Actualitate

Familia Fătuloiu se mărește

Luni, 19 Noiembrie 2018 11:39

Alex Fătuloiu, cu afaceri în domeniul construcțiilor, fiul chestorului Dan Valentin Fătuloiu, s-a căsătorit, anul trecut, cu Roxana, pe atunci încă studentă la Medicină. Frumoasa aleasă se grăbește să termine studiile pentru că, în curând, o așteaptă altă provocare, și anume cea de a deveni mămică. Succes la noul examen, să vă trăiască!
L.S.

 

Directorul DJST Argeș a ajuns la Comisia de disciplină a Ministerului Sportului

Luni, 19 Noiembrie 2018 11:37

Laurențiu Achimescu, directorul DJST Argeș, s-a prezentat, pe 5 octombrie, la sediul Ministerului Tineretului și Sportului pentru audierea la Comisia de Disciplină ca urmare a unui raport al Corpului de Control al Ministerului realizat în 2017.
Achimescu a fost audiat la Comisie pentru faptul că ar fi limitat nejustificat, pe parcursul anului 2017, atribuțiile fostului director executiv adjunct – Adrian Bughiu, actualul subprefect al județului.

Cristian Gentea, președintele Consiliului de Administrație FC Argeș: „Avem discuții avansate cu un investitor piteștean. Oricine ar fi, el nu vine singur”

Luni, 19 Noiembrie 2018 11:36

Vești bune pentru clubul alb-violet! Conducerea FC Argeș este în tratative avansate cu un om de afaceri din Pitești ca să vină să investească la club. Iar acesta nu ar veni de unul singur, ci împreună cu alți investitori piteșteni. Cristian Gentea, președintele Consiliului de Administrație FC Argeș spune că negocierile sunt într-un stadiu foarte avansat și că în următoarele zile se va face și anunțul oficial.

 

Proiectul „Intră în joc, câştigă-ţi sănătatea!” intră în etapele finale

Luni, 12 Noiembrie 2018 16:25

Proiectul sportiv „Intră în joc, câştigă-ţi sănătatea!” este iniţiat de Instituţia Prefectului – Judeţul Argeş, în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Argeş, cu sprijinul Primăriei Mioveni, Asociaţiei Judetene „Sportul pentru toţi” Arges, Primăriei Ştefăneşti şi al Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Argeş. Aproximativ 3000 de copii din mediul urban şi rural au fost angrenați în cadrul proiectului ajuns la cea de-a patra ediţie, derulându-se în perioada 13 octombrie – 15 decembrie.

Dan Manu, scuze penibile pentru a nu semna campania „Un milion pentru Unire”

Luni, 12 Noiembrie 2018 16:17

Președintele CJ Argeș a refuzat să se alăture primarului Virgil Baciu, dar și altor edili din Argeș, la campania „1.000.000 pentru Unire”. Totul s-a întâmplat la ziua comunei Nucșoara, unde primarul de la Corbi a susținut un discurs prin care îndemna ca în anul Centenarului, argeșenii să se mobilizeze și să semneze în număr cât mai mare pentru unirea României cu Republica Moldova.

 

Pagina 581 din 1121

«ÎnceputAnterior581582583584585586587588589590UrmătorSfârşit»

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea