 de corbeni pentru 100 de ani de la Marea Unire”

Luni, 10 Decembrie 2018 23:06

Primarul comunei argeşene Corbi, Virgil Baciu, a organizat de 1 Decembrie o deplasare la Alba Iulia, capitala Marii Uniri, cu ocazia sărbătorii Centenarului. Aproximativ o sută de localnici din Corbi l-au însoţit pe edil în Cetatea Alba Iulia, ”înarmaţi” cu steaguri tricolore şi îmbrăcaţi în portul popular traditional al zonei din care provin. ”Oastea” condusă de primarul din Corbi a fost remarcată de majoritatea participanților din Capitala Unirii. Mai mult, manifestația a fost postată pe pagina de Facebook a edilului Virgil Baciu cu comentariul ”Patriotism corbenesc la Alba Iulia!”

 

Concert de colinde, în Catedrala ”Sfinții Apostoli Petru și Pavel” de la Mioveni

Luni, 10 Decembrie 2018 23:04

Duminică, 16 decembrie, de la ora 17.30, Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului, împreună cu Primăria orașului Mioveni și Școala Populară de Arte Pitești vă invită la concertul de colinde - ”Deschide ușa creștine!”. Odată cu sărbătorile de iarnă, este vremea colindelor, iar tradiția rămâne încă vie pe aceste meleaguri argeșene. Obiceiuri vechi de sute de ani renasc în aceste zile, aduse din nou la viață de tineri și bătrâni, deopotrivă, iar comunitatea din Mioveni contribuie din plin la păstrarea tradițiilor.
Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Calinic Argeșeanu - Arhiepiscopul Argeșului și Muscelului, concertul de colinde va avea loc în Catedrala ”Sfinții Apostoli Petru și Pavel” Mioveni. Intrarea este liberă!

Proiect pentru dezvoltarea competențelor asistenților sociali din mediul rural, la Universitatea din Pitești

Luni, 10 Decembrie 2018 23:00

Universitatea din Pitești va găzdui, în perioada 10-12 decembrie, prima întâlnire de lucru în cadrul proiectul Empowering Practitioners in Social Work from Rural Communities – EPSWRA - Împuternicirea practicienilor în asistență socială din comunitățile rurale.
Valoarea noului proiect, finanțat în cadrul programului Erasmus+, Acțiunea Cheie 2 - Parteneriate Strategice pentru Educația Adulților – Schimb de bune practici, este de aproximativ 150.000 de euro. Coordonarea este asigurată de Facultatea de Științe ale educației, Științe sociale și Psihologie, prin Departamentul de Psihologie, Științe ale comunicării și Asistență socială.

 

Mii de oameni, la cea de-a treia ediție a Târgului de Crăciun de la Mioveni

Luni, 10 Decembrie 2018 22:46

Concerte și artiști celebri, colinde, vin fiert, produse tradiționale, cadouri speciale, jucării de tot felul – au fost elementele care au adus magia Crăciunului la Mioveni. Mii de oameni au participat, pe parcursul a patru zile, la Târgul de Crăciun de la Mioveni. Cea de-a treia ediție a Târgului de Crăciun a debutat de Moș Nicolae, pe 6 decembrie, fiind deschisă de corul Filarmonicii „Ion Dumitrescu” din Râmnicu Vâlcea. Aceștia au introdus publicul în atmosfera sărbătorilor de iarnă cu un inedit concert de colinde. Pe scenă au urcat și micii artiști ai Centrului Cultural Mioveni, dar și Moș Crăciun și spiridușii acestuia.

Jucătorii de la FC Argeș își primesc de sărbători salariile restante

Luni, 10 Decembrie 2018 22:43

La ședința extraordinară de Consiliu Local Pitești, de săptămâna trecută, s-a votat suplimentarea bugetului Fotbal Club Argeș cu suma de 504.600 lei.
Mai precis, clubul a solicitat suplimentarea bugetului cu suma de 4.600 lei primită sub formă de sponsorizări pentru susținerea activității echipei de baschet. De asemenea, s-a aprobat suplimentarea cu 500.000 de lei, bani ce vin în completarea veniturilor Fotbal Club Argeș pentru atingerea obiectivelor din programul de activități aprobat pentru anul 2018 pe secții sportive.

 

Pagina 574 din 1121

«ÎnceputAnterior571572573574575576577578579580UrmătorSfârşit»

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea