Economic

Clinica de Medicină Dentară Dr. TEO - Zâmbim oricând împreună! PROCESUL DE AMPRENTARE DIGITAL CAD/CAM

Miercuri, 24 Aprilie 2024 10:13

Multitudinea de inovații tehnologice în medicina dentară poate ușura foarte mult munca unui medic dentist. Se caută digitalizare, eficiență, consum redus de materiale și timp.

Amprenta orală digitalizată este una din aceste noi tehnologii la care majoritatea medicilor înclină.

EFICIENȚA UTILIZĂRII AMPRENTEI DIGITALE ÎN STOMATOLOGIE:

• Eliminarea multor inconveniente aferente amprentării clasice, este mult mai confortabilă, sigură și este realizată într-un timp mult mai scurt;

 

 

Se lucrează pe Secţiunea a II-a a Autostrăzii Sibiu-Piteşti, cel mai greu tronson de autostradă din România

Miercuri, 24 Aprilie 2024 09:28

 

Au început lucrările pe tronsonul Boiţa-Cornetu al Autostrăzii Sibiu-Piteşti, acesta fiind cel mai greu tronson de autostradă din România. Durata lucrărilor va fi de 50 de luni.

Săptămâna trecută, secretarul de stat în Ministerul Transporturilor, Irinel Ionel Scrioșteanu, a fost în vizită pe șantierul Secțiunii 2 Boița-Cornetu şi a anunţat:

 

Ghid dedicat persoanelor care realizează venituri din închirierea de bunuri mobile și imobile

Marţi, 23 Aprilie 2024 10:33

 

 

ANAF a publicat pe portalul propriu, la rubrica Asistență contribuabili/Ghiduri curente si alte materiale informative, Ghidul privind tratamentul fiscal aplicabil veniturilor obținute de persoanele fizice care realizează venituri din închirierea și subînchirierea bunurilor mobile și imobile din patrimoniul personal.

Într-o manieră accesibilă și simplificată, ghidul conține informații utile privind definirea veniturilor din cedarea folosinței bunurilor, contractul de locațiune și înregistrarea fiscală a acestuia, contribuția de asigurări sociale de sănătate (CASS), modalitățile de plată ale impozitului și a contribuției de asigurări sociale de sănătate, precum și referitor la taxa pe valoarea adăugată ori sancțiuni.

 

 

Drumul Expres Craiova-Piteşti. Tronsonul 4 Coloneşti-Oarja va fi gata în 2024

Marţi, 23 Aprilie 2024 08:27

 

Directorul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere, Cristian Pistol, a anunţat că tronsonul 4 Coloneşti (Olt) – Oarja (Argeş) va fi gata în acest an. Lucrările se desfăşoară conform graficului, 48% din această secţiune fiind deja finalizată.

“Mobilizare bună pe tronsonul 4 al Drumului Expres Craiova - Pitești (DX12)! Constructorul român (Spedition UMB) a reluat lucrările în șantier și a ajuns la un stadiu fizic de 48%. Tronsonul de 31,82 km (Colonesti - Oarja), care va face legătura cu A1 (autostrada București - Pitești) trebuie deschis anul acesta (2024)”, a transmis şeful CNAIR.

 

Clinica de Medicină Dentară Dr. TEO - Zâmbim oricând împreună! TOMOGRAFIA COMPUTERIZATĂ DENTARĂ

Miercuri, 17 Aprilie 2024 10:02

Este o investigație medicală imagistică de ultimă generație, non-invazivă, care se realizează în câteva secunde și cu un nivel minim de radiații, oferind imagini detaliate ale oaselor maxilar și mandibular.

Informațiile obținute utilizând tomografia computerizată sunt tridimensionale și ajută medicul specialist în punerea unor diagnostice corecte sau stabilirea unui plan optim de tratament.

 

 

Pagina 1 din 306

«ÎnceputAnterior12345678910UrmătorSfârşit»

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea