Actualitate

Referendumul pentru redefinirea familiei va dura două zile

Luni, 24 Septembrie 2018 15:14

# Acest scrutin ar costa aproximativ 43 de milioane de euro

Referendumul pentru redefinirea familiei va avea loc  de-a lungul a două zile - pe 6 și pe 7 octombrie, a anunțat premierul Viorica Dăncilă. CCR a avizat favorabil demersul pentru redefinire a familiei și revizuire a Constituției. În acest moment, sunt îndeplinite toate criteriile legale pentru organizarea referendumului. Conform legii, Guvernul are obligația de a organiza acest scrutin, pentru care au semnat peste 3 milioane de cetățeni.

 

Pe 25 septembrie s-a instituit „Ziua Dăruirii”

Luni, 24 Septembrie 2018 15:12

Senatul a adoptat, propunerea legislativă privind instituirea ”Zilei Dăruirii” pe 25 septembrie.  „Ziua Dăruirii înseamnă a încorpora soluții de tipul: donații de bani, alimente, produse, timp, activități de voluntariat, promovarea produselor locale, prin schimburile de produse între comunitățile locale, dezvoltarea spiritului civic în cadrul comunităților locale, încurajarea de donare de sânge”, enumeră inițiatorul propunerile de ‘activități’ ce ar putea să aibă loc în această Zi a Dăruirii.

Militarii de la Câmpulung au revenit acasă

Luni, 24 Septembrie 2018 15:08

După aproximativ şapte luni de misiuni în deșertul arzător al Afganistanului, militarii musceleni din cadrul Batalionului 30 Vânători de Munte „Dragoslavele” au revenit în efectiv complet înapoi acasă. Aceștia au ajuns ultimii acasă aducând cu ei şi drapelul de luptă.
Reveniţi teferi acasă, militarii au vorbit despre întreaga perioadă trăită departe de familie, dar şi cu o teamă permanent. “Am avut o misiune destul de dificilă, însă au fost colegi cu misiuni mult mai dificile.

 

Fostul adjunct al Poliției Mioveni, împuternicit șef la Serviciul Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase

Luni, 24 Septembrie 2018 12:44

La decizia fostului inspector șef al IPJ Argeș, Bogdan Berechet, de la 1 noiembrie 2017 s-a produs o„ rocadă” între adjunctul Poliţiei Mioveni, comisarul şef Alin Stan, și șeful Secției de Poliție Rurală Bascov, comsiarul şef Marius Aioanei. Dacă comisarul șef Aioanei încă se mai află împuternicit la Poliția Mioveni, ca adjunct, nu același lucru putem spune și despre comisarul șef Stan, care imediat după expirarea perioadei de interimat la Secția de la Bascov a plecat. Recent, Alin Stan a fost împuternicit șef la Serviciul Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase. A.V.

Comisarul Daniel Serghie, noul șef al Secției de Poliție Bascov

Luni, 24 Septembrie 2018 12:41

La Secția de Poliție Rurală Bascov, considerată una dintre cele mai dificile secții din punct de vedere a situației operative, urmează să fie numit un nou șef după ce a fost promovat concursul. Pe data de 19 septembrie, la concursul organizat de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Argeş, în vederea ocupării funcţiei vacante de conducere de şef sectie I la Secţia nr 3 Poliţie Rurala Bascov, au participat trei candidați. Doi dintre ei au obținut sub nota 5, respectiv 4,36 și 3,8. Cel de-al treilea candidat a fost declarat admis cu nota 8,93.

 

Pagina 602 din 1125

«ÎnceputAnterior601602603604605606607608609610UrmătorSfârşit»

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea