Actualitate

Teste medicale gratuite de măsurare a tensiunii arteriale la Mioveni

Luni, 13 August 2018 23:34

Asociația pentru Sănătate, Educație și Familie – Filiala Muntenia (ASEF-FM) în colaboare cu  Institutul de Sănătate Publică București și Primăria orașului Mioveni vor organiza campania „Împreună pentru o sănătate mai bună”. În perioada 13-31 august 2018 cetățenii din Mioveni, dar și cei din zonele limitrofe, vor putea beneficia de teste medicale gratuite (determinarea procentului de grăsime din organism, tensiunea arterial și pulsoximetrie). Cele două corturi  ale asociație vor fi amplasate în zona Serviciului Fiscal Mioveni și în zona Carrefour Mioveni. Campania „Împreună pentru o sănătate mai bună” își propune îmbunătățirea sănătății populației prin informare și educare cu privire la un stil de viață sănătos, încurajând prevenirea celor mai frecvente afecțiuni moderne (boli cardiovasculare, obezitate, diabet, stres) pornind de la descoperirea cauzelor și a conștientizării factorilor de risc.

 

A început turneul de tenis Comesad BCR Open Piteşti

Luni, 13 August 2018 23:31

A început la Pitești, la Baza Sportivă Comesad, unul dintre cele mai importante turnee de tenis din România – Comesad BCR Open. Turneul s-a născut în urmă cu patru ani din pasiunea pentru tenis a omului de afaceri Sorin Dumitru.
În perioada 13-19 august, cocheta arenă situată pe Aleea Petroliştilor din Pitești găzduieşte ediţia a şasea a „Comesad BCR Open”, turneu profesionist dotat cu premii în valoare de 25.000 de dolari.

Zilele libere pentru bugetari se vor recupera

Luni, 13 August 2018 23:23

Executivul a aprobat hotărârea prin care se oferă două zile libere bugetarilor la mijlocul lunii august, legând sărbătoarea Adormirii Maicii Domnului, din 15 august, de weekend. Cele două zile libere vor fi recuperate fie în două zile de sâmbătă, fie prin prelungirea programului de lucru zilnic, până cel târziu în 7 septembrie.
Printr-o hotărâre, Guvernul a decis ca zilele de 16 şi 17 august să fie zile nelucrătoare în sistemul public. După cum ştiţi, ziua de 15 august, Adormirea Maicii Domnului, se sărbătoreşte anul acesta într-o zi de miercuri, aşadar următoarele două zile, joi şi vineri, vor fi libere.

 

Accesul interzis la Casa Universitarilor

Luni, 13 August 2018 23:22

După ce s-a făcut curat „lună” atât în interiorul cât și exteriorul „Casei Universitarilor”, clădire aflată în administrarea Universității Pitești, a urmat și îngrădirea accesului în locație. A trecut aproape un deceniu în care clădirea a fost la discreția boschetarilor, aceștia mutându-se cu tot cu saltea și pernă în aceasta. Acum accesul a fost interzis în interiorul ei. Timp de câteva zile, personalul Universității a lucrat la realizarea gardului în jurul clădirii. Pentru lucrările de curățenie și îngrădire a acesului în locație conducerea UPIT a trebuit să aloce peste 15.000 lei. Rectorul Dumitru Chirleșan își dorește ca până la sfârșitul anului să fie scoasă la licitație lucrarea de aducere a Casei Universitarilor în starea inițială și repararea acoperișului clădirii „la gata”. Rămâne de văzut ce se va realiza!
A.V.

Apă Canal 2000 SA Pitești: „Canalizarea nu este un coș de gunoi!”

Luni, 13 August 2018 23:17

Protejaţi reţeaua de canalizare şi mediul înconjurător! Societatea Apă Canal 2000 SA Piteşti se implică în campanii de informare şi de responsabilizare a cetăţenilor faţă de problemele de mediu, cu impact asupra condiţiilor de viaţă a populaţiei. În cele ce urmează readucem în atenţia publicului câteva aspecte legate de buna funcţionare a sistemului de canalizare.

 

Pagina 610 din 1121

«ÎnceputAnterior601602603604605606607608609610UrmătorSfârşit»

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea