Actualitate

Subcomisarul Daniel Gheorghe: „Decizia ÎCCJ nu trebuie interpretată în sensul liberalizării consumului de substanţe”

Luni, 22 Octombrie 2018 18:04

# Șeful Centrului Antidrog Piteşti, despre modul în care ”se pedepsește” consumul de etnobotanice

Subcomisarului de poliție Daniel Gheorghe, în calitate de reprezentant al Agenției Naționale Antidrog la nivelul județelor Argeș și Vâlcea, a făcut mai multe precizări privind Decizia Î.C.C.J din 12 septembrie 2018 prin care s-a stabilit că nu vor mai fi pedepsite de lege persoanele care consumă etnobotanice. Chestiunea de drept supusă judecăţii de către Înalta Curte de Casație și Justiție a fost următoarea:

 

Președinta Judecătoriei Pitești a promovat la Tribunalul Argeș

Luni, 22 Octombrie 2018 17:37

Judecătoria Pitești a rămas fără președinte.  Elena Camelia Pîrvu, președinta Judecătoriei Pitești a participat pe 16 septembrie la concursul de promovare în funcţii de execuţie a judecătorilor şi procurorilor, unde a optat pentru un post la Tribunalul Argeș, în cadrul Secției pentru Conflicte de Muncă și Asigurări Sociale. Aceasta a promovat fără probleme concursul cu nota finală 9,90, după ce a obținut 9,60 la proba teoretică și 10 la proba practică. După ce a fost timp de mai mulți ani președintele Judecătoriei Pitești, aceasta a simțit nevoia unei schimbări. Iar ea s-a produs.

Curtea de Apel Pitești și Tribunalul Argeș, manifestări cu ocazia „Zilei Europene a Justiției”

Luni, 22 Octombrie 2018 17:34

Pe 25 octombrie, la sediul Curţii de Apel Piteşti și al Tribunalului Argeș vor avea loc manifestări ocazionate de sărbătorirea „Zilei Europene a Justiţiei Civile”. Evenimentele astfel organizate au ca scop stabilirea unor relaţii de încredere între cei care participă la realizarea actului de justiţie (magistraţii şi personalul auxiliar al instanţelor) şi beneficiarii acestuia (justiţiabilii).

 

Adrian Preda, vicecampion european de box

Luni, 22 Octombrie 2018 17:22

# Clubul FC Argeş are sportivi cu care se poate mândri
Performanţă extraordinară pentru sportul argeşean!. După zece ani, Piteştiul are din nou un vicecampion european de box. Pugilistul piteştean Adrian Preda a devenit acum câteva zile vicecampion european după ce a pierdut finala Campionatului European de Box din Rusia. Această medalie de argint a venit la un an distanţă după ce judoka Eduard Şerban a devenit campion mondial de cadeţi. Prin rezultatele obţinute în ultimul timp de clubul FC Argeş-CSM Piteşti s-a demonstrat că efortul financiar depus de autorităţile locale nu a fost în zadar, iar cu multă răbdare, pasiune şi pricepere, se pot obţine performanţe şi la nivel internaţional.

Profesor din Argeș - în cartea recordurilor din România

Luni, 22 Octombrie 2018 17:20

# Colecționarul are peste 4000 de exemplare de trifoi

Laurențiu Oprescu, profesor de geografie și istorie se află în cartea recordurilor din România pentru colecția sa de trifoi cu 4, 5, 6, 7 și chiar 8 foi. Colecția este și cea mai mare din Europa. Ideea profesorului din Bughea de Sus a venit încă din copilărie. Acesta era elev și a pornit să adune trifoi alături de prieteni. Așa a ajuns acasă cu buzunarele pline și a dat drumul la colecție.

 

Pagina 589 din 1121

«ÎnceputAnterior581582583584585586587588589590UrmătorSfârşit»

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea