Actualitate

Monumentul „Eroului Necunoscut”, inaugurat la Bascov!

Luni, 26 Noiembrie 2018 23:58

Monumentul „Eroului Necunoscut” a fost inaugurat la Bascov. Edilul Gheorghe Stancu, împreună cu prefectul Emilian Dragnea, conducerea CJ Argeș, dar și primari din Argeș și din Republica Moldova au dezvelit statuia care înfățișează un soldat din Primul Război Mondial. Toată acțiunea are ca scop marcarea Centenarului Marii Uniri, totul pornind de la inițiativa primarului Gheorghe Stancu. Monumentul este dedicat eroilor căzuţi la datorie în Primul şi cel de-al doilea Război Mondial. El este amplasat la răscrucea a două drumuri importante, mai exact Piteşti - Curtea de Argeş şi Bucureşti - Râmnicu Vâlcea.

 

Connect-R vine la „Târgul de Crăciun” de la Mioveni

Luni, 26 Noiembrie 2018 23:52

Nu mai este mult până când se va deschide cea de-a treia  ediția a Târgului de Crăciun de la Mioveni, într-o atmosferă magică de lumină multicoloră și bucurie. Deschiderea va avea loc pe 6 decembrie, iar în zilele de 7, 8 și 9 decembrie vor fi organizate zilnic spectacole cu artiști de marcă, programe artistice și multe surprize pentru toate vârstele.

Program special de 1 decembrie la Mioveni

Luni, 26 Noiembrie 2018 15:27

În An Centenar, Orașul Mioveni, prin Consiliul Local și Centrul Cultural Mioveni, a pregătit locuitorilor și invitaților o suită de manifestări culturale, artistice și militare de mare ținută. Sâmbătă, 1 decembrie, va avea loc și un spectacol folcloric de excepție susținut de către Ansamblul „Dor Bucovinean” Cernăuți, Taraful “Gabi Bunea” și Emilia Dorobanțu, alături de o serie de alți artisti. Concertul va avea loc la Casa de Cultură a Sindicatelor Dacia, de la ora 19.00, iar intrarea se va face pe bază de invitație gratuită. Invitațiile se găsesc la Centrul Cultural Mioveni și la Casa de Cultură a Sindicatelor „Dacia” Mioveni, de luni până vineri, între orele 09.00 – 16.00, în limita locurilor existente.

 

The Motans și Provincialii, concert extraordinar la Pitești

Luni, 26 Noiembrie 2018 15:25

Ziua Națională va fi sărbătorită la Pitești în Anul Centenarului prin ample evenimente cultural-artistice și activități comemorative. Manifestările se vor desfășura pe 1 decembrie în mai multe locuri din municipiu. Programul evenimentelor va cuprinde: paradă și defilare militară în zona centrală, foc de artificii, ceremonia de aprinderea a bradului de Crăciun și a iluminatului ornamental de sărbători dar și un concert extraordinar în Piața Primăriei Pitești.

A treia condamnare definitivă în dosarul „Sclavie la Berevoeşti”

Luni, 26 Noiembrie 2018 15:23

Curtea de Apel Piteşti a dat a treia condamnare în dosarul „Sclavie la Berevoeşti”. Cei șase inculpaţi au primit pedepse cuprinse între 4 şi 10 ani. La toţi inculpaţii pedepsele au fost micşorate faţă de cele date de Tribunalul Argeş, în luna mai a acestui an.
Cei șase romi de la Berevoești au fost ridicaţi de mascaţi de acasă, săptămâna trecută, după ce Curtea de Apel Piteşti a dat sentinţa definitivă şi a emis mandatele de executare.

 

Pagina 578 din 1121

«ÎnceputAnterior571572573574575576577578579580UrmătorSfârşit»

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea