Cultura

Adriana Jinga bloggerița zăpăstristă care ne descrețește frunțile cu cel mai reușit umor

Luni, 11 Mai 2015 22:30

# ”La început am suspectat like-urile celor apropiaţi că fiind rezultat al prieteniei, apoi am realizat că le place. Când i-am văzut lăcrimînd de râs în faţa calculatorului, am ştiut că sunt pe drumul bun!”

A absolvit Dreptul, a făcut televiziune; este, de 13 ani, PR-ul Casei de Asigurări de Sănătate Argeş.  Adriana Jinga are o familie reușită și o pasiune nestăvilită,  scrisul. Este bloggeriță desăvârșită și-n plus zâmbește mult, iubește simplitatea, liniştea, mirosul florilor de mai și multe, multe, alte lucruri simple. Emană bucurie, căldură și candoare și este un prieten de nădejde pentru toți cei care  i-au căutat și înțeles firea sensibilă.

 

Jazz şi poezie pentru Cornel Chiriac

Luni, 11 Mai 2015 22:28

Marţi, 12 mai a.c., de la ora 19.00, la  Casa de Cultură a Sindicatelor Piteşti, Filarmonica Piteşti aduce în faţa publicului un proiect în care jazzul este îmbinat cu poezia, un omagiu adus piteşteanului Cornel Chiriac.  În concertul cameral vor evolua Corneliu Stroe -Blue Jazz Band şi poeta Nicoleta Popa. În program: În program: Eva Cassidy - Drowning In The Sea Of Love  şi Wade in the water, Eric Clapton - Malted milk, Bonnie Lynn Raitt - Love me like a man, Gary Moore - Need your love, Keb’ Mo’ - Dangerous mood, Johnny Winter -Hard way, Jimi Hendrix - Little wing şi Hey Joe, Paul Rodgers   I am ready,

Un nou număr din „Bibliosphere”

Luni, 11 Mai 2015 22:27

Biblioteca Județeană ”Dinicu Golescu” Argeș vă semnalează apariția unui nou număr al Buletinului informativ ”Bibliosphere” a ANBPR. Revista ”Bibliosphere” este un Buletin informativ al ANBPR  (Asociația Națională a Bibliotecarilor și a Bibliotecilor Publice din România) – Filiala Argeș, care are o apariție trimestrială și care urmărește promovarea profesiei de bibliotecar și a activităților care au loc în bibliotecile publice din județ.
Filiala Argeș a ANBPR, sub egida căreia apare această revistă, își desfășoară activitatea în sediul Bibliotecii Județene Dinicu Golescu Argeș și reprezintă una dintre cele mai puternice structuri a ANBPR, având în componența sa 155 de membri înscriși, bibliotecari din cadrul Bibliotecii Județene Argeș și din bibliotecile publice din județ.

 

„Templul viselor”, ultimul volum semnat de Octavian Mihail Sachelarie, o pledoarie pasionantă despre carte, lectură și bibliotecă

Luni, 11 Mai 2015 22:24

# Lansarea unei cărți-eveniment la Biblioteca Județeană Argeș

Miercuri, 6 mai 2015, la ora 16.00, Biblioteca Județeană ”Dinicu Golescu” Argeș a organizat un eveniment cultural mult așteptat: lansarea volumului „Templul viselor” (Editura Tracus Arte, București, 2015), autor Octavian Mihail Sachelarie.
Evenimentul a prilejuit prezența unor nume importante ale vieții culturale și literare românești, care, plecând de la mesajul cărții, au analizat importanța

Muzeul Județean Argeș, prezent la Sesiunea Anuală a Alianței Americane a Muzeelor

Luni, 11 Mai 2015 22:22

În perioada 24 aprilie – 1 mai, dr. Dragoș Măndescu, directorul adjunct al Muzeului Județean Argeș, a participat ca International Fellow, cu sprijinul financiar generos al Fundației Getty, la cea mai mare reuniune profesională din domeniul muzeelor la nivel mondial: a 109-a Sesiune Anuală a Alianței Americane a Muzeelor.

 

Pagina 360 din 514

«ÎnceputAnterior351352353354355356357358359360UrmătorSfârşit»

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea