Actualitate

„Balul Ancheta”, un eveniment de succes

Luni, 29 Octombrie 2018 16:59

Pe 26 octombrie a avut loc, la Noul Centru de Evenimente Ramada, cea de a XVI-a ediție a „Balului Ancheta” – un dineu anual închinat celor mai importante personalități din Argeș. La fel ca în anii trecuţi şi ediţia din acest an a fost un real succes, cei mai puternici oameni din judeţ fiind invitaţi să participe la eveniment.
Camelia Bădulescu, managerul săptămânalului „Ancheta”  a organizat un eveniment extraordinar. Oamenii cu care Argeşul se mândreşte au primit aprecierea tuturor pentru ceea ce fac pentru judeţul nostru.

 

ISU Argeș selecționează tineri! Vino în marea familie a salvatorilor!

Luni, 29 Octombrie 2018 16:57

Până pe data de 23 noiembrie, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă ,,Cpt. Puică Nicolae" al judeţului Argeş selecţionează tineri în vederea participării la concursul de admitere pentru Şcoala de Subofiţeri Pompieri şi Protecţie civilă ,,Pavel Zăgănescu” Boldeşti, sesiunea ianuarie 2019. Sunt disponibile  300 de locuri, la nivel național. Durata studiilor este de 1 an.
Pentru a participa la concursurile de admitere în instituţiile de învăţământ ale Ministerului Afacerilor Interne, persoanele care intenţionează să candideze trebuie să îndeplinească cumulativ condiţii precum:

Ionuț Butoi, medaliat la Jocurile Invictus

Luni, 29 Octombrie 2018 16:53

# Alături de echipa României, argeşeanul a obţinut aur la arc compus
Argeşeanul Ionuţ Butoi, cel care săptămâna trecută a participat la Jocurile Invictus a obţinut din nou o medalie importantă. Şi anul trecut, Butoi a urcat pe locul I.
La ediţia din acest an de la Sydney, alături de  Augustin Pegulescu și Dorin Petruț, argeşeanul Ionuţ Butoi a câştigat aurul la proba de arc compus. Militarii români - medaliaţi cu aur şi la ediţia de anul trecut, de la Toronto - i-au învins chiar pe reprezentanţii ţării gazdă, Australia.

 

Mii de oameni, la focul lui Sumedru în localitățile argeșene

Luni, 29 Octombrie 2018 16:51

Înaintea sărbătorii Sfântului Dumitru, în mai multe localităţi din Argeş, oamenii au aprins flăcări uriaşe, simbol înnoirii pământului, al purificării şi norocului. Focul lui Sumedru este o tradiţe veche de secole, aşteptată cu bucurie deopotrivă de copii şi adulţi.
Aproximativ 1.500 de locuitori ai orașului Ștefănești au răspuns invitației primarului Ioana Jenica Dumitru de a aprinde împreună tradiționalul Foc al lui Sumedru. Toți cei prezenți au fost invitați să deguste fasole cu costiță, vin fiert și ceai fierbinte.

Un singur candidat pentru funcția de adjunct al IPJ Argeș

Luni, 29 Octombrie 2018 16:50

Cel de-al doilea post de inspector şef adjunct al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş a fost scos la concurs. Înscrierile s-au făcut la Inspectoratul General al Poliţiei Române –până la data de 24 octombrie. Un singur candidat s-a înscris pentru funcția de conducere vacantă. Este vorba de comisarul șef Florin Mocanu, cel care a și deținut funcția de adjunct în ultima perioadă, fiind numit ca interimar. Cel de-al doilea post de adjunct este ocupat de comisarul șef Gabriel Gherghe, prin concurs. În ceea ce privește funcţia de inspector şef, aceasta este ocupată de Tudorel Pieleanu care în septembrie a promovat examenul.  Concursul va avea loc la sediul Inspectoratului General al Poliţiei Române la data de 27.11.2018, ora urmând a fi stabilită ulterior şi comunicată candidaţilor în timp util şi va consta în susţinerea unei probe unice de selecţie, respectiv interviu structurat pe subiecte profesionale. A.V.

 

Pagina 587 din 1121

«ÎnceputAnterior581582583584585586587588589590UrmătorSfârşit»

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea