Editorial

PSD Argeș - PNL Argeș: două partide, aceeași impotență!

Marţi, 29 Iunie 2021 19:33

Spiridon Voinescu.
Nu vă gândiți la prostii. Prima explicație în DEX pentru impotență este ”lipsit de vigoare; neputincios”. Și exact așa par a fi cele două mari partide ce joacă (prost!) pe scena politică a județului. PSD-ului i s-au ofilit trandafirii, PNL-ului i-a căzut săgeata... (de ce vă gândiți, din nou, la ceva cu conotații sexuale?!). Așadar, în județ, impotență generalizată. Nu pentru beneficii personale, unde potență e destulă, ci doar pentru ceea ce este de oferit!...

 

Argeș: adunări, dar mai mult adunături!...

Marţi, 27 Aprilie 2021 08:19

Spiridon Voinescu.
„Ce cautã aceste elemente nesãnătoase în viața publicã a statului? Ce cautã acești oameni care pe calea statului voiesc sã câstige avere si onori, pe când statul nu este nicăieri altceva decât organizarea cea mai simplã posibilã a nevoilor omenești? Ce sunt aceste pãpuși care doresc a trăi fãrã muncã, fãrã științã, fãrã avere moștenitã, cumulând câte trei, patru însãrcinãri publice dintre care n-ar putea sã împlineascã nici pe una în deplină conștiințã? …Uzurpatori, demagogi, capete deşarte, leneşi caretrăiesc din sudoarea poporului fără a o compensa prin nimic, ciocoi boieroşi şi fudui… De acolo pizma cumplită pe care o nutresc aceste nulităţi pentru orice scânteie de merit adevărat şi goana înverşunată asupra elementelor intelectuale sănătoase ale ţării...”.

Cuvintele de mai sus aparțin marelui Mihai Eminescu și sunt scrise cu peste 140 de ani în urmă. Cât adevăr, câtă actualitate. Ce nemișcare în obiceiurile și năravurile unui popor român ce vrea, totuși, să se înalțe…

Penelistul Miuțescu a înfrânt superb și se laudă cu asta!

Luni, 05 Octombrie 2020 22:21

Spiridon Voinescu.
Argeșul este, din nou, roșu. Liberalii, ațipiți pe laurii victoriei de la europarlamentare și-au pus speranțele, înainte de a se culca, în victoria lui Apostoliceanu. Pentru care i-au sacrificat, senini, pe Ana Stan, pe Mihai Coteț, pe Tibi Irimia. Au pierdut orașele cu scoruri rușinoase, au refuzat alianțe pentru că erau, ei, prea mari. Iar acum, după ce au înfrânt, se fălesc cu procentele mai bune împușcate prin consilii locale sau prin consiliul județean. Liberali vechi cer demisia lui Miuțescu, demisie pe care un șef de partid sănătos și-o scria singur, văzând procentele.

 

PSD se întărește, PNL se înmoaie... și susține PSD!

Luni, 15 Iunie 2020 23:37

Spiridon Voinescu.
Am asistat, săptămâna trecută, la o demonstrație de forță a PSD care, pe un text de pandemie, a reunit toată spuma cântăreților de COVID 19 din țară, într-un loc frumos și plin de istorie, la Muzeul Golești. Cum va arăta viața după pandemie? Ce vom face în perioada următoare? La toate aceste întrebări și la multe altele au răspuns: acad. Ioan Aurel Pop– președintele Academiei Române, prof. univ. dr. Adrian Streinu Cercel – manager Institutul Național de Boli Infecțioase „Matei Balș”, prof. univ. dr. Alexandru Rafila – expert OMS și președintele Societății Române de Microbiologie, acad.

Mai știe cineva de politicienii noștri?

Luni, 04 Mai 2020 21:50

Spiridon Voinescu.
”Cei mai mulţi îşi închipuie că politica e un fel de distracţie, cu foloase şi onoruri. Politica e ceva grav, grav de tot. Ai în mâna ta viaţa şi viitorul ţării tale” – spunea Ion I.C. Brătianu, acum 100 de ani.
Ei bine, în Argeș nu este așa. Politicienii au în mână, după această sută de ani,  doar propriul card de salariu, salariu gras, de la statul român, un stat care, acum, se zbate să supraviețuiască.

 

Pagina 2 din 51

«ÎnceputAnterior12345678910UrmătorSfârşit»

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea