Actualitate

O piteșteancă a câștigat premiul I la GastroPan, la categoria „Piesă artistică”

Luni, 18 Martie 2024 11:18

 

# Raluca s-a folosit de 11 proverbe pentru a crea o lucrare dulce

 

Raluca Ţîrcomnicu, o tânără din Piteşti, și-a îmbogățit CV-ul cu încă un premiu important la secțiunea cofetărie. La a XV-a ediție a expoziției GastroPan, desfășurată între 14-16 martie la Brașov, piteșteanca a obținut premiul cel mare la categoria „Piesă artistică”. Lucrarea care a impresionat juriul a fost compusă din produse dulci care au surprins frumusețea basmelor și a folclorului românesc, tema din acest an a concursului.

 

Încă un piteștean centenar! Felicitări distinsei doamne Velișcu Rodica pentru împlinirea vârstei de 100 de ani!

Luni, 18 Martie 2024 11:08

 

Edilul Cristian Gentea, a oferit, pe 15 martie, în numele municipalității, diploma de „Piteștean centenar” și un premiu simbolic doamnei Velișcu Rodica, în semn de respect și apreciere a comunității piteștene, pentru împlinirea unui secol de viață.

Născută la Pitești, în prima zi a anului 1924, a absolvit Liceul Economic „Teiuleanu”, în anul 1947, iar pasiunea pentru matematică a dus-o mai departe, la Școala de Statistică. Cu responsabilitate și seriozitate, Rodica Velișcu a lucrat ca statistician medical la Spitalul Județean Argeș, contribuind la dezvoltarea sistemului medical din Pitești.

 

“Urșii or să ajungă, probabil, și în București”

Marţi, 12 Martie 2024 08:15

 

# În Argeş, primarii strigă că urşii sunt o ameninţare pentru populaţie

Problema urşilor e încă de actualitate! Animalele au făcut prăpăd în multe judeţe, chiar şi în Argeş, dar autorităţile centrale nu vor să ia măsuri serioase. Primarul din Sf. Gheorghe, Antal Arpad, trage un semnal de alarmă şi spune că ar trebui să se permit vânarea urşilor. 8 oameni au fost ucişi, sute de gospodării au fost devastate, dar e linişte din partea decidenţilor.

 

 

Consiliul Județean Argeș a fost dotat cu un defibrilator extern

Marţi, 12 Martie 2024 08:10

 

Asociația „Leul Albastru" a montat în cadrul Consiliul Județean Argeș un defibrilator extern, aparat care poate fi utilizat pentru a acorda primul ajutor în caz de necesitate. Aparatul a fost achiziționat de ONG în cadrul proiectului „Eroii Argeșului” finanțat de Consiliul Județean Argeș. Tot în cadrul acestui proiect, elevi și cadre didactice de la două instituții de învățământ din județ - Liceul "Astra" și Colegiul Tehnic ”Costin D. Nenițescu” Pitești - au primit informații despre cum să acționeze în caz de urgențe medicale.

 

În lipsă de rezultate, antrenorul lui FC Argeș dă vina pe terenul de la Mioveni

Luni, 11 Martie 2024 18:36

 

# „CS Mioveni se bate la promovare și joacă pe același teren”, îi dă replica Nicolae Tudose

În lipsă de rezultate, Eugen Neagoe, antrenorul echipei FC Argeș, dă vina pe condițiile de pregătire și se declară dezamăgit de condițiile pe care le-a găsit la Mioveni unde echipa sa dispută meciurile de pe teren propriu.

De când stadionul „Nicolae Dobrin” a fost demolat pentru a se contrui o arenă ultramodernă, FC Argeș nu mai are o bază proprie și se antrenează la vecinii de la Mioveni, în condiții pe care Neagoe le consideră potrivnice.

 

 

Pagina 19 din 1125

«ÎnceputAnterior11121314151617181920UrmătorSfârşit»

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea