Actualitate

Se oprește apa în comuna Albota, în zilele de 27 şi 28 martie

Marţi, 26 Martie 2024 12:27

Societatea Apă Canal 2000 SA Piteşti va executa în zilele de 27 şi 28 martie 2024, între orele 9:00 – 18:00, lucrări de spălare şi igienizare a rezervoarelor de înmagazinare a apei din satele Frăteşti şi Cerbu, comuna Albota, alimentarea cu apă potabilă fiind întreruptă în acest interval orar.

Vor fi afectaţi de această oprire utilizatorii din comuna Albota, după cum urmează:

- în data de 27.03.2024, utilizatorii din satul Frăteşti şi strada Dealul Ursului;

- în data de 28.03.2024, utilizatorii din satul Cerbu şi străzile Toneşti, Linia Mare, Linia Mică, Principală (DN65), Cerbu Deal.

 

Ziua Porților deschise la IPJ Argeș. Tyson și Nicu i-au impresionat pe vizitatori

Marţi, 26 Martie 2024 12:01

În ziua de 25 martie, la ceas aniversar pentru Poliția Română, polițiștii argeșeni s-au întrecut într-o competiție de îndemânare la volanul autospecialei din dotare - Cupa Poliției la Conducere Auto, aflată la a doua ediție.

De asemenea, prin evenimentul Ziua Porților Deschise, zeci de persoane, adulţi şi copii deopotrivă, au ales să viziteze atelierele pregătite de poliţişti şi au participat la activitățile interactive şi prezentările structurilor de poliţie. Cei care au trecut pragul IPJ Argeș le-au fost prezentate autospecialele, tehnica și dotarea polițiștilor din cadrul Poliției Rutiere, Serviciului pentru Acțiuni Speciale și Serviciului Criminalistic.

LEGE. Autovehiculele vor putea fi înmatriculate online

Marţi, 26 Martie 2024 08:51

 

Autovehiculele vor putea fi înmatriculate online, potrivit noii legi promulgate de preşedintele Klaus Iohannis. Astfel, românii nu vor mai sta la cozi interminabile, ci vor reuşi să îşi înmatriculeze maşinile de pe telefon, tabletă sau leptop, prin intermediul unei platforme dedicate.

”Dezvoltarea unei platforme informatice în vederea furnizării de servicii publice electronice pentru înmatricularea vehiculelor reprezintă un obiectiv imediat şi urgent, care are la bază necesitatea societăţii de a avea acces rapid la servicii publice de calitate, în considerarea faptului că modificarea legislativă va avea ca efect decongestionarea situaţiei operative şi va crea un flux simplificat de lucru la nivel naţional”, prevede OUG, potrivit Stiripesurse.ro.

 

 

Doar o şcoală din Argeş - eligibilă în programul național de combatere a abandonului școlar, runda a II-a

Marţi, 26 Martie 2024 07:54

 

Numai o şcoală din judeţul Argeş a fost declarată eligibilă în programul național de combatere a abandonului școlar, Runda a II-a (seria a 2-a) (PNRAS II). 475 de școli din toată ţara au putut aplica pentru 300.000 de euro pe proiect, dar au fost declarate eligibile 82 de școli.

Școala Gimnazială Albeştii de Argeş este singura unitate de învăţământ din judeţul nostru care va beneficia de acest program, cu scopul reducerii abandonului şcolar, potrivit Ministerului Educaţiei.

 

Ora Pământului, marcată la Pitești. Iluminatul public din Piața Primăriei va fi întrerupt

Vineri, 22 Martie 2024 13:10

 

Cel mai mare eveniment de mediu din istorie – Earth Hour/ Ora Pământului, celebrat anual la sfârșitul lunii martie, reunește milioane de oameni, instituții și companii, într-o acțiune simbolică de promovare a activităților de salvare a planetei: stingerea luminilor din casa sau din clădirea în care își desfășoară activitatea, timp de o oră.

Ediția a 18-a a manifestării va avea loc sâmbătă, 23 martie 2024, în intervalul orar 20:30 – 21:30, răstimp în care va fi întrerupt iluminatul public în Piața Primăriei din Pitești.

 

Pagina 17 din 1125

«ÎnceputAnterior11121314151617181920UrmătorSfârşit»

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea