Actualitate

Legea care măreşte intervalul de plată a amenzilor de la două la 15 zile, promulgată de Iohannis

Luni, 23 Iulie 2018 13:15

Preşedintele Klaus Iohannis a promulgat, săptămâna trecută, legea care prevede majorarea, de la 48 de ore la 15 zile, a perioadei în care persoanele pot plăti valoarea amenzilor la jumătate. Legea îşi propune eficientizarea şi facilitarea procesului de achitare a contravenţiilor.
”Prezenta lege reglementează măsuri pentru facilitarea achitării amenzilor contravenţionale prin constituirea unui cont unic de plată şi simplificarea procedurilor de urmărire a încasării amenzilor. (...) Contravenientul poate achita, în termen de cel mult 15 zile de la data înmânării sau comunicării procesului-verbal,

 

Bazinul Olimpic Pitești intră în revizie în august

Luni, 23 Iulie 2018 13:12

Serviciul Public de Exploatare a Patrimoniului anunță că, începând cu data de 6 august, Bazinul Olimpic Pitești va fi închis, timp de o lună, pentru efectuarea reviziei tehnice anuale. Se vor realiza lucrări de curățenie și igienizare a întregului spațiu (operațiuni de curățare a filtrelor și igienizare a bazinului), astfel încât să fie respecate toate cerințele de siguranță și igienă pentru cei care desfășoară diverse activități în incinta complexului sportiv. Se vor derula intervenții la și la instalațiile hidraulice și electrice cu scopul de a preîntâmpina, la redeschiderea bazinului, orice problemă de ordin tehnic. Calitatea apei este asigurată prin efectuarea de măsurători, probe și analize periodice, prin filtrarea şi tratarea acesteia cu soluţii profesionale, care respectă normele igienico-sanitare în vigoare.

Peste 30 de jandarmi argeşeni au depus Jurământul Militar

Luni, 23 Iulie 2018 13:03

348 de elevi ai Şcolii Militare de Subofiţeri Jandarmi ,,Grigore Alexandru Ghica" au depus astăzi Jurămâtul Militar, jurând credinţă patriei. 32 dintre aceştia sunt argeşeni.
La festivitate  au fost prezenţi  Ministrul Afacerilor Interne Carmen-Daniela DAN, Inspectorul General al Jandarmeriei Române colonel Gheorghe - Sebastian Cucoș, inspectori şefi ai Inspectoratelor de Jandarmi Judeţene, printre care şi

 

Șase medii de 10 la Titularizare, dar și multe note puțin peste 1...

Luni, 23 Iulie 2018 12:59

Primele rezultate ale Titularizării în Argeș au adus diferențe mari între note. Pe linia I se află performerii -  șase note de 10, iar în linia de jos se află cei care au dorit să fie profesorii dar au luat note de 1.10, 1.30, respectiv 1.40. Candidaţii au concurat pe 45 de posturi titularizabile în Argeş, media minimă de repartizare fiind 7 iar pentru suplinire media minimă fiind 5, conform metodologiei.

Au contestat și au obținut media 10 la Bacalaureat

Luni, 23 Iulie 2018 12:56

# Trei tinere, toate din Câmpulung, și-au văzut visul împlinit
E foarte greu să obții media 10 la Bacalaureat. Însă, și mai dificil este să o obții după ce ai primit o altă notă, pe care ai contestat-o. Trei tinere din Câmpulung au crezut în ceea ce au scris în lucrări și au primit 10 după recorectare. Câmpulungul se poate mândri și în acest an cu trei medii de 10 obținute la Bacalaureat. Interesant este faptul că toate cele trei medii de 10 au venit după recorectarea lucrărilor.

 

Pagina 615 din 1121

«ÎnceputAnterior611612613614615616617618619620UrmătorSfârşit»

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea