Actualitate

Concurenţă acerbă la titularizarea din Argeş! Peste 900 de persoane “se bat” pentru 45 de posturi

Luni, 16 Iulie 2018 13:42

Examenul de titularizare din Argeş a adus o adevărată bătălie. Puțin peste 900 de persoane s-au luptat pentru doar 45 de posturi titularizabile. Doar 45 de posturi sunt în Argeş, în acest an, titularizabile. Dintre acestea, 20 sunt în învăţământul particular. Cele mai multe posturi, 21, sunt pentru Educatoare, din care 15 sunt în grădiniţe particulare. Apoi, cinci posturi sunt pentru disciplina educaţie fizică şi sport, câte trei pentru învăţător şi muzică instrumentală, câte două pentru matematică şi fizică şi câte unul pentru:

 

„Ne străduim să ducem stadiul academic înainte cam de capul nostru”

Luni, 16 Iulie 2018 13:39

# Rectorul Dumitru Chirleșan (foto dreapta), atrage atenția autorităților locale # Conducerea UPIT despre vizita de la Universitatea din Oradea: „Ceea ce ține de Oradea, ține de normalitate”

Conducerea Universității din Pitești a fost recent la o ședință la Universitatea din Oradea. Au fost profund mulțumiți de ceea ce au găsit acolo, în ceea ce privește susținerea mediului academic de către autoritățile locale.

În Argeș, s-a intrat la liceu cu media… 2.30!

Luni, 16 Iulie 2018 13:30

La nivelul judeţului Argeş s-a finalizat repartizarea electronică la licee. Cea mai mică medie cu care s-a intrat este de 2.30… Nivelul învăţământului argeşean se află în scădere în acest an, în ceea ce priveşte repartizarea electronică. Cea mai mică medie cu care s-a intrat la liceu este de 2.30 şi aparţine unei eleve de la Şcoala Generală din Coşeşti. Aceasta a intrat la Liceul Tehnologic din Mărăcineni.

 

Centru de Asistență Permanentă Medicală, inaugurat la Bârla

Luni, 16 Iulie 2018 13:20

Săptămâna trecută, primarul Gheorghe Voicu a inaugurat, în comuna Bârla, noul Centru de Asistenţă Permanentă Medicală. Începând de luni, 16 iulie, șapte medici vor asigura aici asistența medicală. Centrul va funcţiona în satul Mozăceni-Vale, într-un spaţiu modernizat unde cheltuielile cu funcţionarea sunt asigurate de la bugetul local, iar serviciile medicale vor fi decontate de Casa Județeană de Asigurări de Sănătate. Acest centru va deservi nu doar locuitorii din Bârla, ci și din localitățile limitrofe.

Înscrieri la programele de master derulate la Mioveni

Luni, 16 Iulie 2018 13:19

Facultatea de Energetică şi Facultatea de Inginerie şi Managementul Sistemelor Tehnologice din cadrul Universităţii Politehnica din Bucureşti vor aduce în Mioveni, pentru al optulea an consecutiv, două specializări pentru masterat: Managementul Mediului şi Dezvoltare Durabilă (20 de locuri) şi Concepţie şi Management în Productică (20 de locuri). Reamintim că locurile sunt fără taxă, iar o parte dintre cursuri se vor desfăşura în Mioveni, iar restul cursurilor și laboratoarele se vor susține la București. Admiterea se face pe bază de examen tip grilă.

 

Pagina 617 din 1121

«ÎnceputAnterior611612613614615616617618619620UrmătorSfârşit»

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea