Actualitate

Se schimbă șefii în secțiile de poliție din Argeș

Luni, 10 Septembrie 2018 13:18

# Trei candidați pentru postul de șef la Secția de Poliție Bascov
În acest moment se organizează concurs pentru postul de șef la Secția de Poliție Bascov, la nivelul Secției nr. 2 Poliție - Găvana și la Secția nr. 4 Poliție - Prundu. Considerată ca fiind una dintre cele mai dificile Secții din punct de vedere a situației operative, pentru postul de șef al Secției de Poliție Bascov s-au înscris nu mai puțin de trei candidați.

 

Purtător de cuvânt nou la Jandarmeria Argeş

Luni, 10 Septembrie 2018 13:16

Ani la rând, Jandarmeria Argeş a menţinut legătura între unitate şi mass-media, iar în ultimii doi ani reprezentante ale Jandarmeriei Argeşene au fost, locotenent Cătălina Radu şi sg.maj. Delia Dragomirescu. Începând cu această lună, noul purtător de cuvânt este căpitan Flavius Tănase, cadru activ al Ministerului Afacerilor Interne încă din anul 2010, având în spate o carieră militară în cadrul Direcţiei Generale de Jandarmi a Municipiului Bucureşti. Are 30 de ani, este argeşean şi totodată, tătic.

Nuntă mare în familia interpretului de muzică populară Sebi David

Luni, 10 Septembrie 2018 13:10

Nuntă mare în familia interpretului de muzică populară Sebi David. Fratele acestuia, Răzvan David, se va căsători în luna septembrie. La nuntă sunt așteptați peste 400 de invitați. Interpretul Sebi David a  pregătit un program artistic de neuitat pentru tinerii căsătoriți. Sebi David: “Este o zi importantă pentru ei, dar în aceeași măsură și pentru mine, pentru că avem o legătură foarte strânsă, fratele începe un nou capitol și inevitabil viețiile noastre se vor schimba! Îmi doresc pentru el și frumoasa lui soție să aibă o nuntă de vis, așa cum fiecare dintre noi ne dorim, să fie sănătoși și fericiți.”

 

Taximetria a înflorit la… Curtea de Argeş

Luni, 10 Septembrie 2018 12:56

# 134 de taxiuri îşi desfăşoară activitatea în oraşul regal

La Curtea de Argeş, taximetria este una dintre afacerile bănoase. La acest moment, din informaţiile venite de la autoritatea locală, sunt înregistrate 134 de taxiuri.
Argeşenii sunt oameni inventivi. Aşa se face că la Curtea de Argeş, în „floare” la acest moment este… taximetria. Un număr record pentru ultimi ani, 134 de taxiuri sunt înregistrate la acest moment la primărie. Lucru care îi uimeşte chiar şi pe angajaţii biroului de specialitate din Primăria Curtea de Argeş.

Un vis împlinit! Casă construită, de la zero, la Călinești, pentru un tânăr fără posibilități

Luni, 10 Septembrie 2018 12:48

Lucian este un tânăr din comuna Călinești, care, până la această dată, nu avea un acoperiș deasupra capului. Un grup de binevoitori - coordonați activ de Bogdan Badea, sufletul proiectului – a pus umărul, fiecare cu ceea ce a putut, pentru împlinirea visului tânărului fără locuință. Așa încât, într-o sfântă zi de duminică, 2 august, toți cei care au fost, într-un fel sau altul, aproape,  au fost invitați la un grătar și un pahar cu suc... la casa lui Lucian. Preotul Cosmin Bologea, implicat, și el, alături de întreaga parohie din Turculești (Călinești) a oficiat o slujbă de sfințire.

 

Pagina 605 din 1125

«ÎnceputAnterior601602603604605606607608609610UrmătorSfârşit»

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea