Actualitate

Ion Georgescu, prezent la evenimentele culturale din Mioveni

Luni, 22 Aprilie 2024 12:38

 

La Centrul Cultural a fost organizat simpozionul aniversar "Trecut-Prezent-Viitor Colibași-Mioveni", eveniment prin care s-au marcat 35 de ani de la ridicarea comunei Colibași la rangul de oraș. Simpozionul aniversar a reunit multiple personalități marcante care au contribuit la dezvoltarea comunității, printre care foști și actuali reprezentanți ai administrației locale, reprezențanți ai bisericii, sportului, mediului de afaceri, dar și ai Uzinei de Autoturisme.

 

 

Direcția Silvică Argeș a obținut un important premiu internațional

Luni, 22 Aprilie 2024 11:59

Între 18-21 aprilie, s-a desfășurat la Cascais, în Portugalia, cea de-a 70-a Adunare Generală a Consiliului Internațional de Vânătoare și Conservarea Faunei Sălbatice (CIC).

La eveniment a participat și Armand Chiriloiu, în calitate de reprezentant al Regiei Naționale a Pădurilor – Romsilva. Cu această ocazie, directorul Direcției Silvice Argeș a ridicat un important premiu. Este vorba de premiul Edmond Blanc, care se acordă pentru eforturile remarcabile depuse în conservarea faunei sălbatice și gestionarea vânatului.

Simfonia Lalelelor - evenimentul primăverii! „Prin fiecare petală colorată ne scriem istoria noastră”

Luni, 22 Aprilie 2024 11:28

Piteștiul a fost în sărbătoare, iar Parcul Lunca Argeșului a devenit pentru trei zile inima vibrantă a Simfoniei Lalelelor! Deschiderea oficială a celei de-a 47-a ediții a Simfoniei a debutat la Filarmonica Pitești, fiind făcută de doctorul inginer Ilariu Isac, cetățeanul de onoare al Piteștiului și președintele Societății Naționale a Pomicultorilor din România.

 

Spectacol extraordinar Irina Rimes și Zdob și Zdup

Joi, 18 Aprilie 2024 13:31

 

 

# Programul Simfoniei Lalelelor

Între 19 - 21 aprilie, va avea loc ediția cu numărul 47 a Simfoniei Lalelelor! Organizat de către Primăria Municipiului Pitești, prin S.C. Salpitflor Green S.A., S.P.E.P. Pitești, A.D.P. Pitești, Centrul Cultural Pitești și Filarmonica Pitești, evenimentul se va desfășura în Parcul „Lunca Argeșului”, dar și în zona centrală a orașului, unde va avea loc deschiderea festivalului. Deschis printr-un concert special al Orchestrei Simfonice a Filarmonicii Pitești, susținut în seara de joi, 18 aprilie, în Sala Simfonia, la Centrul Multifuncțional, programul evenimentelor organizate de către municipalitate, pe parcursul celor trei zile de sărbătoare a piteștenilor, este următorul:

“Colibași - MIOVENI: 35 de ani de la ridicarea la rangul de oraș!“

Joi, 18 Aprilie 2024 13:31

 

Data de 19 aprilie constituie un pas major în istoria orașului Mioveni! La 19 aprilie 1989, prin Decret Prezidenţial, comuna Colibași, devine oraşul Colibaşi. 7 ani mai târziu, în 1996, ca urmare a unor demersuri făcute de către autorităţile locale, oraşul Colibaşi revine la vechea denumire, Mioveni.

Cu această ocazie, Centrul Cultural Mioveni, organizează un simpozion aniversar, vineri, 19 aprilie 2024, ora 12.00, în sala de spectacole a instituției. La eveniment vor participa personalități marcante în evoluția orașului.

 

 

Pagina 2 din 1120

«ÎnceputAnterior12345678910UrmătorSfârşit»

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea