Actualitate

DSP Argeș va începe, în septembrie, controalele în școli

Luni, 13 August 2018 12:35

Direcția de Sănătate Publică Argeș va derula, în perioada 1 septembrie-15 octombrie, un control tematic care vizează respectarea legislaţiei în vigoare privind unităţile de învătământ preuniversitar şi cabinetele medicale şcolare. De asemenea, vor fi verificate toate unitățile de învățământ din județ pentru a se asigura că normele privind alimentația sănătoasă în școli sunt respectate.

 

FC Argeș, fără drept de promovare!

Luni, 30 Iulie 2018 14:31

# Cristian Gentea (foto), președintele FC Argeș:  „Am vorbit cu câțiva posibili finanțatori. Avem în continuare discuții cu ei”
Pe 20 iulie 2018 a fost termenul oficial până la care se putea schimba statutul juridic al FC Argeș, din public în privat, fapt ce ar fi permis dreptul clubului de a promova în Liga I. Însă acest lucru nu a fost realizabil. Astfel se face că alb-violeții chiar dacă se clasează la sfârșitul sezonului competițional pe un loc promovabil, există șanse foarte mari ca să rateze intrarea în primul eșalon. Mai multe informații despre posibilitatea promovării echipei în prima Ligă am aflat de la Cristian Gentea, preşedintele Consiliului de Administraţie al clubului.

Șahul devine obligatoriu pentru elevii scutiți de sport

Luni, 30 Iulie 2018 14:21

Elevii scutiţi la orele de educaţie fizică şi sport vor practica şahul, conform unei hotărâri a ministrului educaţiei naţionale, Valentin Popa.
”Anunţăm, cu satisfacţie, faptul că introducerea şahului în sistemul românesc de învăţământ are o nouă componentă. Ne referim la faptul că elevii scutiţi de efort la orele de educaţie fizică vor face şah. Legat de acest subiect, ministrul Educaţiei Naţionale, profesorul universitar Valentin Popa a răspuns luni favorabil solicitării formulate în acest sens de Sorin Iacoban, preşedintele Federaţiei Române de Şah, şi Ionuţ Dobronăuţeanu, preşedinte adjunct al Federaţiei Europene de Şah. Reamintim, în context, că pregătirea cadrelor didactice va fi făcută în colaborare cu Casa Corpului Didactic. Până în prezent, un număr de 2.500 de profesori de educaţie fizică şi sport au fost deja pregătiţi în acest sens”, se arată în comunicatul citat.

 

Șef nou la Poliția Topoloveni. Cum Mocanu a fost promovat adjunct la IPJ, Din a devenit șef la Topoloveni

Luni, 30 Iulie 2018 13:03

Poliţia Topoloveni are o nouă conducere, după ce fostul șef este adjunct al Inspectoratului Județean de Poliție Argeș. Noul șef al Poliției Topoloveni este Constantin Din, cel care a fost împuternicit de inspectorul şef să îndeplinească atribuţiile de şef al Poliţiei Oraşului Topoloveni. „Prin dispoziția șefului Inspectoratului de Poliție Județean Argeș, pentru asigurarea continuității actului managerial, dl. comisar șef de poliție Din Constantin a fost împuternicit să îndeplinească atribuțiile de șef al Poliției Orașului Topoloveni”, anunţă IPJ Argeş. Noul comandant a fost împuternicit după ce comisarul şef Florin Mocanu, cel care deţinea funcţia de conducere a fost împuternicit adjunct al inspectorului şef al IPJ Argeş. Comisarul şef Constantin Din era adjunct la Poliţia Oraşului Topoloveni din anul 2006. A.I.

Fata fostului vicepreședinte de la CJ Argeș, admisă, cu notă mare, la Medicină

Luni, 30 Iulie 2018 12:59

Andreea Mărășoiu, fiica actualului președinte al ATOP Argeș, a luat, din prima, la Medicină, la București. Și chiar cu notă foarte mare. Admiterea era oarecum previzibilă, pentru că domnișoara familiei Mărășoiu a obținut, și la BAC, note apropiate de 10. Părinții săi, Silvia Mărășoiu, cadru didactic, dar și Dorin Mărășoiu, consilier județean, sunt în culmea fericirii. Felicitări!

 

Pagina 612 din 1121

«ÎnceputAnterior611612613614615616617618619620UrmătorSfârşit»

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea