Actualitate

Festivalul „Simfonia Lalelelor” 2024

Miercuri, 20 Martie 2024 08:12

 

# Se primesc cereri pentru închirierea spațiilor comerciale. Atenție: doar până pe 25 martie!

Ediția a 47-a a festivalului „Simfonia Lalelelor” va avea loc în perioada 19 - 21 aprilie 2024, iar Parcul „Lunca Argeșului” va fi locul unde se va desfășura cea mai mare parte a evenimentelor și manifestărilor prilejuite de evenimentul-simbol al orașului nostru.

Solicitările agenților economici în vederea închirierii spațiilor de comercializare amenajate în incinta Parcului „Lunca Argeșului”, în perioada festivalului, se primesc până în data de 25 martie 2024 – ultima zi în care acestea se înregistrează.

 

 

Echipa HighFive de la Colegiul Brătianu a compus o melodie pentru comunitatea pasionată de robotică

Marţi, 19 Martie 2024 17:45

 

Piteștiul s-a calificat cu cinci echipe de robotică la Etapa Națională a Concursului de Robotică Școlară FIRST Tech Challenge (FTC) România, care va avea loc la Iași, în perioada 21-24 martie. Cele cinci echipe piteștene de robotică sunt de la Colegiul Național „Zinca Golescu”, Colegiul Național „Ion. C. Brătianu”, Colegiul Național „Al. Odobescu” și Liceul Teoretic „Ion Cantacuzino”.

Argeșul este în top înainte de începerea competiției, având cele mai multe echipe participante, fiind urmat de București și Ploiești cu doar patru echipe calificate. În urma competiției de la Iași, echipa câștigătoare va pleca în Statele Unite ale Americii, la concursul internațional de la Houston.

Poliţiştii din M.A.I. şi poliţiştii de Penitenciare ies în stradă pe 25 martie!

Marţi, 19 Martie 2024 09:40

 

# Angajaţii de la Penitenciarul Mioveni se alătură protestatarilor

Pe 25 martie, de Ziua Poliţiei Române, sindicaliştii din MAI, alături de Sindicatul Național al Polițiștilor de Penitenciare SNPP vor organiza un protest de amploare la care îşi anunţă prezenţa 4000 de protestatari. Dacă nu le vor fi împlinite revendicările, acţiunile vor continua în teritoriu. La acest protest vor participa şi poliţiştii de la Penitenciarul Mioveni.

“NU mai putem accepta restanțe, amânări, suspendări, prorogări, înghețări și minciuni!”, strigă poliţiştii care spun că au fost minţiţi în 2023, dar nu mai sunt dispuşi să accepte umilinţa guvernanţilor.

 

 

Zona de picnic din Mioveni este deschisă!

Marţi, 19 Martie 2024 07:18

 

Zona de picnic din Făget –Mioveni este deschisă publicului de luni până duminică, între orele 09.00-17.00.

„Revenim cu rugămintea către cei care aleg să utilizeze facilităţile din zona de picnic să respecte regulile de funcţionare, să nu distrugă obiectele de mobilier (foişoare, toaletă, cişmea, grătare, etc.) şi să aibă un comportament decent. Nu uitați că la închirierea grătarului este necesară plata unei garanții de 50 de lei, ce va fi restituită la înapoierea acestuia. Vă rugăm ca la încheierea activităţilor, să colectați toate resturile de mâncare, ambalaje și să le depuneți în containerele special amenajate. Pentru sesizări în ceea ce privește buna funcționare a zonei de agrement, ne puteți contacta în dispecerat, la următoarele numere de telefon: 0348/457.102 sau 0736.202.067”, a transmis SEdC Mioveni.

 

Rezultate simulare BAC în Argeș: O singură notă de 10 la limba română

Luni, 18 Martie 2024 15:06

 

Peste 36% dintre elevii de clasa a XII-a din Argeș nu au luat nota 5 la simularea examenului național de Bacalaureat la limba și literatura română, peste 31% dintre elevi nu au luat nota de trecere la matematică sau istorie, în timp ce peste 43% nu au luat nota 5 la disciplina la alegere a profilului și specializării, potrivit comunicatului transmis de Inspectoratul școlar Județean (ISJ) Argeș. Procentul total de promovare la nivelul județului a fost de doar 41,15%. De asemenea, niciun elev din Argeș nu a obținut media 10 la simulare. Limba română le-a creat cele mai mari probleme.

 

 

Pagina 18 din 1125

«ÎnceputAnterior11121314151617181920UrmătorSfârşit»

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea