Actualitate

Argeșul în top! Județul nostru se clasează bine privind serviciile medicale

Luni, 17 Septembrie 2018 17:50

O unitate medicală la aproape 12.000 de români. Așa stau, în medie, lucrurile în mediul rural, dar există judeţe în care o entitate medicală deserveşte şi peste 30 de mii de oameni. La nivel naţional, doar una din 10 unități medicale de stat se află în mediul rural. De cealaltă parte, mediul privat a repartizat una din cinci entităţi medicale la ţară, arată Institutul Național de Statistică.

 

Rezultatele finale la Bacalaureatul de toamnă în Argeș

Luni, 10 Septembrie 2018 13:44

# Trei elevi au obținut media de 5,98 și au fost respinși
S-au afișat rezultatele finale la Bacalaureatul de toamnă în Argeș. După contestații,  procentul de promovabilitate a crescut de la 28,90% până la 31,92%. Cei care au contestat rezultatele la Bacalaureatul de toamnă au avut sorți de izbândă.

După ce a „picat” în scandalul plăcuţelor de înmatriculare, comisarul-șef Badea a cerut să revină în Argeș

Luni, 10 Septembrie 2018 13:37

Comisarul șef Marian Badea a revenit pe funcţia de şef la Serviciul Rutier Argeş. Acesta a fost până de curând, director adjunct al Direcţiei Rutiere la nivel naţional.
Postul obţinut la Bucureşti a fost ca urmare a promovării unui examen, în luna august a anului trecut acesta fiind numit în funcţia de director adjunct al Direcţiei Rutiere, din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române. Numai că la aproape un an de la acel episod, comisarul şef a întocmit un raport prin care a solicitat să revină pe funcţia pe care o ocupase anterior. Cererea i-a fost aprobată, aşa că de la finalul lunii august acesta este din nou, şef al Serviciului Rutier Argeş.

 

Baza de agrement Bemo din Mioveni și-a închis porțile

Luni, 10 Septembrie 2018 13:36

După un sezon plin, Baza de Agrement „Bemo” și-a închis porțile vineri, 7 septembrie. Locuitorii din Mioveni, şi nu numai, au unde să-şi satisfacă pofta de mişcare şi bălăceală, fiindcă Bazinul de Înot Didactic şi Agrement, situat în Bulevardul Dacia nr. 49, și-a reluat programul. Timp de o lună la bazinul acoperit au avut loc lucrări de igienizare, îmbunătățire a sistemului de ventilație, de curățare a filtrelor, deratizare și lucrări de întreținere și reparații. Programul de funcţionare al bazinului este de luni până vineri, între orele 8 şi 22; sâmbătă şi duminică, între orele 8 şi 16.

Constantin Nicolescu, primit cu aplauze la o lansare de carte dedicată Uzinei Dacia

Luni, 10 Septembrie 2018 13:21

Constantin Nicolescu a ieșit, din nou, la lumină. Cu apariții publice rare după necazurile suferite, acesta a suprins prin apariția publică la Centrul Cultural Mioveni, aici unde a fost lansată o carte despre istoria Dacia. Fostul președinte al CJ Argeș a avut un discurs în cadrul evenimentului, în calitate de fost director comercial al Uzinei Dacia.

 

Pagina 604 din 1125

«ÎnceputAnterior601602603604605606607608609610UrmătorSfârşit»

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea