Actualitate

Program educaţional important, la Mioveni

Luni, 29 Octombrie 2018 14:38

La inițiativa Federației Naționale pentru Protecția Animalelor, în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean, Consiliul Județean Argeș, Organizația Internațională People for Ethical Treatment of Animals din Germania și Primăria Mioveni, pe 24 octombrie a fost lansat la nivelul tuturor instituțiilor de învățământ primar din orașul Mioveni, programul EDUXANIMA. Acesta este un concept complex ce reunește o serie de programe și evenimente de informare, comunicare și responsabilitate socială privind relaționarea armonioasă dintre oameni și animale.

 

Sute de oameni - consultați la Albeștii de Argeș

Luni, 29 Octombrie 2018 14:31

Sute de oameni din localitatea Albeștii de Argeș au fost consultați gratuit, pe 21 octombrie, de medicii Spitalului Militar din Pitești. După sătenii din comunele argeșene Brăduleț și Căldăraru, a venit rândul și celor din Albeștii de Argeș să fie consultați de medici. Mulți dintre oameni nu au fost niciodată la doctor, deși au vârste înaintate.
Medicii care i-au consultat sunt de la Spitalul Militar din Pitești și participă în perioada iunie - decembrie la o campanie inițiată de Ministerul Apărării Naționale cu scop de evaluare a sănătății oamenilor din județele Arges,Vâlcea și Dâmbovița.

Militarii Batalionului 33 Vânători de Munte Posada au donat sânge

Luni, 29 Octombrie 2018 14:30

Acțiune demnă de toată lauda pentru militarii din Curtea de Argeș. Aceștia au înțeles cât de important este să donezi și au spus da unei campanii inițiată de Centrul de Trasfuzie Sanguină din Pitești. După acțiunea de la Mioveni, unde s-a donat sânge din partea angajaților din instituții, Centrul de Transfuzie Sanguină din Pitești s-a mutat la Curtea de Argeș. Și nu oriunde în Orașul Regal, ci chiar în cadrul unității militare, aici unde își desfășoară activitatea militarii Batalionului 33 Vânători de Munte Posada. A.I.

 

4 milioane de euro pentru Spitalul din Curtea de Argeș

Luni, 29 Octombrie 2018 14:22

Spitalul din Curtea de Argeș primește 4.000.000 de euro de la Ministerul Sănătății pentru lucrări de reabilitare. Bani vor fi investiți în ample lucrări efectuate la unitatea medicală. Clădirea va fi complet refăcută, în primul rând. Apoi, acoperișul va fi anvelopat cu vată bazaltică, iar centrala termică va fi reabilitată. Vor fi înlocuite instalațiile de căldură, ferestrele și lifturile. „Finanțarea este asigurată din fericire, iar suma este una foarte bună. 4.000.000 de euro pentru spitalul nostru. Sincer, sper în primul rând să fie scăzut consumul de gaz, dar și alte pierderi de căldură. Aici aveam numeroase probleme, care sperăm să se rezolve acum” a spus Viorel Popescu, managerul Spitalului din Curtea de Argeș. A.I.

Vino la o plimbare, cu ATV-ul, la Topoloveni!

Luni, 29 Octombrie 2018 14:18

Plimbarea cu ATV-ul este una dintre cele mai plăcute modalităţi de a lua contact cu natura. În împrejurimile orașului Topoloveni există platouri care servesc plimbărilor cu ATV-ul, drumuri forestiere care se pretează acestor activități. Se pot urca pante abrupte şi parcurge porţiuni de teren deosebit de accidentate. Se pot organiza excursii individuale sau în grup pe drumuri forestiere. Se pot organiza concursuri de îndemânare.
Zona este împădurită, protejată, cu o gamă diversă de plante din flora spontană și care asigură condiții de hrană și adăpost mai multor specii din fauna sălbatică.

 

Pagina 588 din 1121

«ÎnceputAnterior581582583584585586587588589590UrmătorSfârşit»

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea