Actualitate

Noi categorii de personal didactic – incluse la plata cu ora

Luni, 17 Septembrie 2018 18:42

Revine plata cu ora! Ministrul Educației Naționale, Valentin Popa, a semnat ordinul pentru aprobarea Normelor metodologice privind salarizarea prin plata cu ora pentru personalul didactic de predare, de conducere, de îndrumare şi control, precum şi pentru cadrele didactice metodiste din unităţile de învăţământ preuniversitar de stat şi unităţile conexe.

 

Liceu din Curtea de Argeș - cu denumirea Regelui Mihai I

Luni, 17 Septembrie 2018 18:39

# La eveniment a fost prezentă chiar Principesa Maria
Liceului Tehnologic Forestier din Curtea de Argeș a primit o nouă denumire, și anume Liceul Tehnologic „Regele Mihai I”. La eveniment a fost prezentă chiar Principesa Maria. În prima parte a vizitei, Principesa Maria a avut o întrevedere cu primarul municipiului Curtea de Argeș, Oraș Regal, domnul Constantin Panțurescu.

Baschetbalistul de la Pitești – eliminat la Exatlon

Luni, 17 Septembrie 2018 17:58

# Adrian Blidaru – așteptat la aeroport de prietenă și copil

Adrian Blidaru, fost baschetbalist al Piteștiului, a fost eliminat de la Exatlon. Acesta a intrat în duelul decisiv pentru rămânere în competiție cu fotbalistul Cristian Pulhac.
Fostul baschetbalist a încheiat rapid aventura de la Exatlon.

 

Cerere în căsătorie inedită, în Piteşti

Luni, 17 Septembrie 2018 17:55

# „Spiderman din România” şi-a surprins iubita de pe un turn de 280 de metri
Un tânăr din Cluj, cunoscut ca „Spiderman din România” şi-a cerut iubita în căsătorie căţărat pe un turn înalt de 280 de metri, în Piteşti, scriind pe zid, cu graffiti, mesajul „Ana, vrei să fii soţia mea?”. Bărbatul a filmat momentul şi a postat imaginile pe Facebook, aşteptând răspuns.
Marius este şofer de tir, originar din Cluj, și este supranumit „Spiderman din România". Acesta a vrut să o ceară pe iubita sa de soţie într-un mod inedit. Cu sprijinul unor prieteni, tânărul de 25 de ani s-a căţărat pe un turn cu o înăţimea de 280 de metri, în Piteşti, şi a scris, cu graffiti, întrebarea: „Ana, vrei să fii soţia mea?”.

Militarii argeșeni – decorați în Afganistan

Luni, 17 Septembrie 2018 17:52

Militarii argeșeni au finalizat misiunea din Afganistan și urmează să revină acasă. Pentru întreaga misiune dusă la capăt fără probleme, militarii argeșeni au primit distincții importante. În primul rând,  Preşedintele României a semnat decretul de decorare a Drapelului de luptă al Batalionului 30 Vânători de Munte „Dragoslavele”. În semn de recunoaştere pentru îndeplinirea cu succes a misiunilor încredinţate militarilor unităţii în cadrul executării misiunii „Resolute Support” din teatrul de operaţii din Afganistan, Preşedintele României a conferit Ordinul „Virtutea Militară” în grad de Ofiţer, cu însemn de război, pentru militari, Drapelului de luptă al Batalionului 30 Vînători de Munte „Dragoslavele”.

 

Pagina 603 din 1125

«ÎnceputAnterior601602603604605606607608609610UrmătorSfârşit»

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea