Actualitate

La Zoo Pitești, s-a născut un pui de tigru siberian

Luni, 05 Noiembrie 2018 11:38

Atracția de la Zoo Pitești este în această perioadă un pui de tigru siberian. Acesta are doar două luni și deja este îndrăgit de toată lumea. Puiul de tigru siberian atrage toate privirile la Zoo Pitești. Puiul este născut de curând. „Este al patrulea pui de tigru născut la Pitești. Mai avem trei femele născute acum cinci ani de zile. Acesta este un băiețel tare cuminte, jucăuș, care acum consumă carne tocată și suge la mama lui. Deocamdată, alimentația este combinată, dar ușor-ușor îi crește dentiția și putem trece la o altă alimentație” spune Nușa Popescu, directorul de la Zoo Pitești.

 

Militarul argeșean Ionuț Butoi, felicitat de prim-ministrul Viorica Dăncilă

Luni, 05 Noiembrie 2018 11:29

Echipa Invictus, care a obținut cinci medalii la Sydney, a fost primită la Guvernul României de premierul Viorica Dăncilă și Ministerul Apărării, Mihai Fifor. Felicitat pentru rezultate a fost și argeșeanul Ionuț Butoi, cel care a revenit acasă cu aurul.
În cadrul Jocurilor Invictus din Sydney, militarul argeșean Ionuț Butoi a obținut aurul la arc compus. La Guvern, militarii, în număr de 15, participanți la Jocurile Invictus au fost felicitați de Viorica Dăncilă și Mihai Fifor.

Sindicaliștii din Sănătate - încă îngrijorați din cauza legii salarizării

Luni, 05 Noiembrie 2018 11:28

La acest moment, în rândul sindicaliștilor din Sănătate există îngrijorare și nemulțumire. Se întâmplă acest lucru deoarece, în spațiul public există tot mai multe informații cu privire la posibila neaplicare a prevederilor legii salarizării în condițiile stabilite anterior. ”Negocierea contractului colectiv de muncă la nivel de sector de activitate trenează de doi ani de zile. Au început negocierile de aproximativ trei săptămâni de zile. Avem garanții de la Ministrul Sănătății că se va finaliza în termen legal de 60 de zile, această negociere” spune în Argeș, liderul Sanitas, Doina Fănică (foto). În același timp, sindicaliștii anunță că nu vor renunța la unele drepturi câștigate anterior. “Noi nu vom renunța la niște drepturi câștigate prin contractractele colective de muncă la nivel de sector de activitate. În același timp, sperăm că vor exista creșteri de la 1 ianuarie 2019” a mai adăugat Doina Fănică. A.I.

 

Vești bune pentru angajații din structurile sportive

Luni, 05 Noiembrie 2018 11:27

Amenințați tot mai mult cu descentralizarea, angajații din sport și tineret primesc o veste bună. Salariul va fi mărit cu 10% pentru angajații de la DJST Argeș, CSM Pitești, Casa Studentului și CSN Bascov. Încă din primele zile din 2018, Sindicatul Național Sport și Tineret a arătat problemele salarizarii din domeniul Sport și Tineret și a cerut soluții. Proiectul de modificare a Legii salarizarii a fost inițiat încă din aprilie, dar de abia pe 31 octombrie 2018, Camera Deputaților l-a votat.

Festivalul de modă „Culorile toamnei”, ediția a XXIII-a

Luni, 05 Noiembrie 2018 11:25

Marțea trecută, s-a desfășurat, la Pitești, ediția a XXIII-a a Festivalului Internațional de Modă ”Culorile Toamnei”, în prezența designerului Cătălin Botezatu. Fotomodele, modele, dar și mai multe eleve frumoase și talentate ale liceelor din Pitești au prezentat colecțiile tinerilor designeri.
Manifestarea a fost  găzduită de hotelul „Victoria”. În concurs au fost prezentate colecţii create de concurenţi din Piteşti, Bucureşti, Alba Iulia, Braşov, Cluj, Slatina, Sibiu, Oradea şi Timişoara.

 

Pagina 585 din 1121

«ÎnceputAnterior581582583584585586587588589590UrmătorSfârşit»

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea