Actualitate

”Thor” de Pitești! Tigrișorul este atracția momentului la ZOO Trivale

Luni, 10 Decembrie 2018 22:29

Grădina Zoologică din Piteşti are, din august, un nou membru. Este vorba despre un pui de tigru născut în captivitate şi ai cărui părinţi pot fi vizitaţi, de asemenea, la Zoo Trivale. De Sfântul Nicolae, micuțul jucăuș a primit din partea piteștenilor numele de Thor. Primăria Pitești a realizat pe pagina de facebook a instituției un sondaj propunând, pentru numele unui pui de tigru, patru variante: Thor, ASH, Beluga și Dexter. Cu 55% din voturile exprimate a fost ales numele Thor. Tigrișorul este atracția momentului la Grădina Zoologică din Trivale.

 

Mii de oameni s-au înghesuit la sfințirea noii catedrale din Curtea de Argeș

Luni, 10 Decembrie 2018 10:24

Mii de credincioși au venit, pe 7 decembrie, la Curtea de Argeș unde a avut loc sfințirea Altarului noii Catedrale Arhiepiscopale din Curtea de Argeș, cu hramurile Sfânta Mucenița Filofteia și Sfinții Arhangheli Mihail și Gavril. Slujba de sfinţire a catedralei a fost oficiată în aer liber de un sobor de preoţi, în frunte cu Arhiepiscopul Calinic, fiind urmată de prima liturghie oficiată în noul lăcaş de cult.

A fost sfințit un monument închinat eroilor, la Mioveni

Luni, 03 Decembrie 2018 16:16

De sărbătoarea Sfântului Apostol Andrei, în curtea Bisericii "Sfântul Ilie" din cartierul Clucereasa, a fost sfinţit un monument, în formă de cruce, închinat eroilor din oraşul Mioveni, care şi-au dat viaţa pentru ţară. Monumentul din lemn a fost cioplit de meşterul Ion Rodoş. La eveniment au participat invitați din Republica Moldova, Federația Rusă, Grecia, Franța, parlamentari, consilieri locali și reprezentanți ai administrației locale a orașului Mioveni. Ansamblul „Dorulețul” al Centrului Cultural Mioveni a susținut un scurt program de cântece patriotice.

 

Gimnastele de la Onix Dance s-au calificat la Dance World Cup Canada

Luni, 03 Decembrie 2018 16:13

Gimnastele de la Onix Dance s-au calificat la Dance World Cup Canada. O antrenoare ambițioasă, Elena Cristina Zgreabăn, și câteva fetițe talentate și la fel de ambițioase au arătat că se poate face performanță și la Pitești. Ele vor participa la concursul internațional din Canada, o competiție importantă în domeniul acro-dansului, care se va desfășura în perioada 28 iunie - 6 iulie 2019.

SIF Moldova a cumpărat 24 de hectare de teren la Popești, pentru o cultură intensivă de arbuști fructiferi

Luni, 03 Decembrie 2018 16:12

SIF Moldova (SIF2), emitent care gestionează active de circa 2 miliarde lei, mizează puternic pe culturi de afine în contextul în care în vara anului 2018 a achiziţionat un teren de circa 24 hectare în Popeşti, judeţul Argeş, pe care vrea să dezvolte a treia fermă şi consideră că investiţia aduce randamente mai mari decât cele de la bursa de la Bucureşti. Totodată societatea, conform zf.ro,  are în derulare ultimele operaţiuni pentru achiziţia a încă unui teren în Argeş, unul de 10 hectare, după ce în august a majorat capitalul social al companiei care se ocupă de afacerile cu afine cu 3,3 mil. lei la 22 mil. lei, sumă vărsată integral pentru finanţarea investiţiei.

 

Pagina 575 din 1121

«ÎnceputAnterior571572573574575576577578579580UrmătorSfârşit»

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea