Actualitate

Președinta Tribunalului Argeș iese la pensie!

Luni, 26 Noiembrie 2018 15:20

# Judecătoarea Mariana Vârgă (foto dreapta) va prelua conducerea instanței

Unul dintre cei mai experimentați judecători din Argeș iese la pensie! Valerica Vîrtopeanu, președinta Tribunalului Argeș, este unul dintre cei mai experimentați magistrați din județ, cu o vechime de 27 de ani în magistratură. Aceasta și-a desfășurat activitatea de judecător la Judecătoria Pitești din 1991 până în 1998, iar de atunci și până în prezent lucrează la Tribunalul Argeș, unde a îndeplinit mai multe funcții de conducere.

 

Antonia Diaconu și Marius Ștefan, față în față pentru șefia Parchetului Tribunalului Argeș

Luni, 26 Noiembrie 2018 15:09

A început examenul pentru numirea în funcții de conducere a judecătorilor și procurorilor argeșeni. Din această săptămâna candidații înscriși la concurs vor susține proiectul referitor la exercitarea atribuțiilor specifice funcțiilor de conducere. Astfel, concursul pentru șefia Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș îi aduce față în față pe actualul prim procuror Marius Ștefan  și pe Antonia Diaconu, cea care a condus Parchetului Judecătoriei Pitești timp de șase ani.

ZIUA INTERNAȚIONALĂ A PERSOANELOR CU DIZABILITĂȚI, MARCATĂ LA MIOVENI

Luni, 26 Noiembrie 2018 14:51

Ziua Internaţională a persoanelor cu dizabilităţi (International Day of People with Disability) este marcată în fiecare an la 3 decembrie.
Cu acest prilej, Primăria Mioveni, în parteneriat cu Asociaţia „Zâmbeşte şi Dăruieşte” va organiza marți, 4 decembrie 2018, o dezbatere publică la care vor participa specialiști în domeniu precum și persoanele vulnerabile din cadrul organizației.

 

Liberalii argeșeni, impasibili la acțiunea primarului de la Corbi

Luni, 19 Noiembrie 2018 16:28

Liberalii argeșeni nu au reușit să discute dacă vor susține sau nu campania de strângere de semnături a edilului Virgil Baciu de la Corbi pentru proiectul „Un milion pentru Unire”. Motivul? PNL Argeș nu a mai ținut Biroul Județean Politic, unde urma să fie discutată și acțiunea primarului de la Corbi, din cauză că președintele Adrian Miuțescu era plecat într-o delegație la Helsinki.

DECEMBRIE DE POVESTE, LA MIOVENI

Luni, 19 Noiembrie 2018 16:25

Concerte și artiști celebri, vin fiert, dulciuri de tot felul, produse tradiționale, cadouri speciale, handmade, colinde, jucării care se transformă în amintiri de neprețuit – sunt elemente pe care le veți regăsi și în acest an la Târgul de Crăciun orgaizat la Mioveni, începând cu 6 decembrie 2018.
An de an, orașe din lumea întreagă se întrec în organizarea celor mai frumoase târguri de Crăciun și fiecare dintre ele vine cu propria abordare, așa că, în fața unei oferte atât de variate, înainte de a porni la drum, în marea escapadă de Crăciun, pe lista priorităților este musai să bifați și Târgul de la Mioveni.

 

Pagina 579 din 1121

«ÎnceputAnterior571572573574575576577578579580UrmătorSfârşit»

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea