Actualitate

Participanți din 11 țări - la turneul internațional de tenis în scaun rulant din Argeș

Luni, 30 Iulie 2018 12:36

# Optimism și determinare la “Wheelchair Tennis Argeș Open”
Asociația „Primii pași spre performanță” condusă de sportivul Flavian Crăciun, în parteneriat cu Tenis Club AS și Federația Română de Tenis, va organiza cea de a II-a editie a Turneului Internațional “Wheelchair Tennis Argeș Open”. În perioada 2-5 august, Complexul Sportiv Star Arena din Bascov va găzdui o nouă ediție a turneului de tenis “BRD Argeș Open– Wheelchair Tenis”, eveniment aflat sub egida Federatiei Romane de Tenis și al Federatiei Internationale de Tenis. Competiția de tenis de câmp este destinată exclusiv sportivilor în fotolii rulante.

 

Pe 31 iulie, se sistează apa potabilă în cartierul Tudor Vladimirescu

Luni, 30 Iulie 2018 12:35

Societatea Apă Canal 2000 SA Piteşti va sista furnizarea apei potabile în municipiul Piteşti, în ziua de marţi 31.07.2018, între orele 9.00 - 14.00. Sunt afectaţi utilizatorii din: cartierul Tudor Vladimirescu și cei de pe str. Banu Mărăcine. Oprirea furnizării apei este necesară pentru cuplarea conductei noi la reţeaua existentă în cadrul lucrării „Înlocuire conductă de apă şi branşamente aferente str. Pantazescu-Gării, municipiul Piteşti“.

EuropeLab este, acum, la Memorialul Închisoarea Pitești

Luni, 30 Iulie 2018 12:33

Europe Lab a venit, anul acesta,  la Memorialul Închisoarea Pitești. Despre memorie, istorie, societatea actuală și acțiuni concrete cu peste 60 de tineri din toată Europa.
Forumul anual: 28-31 iulie 2018, Pitești, România Pentru a patra oară, Forumul Societății Civile UE-Rusia invită tineri profesioniști din întreaga Europă să se reunească la Forumul "Laboratorul Europei" pentru a se întâlni, a schimba idei, a lucra împreună la problemele actuale europene și a dezvolta inițiative transfrontaliere de proiecte. "Laboratorul Europei" are  loc în România, la Memorialul închisorii din Pitești.

 

Steaua „Uefanstastică” joacă la Bughea

Luni, 30 Iulie 2018 12:30

Iubitorii sportului rege din localitatea Bughea de Jos vor avea ocazia ca, de ziua comunei, să-i vadă pe viu pe „Uefantasticii” de la Steaua Bucureşti, jucători care au scris istorie în fotbalul românesc, dar şi european. Promotorul, Adrian Troscenco, împreună cu ex-fotbalistul Adrian Neaga au purtat o primă rundă de negocieri cu primarul Ion Dorel Tănăsescu, iar meciul va avea loc pe terenul sintetic din localitate pe 2 septembrie.

Maiorul Alin Berevoescu, prim-adjunct la ISU Argeş

Luni, 23 Iulie 2018 13:42

În urma promovării concursului organizat luni, 16 iulie, de către Inspectoratul General pentru Situații de Urgență, maiorul Alin Berevoescu va îndeplini funcția de prim-adjunct al inspectorului-șef al Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Cpt. Puică Nicolae” al județului Argeș. Cu o carieră militară de peste 12 ani în arma Pompieri, maiorul Berevoescu a ocupat diverse funcții de conducere la nivelul subunităților operative din județele Brașov și Argeș, precum și în echipa managerială a ISU Argeș (împuternicit șef Centru Operațional și împuternicit prim-adjunct al inspectorului-șef).

 

Pagina 614 din 1121

«ÎnceputAnterior611612613614615616617618619620UrmătorSfârşit»

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea