Actualitate

Mistreții și urșii, marile probleme de la Dâmbovicioara

Luni, 30 Iulie 2018 12:57

Primarului comunei Dâmbovicioara, Dumitru Secăreanu, i s-a pus „pata” pe urșii și mistreții din comuna. El susține că fiarele sălbatice distrug gospodăriile și deranjează turiștii din localitatea pe care o conduce, iar autoritățile locale nu iau măsuri în acest sens.

 

Baza Sportivă a Mioveniul, pusă la dispoziția tinerilor fotbaliști din Republica Moldova

Luni, 30 Iulie 2018 12:56

Prin intermediul acordului de cooperare în domeniul sportiv și al schimbului de tineri, semnat între orașul Mioveni și localitatea Măgdăcești din Republica Miodova, echipa de fotbal Under 15 ani din cadrul Clubului Sportiv Măgdăcești a desfășurat un stagiu de pregătire în orașul Mioveni. Timp de o săptămână, între 22 - 28 iulie, antrenamentele și meciurile de pregătire ale tinerilor fotbaliști din Măgdăcești au avut loc în Baza Sportivă a CS Mioveni. Pe parcursul cantonamentului, aceștia au susținut mai multe meciuri de verificare cu echipa Clubului de Fotbal Câmpulung și cu una dintre echipele de juniori ale CS Mioveni. Este al treilea an în care Școala Sportivă Măgdăcești face stagii de pregătire la Mioveni.

De anul acesta, Școala Lexford Castel și pentru elevii de gimnaziu

Luni, 30 Iulie 2018 12:54

În luna septembrie a fiecărui an, există o zi de mare importantă spirituală – este ziua când, peste tot în țară, se deschid larg  porțile școlilor, iar inimile noastre vibrează de bucurie, de nerăbdare și de emoție. Este ziua revederii, a reîntâlnirii după o vacanță bine meritată, este emoția primei zile de școală, pentru preșcolarii de la grădiniță, bobocii din clasa pregătitoare, dar și pentru elevii de gimnaziu, clasa a V-a.

 

Stadionul „Nicolae Dobrin” a fost reomologat

Luni, 30 Iulie 2018 12:53

Stadionul ”Nicolae Dobrin” a fost reomologat potrivit procedurilor legale in vigoare. La verificare au fost prezenți reprezentanți ai Federației Române de Fotbal, ai I.S.U, Jandarmeriei, Direcției Județene pentru Sport și Tineret, clubului FC Argeș și ai Primăriei Municipiului Pitești. Această procedură permite ca stadionul să găzduiască competiții sportive de nivel național. Reamintim, că weekendul trecut pe Stadionul ”Nicolae Dobrin” s-a desfășurat o nouă competiție importantă, respectiv Campionatul Național de Juniori și Seniori la Atletism. La eveniment au participat 53 de cluburi cu peste 400 de sportivi legitimați.

Planetariul Muzeului Județean intră în revizie

Luni, 30 Iulie 2018 12:52

Muzeul Judeţean Argeş anunţă că până pe 3 septembrie,. Planetariul se află în revizie tehnică. Spectacolele se vor relua din 4 septembrie. Planetariul este situat în aceeași clădire cu Muzeul Județean Argeș. Planetariul are un ecran cu diametru de 7 metri și oferă vizionarea unor proiecţii de planetariu, de cinematografie panoramica şi simultană şi de expoziţii virtuale de înalta definiţie. La nivel european, planetariul Muzeului Judeţean Argeş se încadreaza între cele mai performante planetarii digitale aflate în funcţiune şi în curs de realizare, la categoria planetarii medii educaţionale.

 

Pagina 613 din 1121

«ÎnceputAnterior611612613614615616617618619620UrmătorSfârşit»

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea