Trei constructori și-au împărțit, la Câmpulung, 14 străzi și un million de euro

Luni, 31 August 2015 23:09

# Partea leului și-a adjudecat-o Florimar Construct Total din Pitești

Este vorba de reabilitarea a paisprezece străzi importante din Municipiul Câmpulung, grupate pe loturi. Valoarea totală estimată fără TVA a contractelor de lucrări a fost de 4.303.230,06 lei (exclusiv TVA), estimată pe baza devizului general întocmit de proiectant și cuprinde următoarele loturi:
Lotul I este format din străzile: Mirea, Baloleanu, Stănescu, Dragalina Veche. Valoarea totală fără TVA: 561.740,42 lei estimată pe baza devizului general întocmit de proiectant

Gustă fericirea la Cremeria Marco!

Luni, 31 August 2015 23:06

Săptămâna trecută, în incinta Hotelului Muntenia, într-o locație amenajată conform celor mai înalte standarde, a fost inaugurată Cremeria Marco. Un loc complex, cel mai aproape de idea de fericire pentru copii, dar și pentru adulți: înghețată de multe feluri, prăjituri delicioase, cafea adevărată. Totul făcut acolo, aproape de consumatori, totul proaspăt și cât mai natural.
Care este secretul pentru cea mai delicioasă înghețată? Cele mai pufoase brioșe? Când îți iese cea mai gustoasă frișcă pentru prăjituri? Când faci lucrurile cu atenție la detalii, pui pasiune și mult drag!

 

Opt constructori s-au bătut pentru reabilitarea unei școli din Bascov

Luni, 31 August 2015 23:01

# A câștigat o firmă ”de apartament” din Pitești care a oferit 80% din valoarea estimată

Șapte sute de mii de euro fără TVA a pus la bătaie administrația locală din Bascov pentru contractul denumit ”  Execuție lucrări pentru obiectivul de investiție Reabilitare Școala generală din Bascov Centru, județul Argeș”. Pentru banii aceștia s-au înscris în luptă nu mai puțin de opt firme, câștigătoare fiind declarată S.C. LOTOMAR CONSTRUCT PROIECT S.R.L., o firmă din Pitești, cu sediul într-un apartament de bloc din cartierul Banat. Firma este înființată în ianuarie 2004, însă pe site-ul de specialitate, mfinante.ro, nu apare ca având salariați. Prețul cu care LOTOMAR CONSTRUCT și-a adjudecat licitația pentru lucrările de reparații generale și renovare a școlii din Bascov este de 2.546.000 lei fără TVA, circa 573.000 euro, ceea ce reprezintă puțin peste 80% din suma estimată de autoritatea contractantă. L.S.

Dacia prezintă cutii de viteză automate la Salonul Auto de la Frankfurt din septembrie

Luni, 31 August 2015 22:44

Dacia aduce în gama sa de modele, în premieră, o cutie de viteze automatizată, denumită Easy-R, cu ocazia Salonului Auto de la Frankfurt (17-27 septembrie). Modelele care vor fi echipate cu Easy-R sunt Logan, Logan MCV, Sandero și Sandero Stepway, a anunțat Grupul Renault, potrivit hotnews.ro.
Asadar, modelele Duster, Lodgy, Dokker si Dokker Van nu vor beneficia, deocamdată, de o cutie de viteze automatizată.
Transmisia Easy-R este o cutie de viteze mecanică (manuală), automatizată. Masina are două pedale – frână și accelerație – și se comportă ca o transmisie automată din punctul de vedere al percepției utilizatorului.

 

Dacia vrea să investească milioane de euro în fotbalul italian

Luni, 31 August 2015 22:37

# Niciun leu în campionatul intern, din motive de corupție! # Conducerea Grupului Renault  fereşte Dacia de fotbalul românesc # Dacia ocupă locul 16 în Top 500 companii din Europa Centrală și de Est

Stadionul lui Udinese ar putea purta, de anul viitor, numele ”Dacia Arena”. Producătorul românesc de automobile este sponsorul principal al ”zebrelor” încă din 2008.

C.J. Argeș cheltuie un milion de euro pentru un pod de drum județean

Luni, 24 August 2015 14:59

Obiectul contractului îl constituie refacerea podului pe DJ 739 (DN 73 D) Bârzești-Negrești-Zgripcești-Beleți (DJ 702) peste râul Argeșel, km 0+145, în comuna Vulturești, județul Argeș. Valoarea estimată a contractului de achiziție conform devizului general este de 4.293.955,10 lei, în care este inclusă și valoarea cheltuielilor cu diverse și neprevăzute în procent de 10% din valoarea de execuție. Valoarea estimată a contractului de achiziție publică (fără diverse și neprevăzute) este de 3.908.847,00 fără TVA, defalcată astfel: - cap. 4.1. – Construcții și instalații = 3.851.081,00 lei fără TVA; - cap.5.1.1. -

 

Primăria Piteşti pune la bătaie 260 de miliarde lei vechi pentru modernizarea a 15 străzi din Tancodrom

Luni, 24 August 2015 14:56

# În an pre-electoral curg miliardele la Primăria Piteşti. Pentru cine?...
Conform sloganului viceprimarului Cornel Ionică, iată că reprezentanţii administraţiei locale Piteşti ,,au trecut la treabă”, aşa cum îi place lui Ionică să zică în repetate rânduri prin conferinţele de presă, de când a preluat atribuţiile de primar.
Sute de miliarde de lei vechi au fost puse la bătaie în ultima perioadă pentru modernizarea mai multor drumuri din Piteşti, drumuri care au fost descoperite de către reprezentanţii primăriei tocmai anul acesta că trebuie reabilitate sau modernizate.

Târgul Apicol de la Mioveni, la prima ediție

Luni, 24 August 2015 14:37

În perioada 11 – 13 septembrie, pe platoul Casei de Cultură a Sindicatelor Dacia se va desfășura prima ediţie a Târgului Apicol Mioveni, un eveniment  dedicat atât consumatorilor de miere de albine, cât și apicultorilor.
Târgul are drept scop promovarea apiculturii și încurajarea consumului de produse apicole şi va reuni apicultori individuali şi firme de profil din toată ţara. Ei vor pune la dispoziția publicului diverse sortimente de miere, polen, propolis, lăptișor de matcă, produse apicole – suplimente nutritive, cosmetice naturiste, dar și utilaje și echipamente apicole.

 

Comesad Drumuri a câştigat licitaţia pentru reabilitarea a patru străzi din cartierul Craiovei

Luni, 24 August 2015 14:26

# Suma licitată pentru această investiţie se ridică la 28 de miliarde lei vechi
A fost adjudecată licitaţia pentru asfaltarea şi realizarea canalizării pluviale pentru patru străzi din cartierul Craiovei. Costul estimat al acestui proiect se ridica la suma de 37 de miliarde, însă concurenţa acerbă a făcut ca acest preţ estimat să scadă la 28 de miliarde, sumă pe care a licitat-o renumita firmă argeşeană în domeniul construcţiilor de drumuri, Comesad Drumuri.

Salubritatea vinde un autoturism Nubira

Marţi, 18 August 2015 21:22

S.C. Salubritate 2000 S.A. organizează în data de 20.08.2015, ora 11,00 licitaţie publică cu strigare la sediul societatii situat in Piteşti, str.TG.din Vale nr.25, Jud.Argeş, în vederea vânzării unui autoturism marca DAEWOO tip Nubira, an de fabricaţie 2002, culoare Poly Silver Metalic, 264.000 km efectuaţi. În caz de neadjudecare datele de desfaşurare a următoarelor liciţatii sunt 14.08.2015 si 20.08.2015.Taxa de participare este de 20 lei iar garanţia de participare este de 320 lei. Pentru relaţii suplimentare sunaţi la nr.de tel. 0248 636886; int.203

 

Licitație de 2 milioane lei pentru dotări la Școala 19 Găvana

Luni, 17 August 2015 00:00

Școala Gimnazială Matei Basarab din Pitești sau Școala Nr. 19 se mișcă foarte bine, de câțiva ani, la capitolul investiții. Programele cu finanțare guvernamentală sau cele cu finanțare europeană nerambursabilă nu sunt străine conducerii instituției de învățământ. În același trend se înscrie și ultimul program, cel de accesare de fonduri nerambursabile pentru dotarea cu echipamente IT și mobilier școlar.   
Este vorba de accesarea de fonduri printr-un proiect din cadrul Programului Operațional Regional – Axa 3.4

Licitație de peste un milion de euro pentru extinderea canalizării la Șuici

Luni, 17 August 2015 00:00

Constructorii din Argeș sunt cu ochii ațintiți spre nordul județului, mai exact spre comuna Șuici, unde primăria a postat, săptămâna trecută, un anunț de licitație pentru extinderea sistemului de canalizare. Surpriza a constat în dimensiunile acesteia, lungimea prevăzută a sistemului fiind de aproape 18 km., asta în condițiile în care la Șuici mai funcționează deja câțiva km. de canalizare. De asemenea, interesul a crescut la vederea sumei, una deloc de neglijat: peste 53 miliarde lei vechi.

 

Expoziție de autoturisme istorice în Piața Vasile Milea

Luni, 17 August 2015 00:00

# Lângă mașinile de epocă au fost expuse și autoturisme de rally # Evenimentul a fost organizat de Muzeul Județean Argeș
Maşini vechi, precum Aro IMS dar și Dacia 1100 şi autoturisme de ultimă generaţie au fost prezentate șI expuse, săptămâna trecută, în Piaţa Vasile Milea. Evenimentul a fost organizat  de  Muzeului Judeţean Argeş şi i-a adus în faţa publicului pe celebrii piloţi ai Argeşului. De faţă a fost şi Constantin Polexe, vicepreşedintele Consiliului Judeţean, care şi-a anunţat simpatia pentru o maşină IMS din cadrul expoziţiei.

Eveniment cu gust rafinat la Casa Vinului

Luni, 27 Iulie 2015 00:00

# Săptămâna aceasta, joi, de la ora 18:00, reprezentanţii celui mai renumit magazin de vinuri, Casa Vinului, vă invită la o degustare de 5 stele
„Casa Vinului” din Piteşti, cel mai reprezentativ magazin de vinuri din Argeş, unic distribuitor al Cramelor „Recaş” în zonă, vă invită, joi, 30 iulie, de la ora 18:00 la o degustare de vinuri din gama Basilescu.
Filosofia Cramei Basilescu se bazează pe valorificarea unicităţii terroir-ului exprimat prin: sol, climă, poziţionarea parcelelor, soiurile cultivate şi

 

Începe realizarea studiilor de fezabilitate pentru Autostrada Pitești-Sibiu

Luni, 20 Iulie 2015 13:55

# Vicepreședintele CJ Argeș, Dorin Mărășoiu (foto), reprezentant al județului în relația cu C.N.A.D.N.R # Pentru tronsonul Sibiu - Boiţa (lotul 1) şi Curtea de Argeş - Piteşti (lotul 5), studiul trebuie realizat în maximum cinci luni

Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România anunță că, în urma semnării contractului de servicii Revizuire/Actualizare Studiu de Fezabilitate pentru „Autostrada Sibiu - Pitesti” cu asocierea Spea Ingegneria Europea (Italia) - Tecnic Consulting Engineering (România), în conformitate cu prevederile acestuia, lucrările tehnice vor începe în data de 15.07.2015.

Fermă de succes la Albota, ridicată de doi tineri întreprinzători

Luni, 20 Iulie 2015 13:26

# Patronii fermei recomandă înlocuirea tradiționalului porc, cu curcanul # În șase luni, un curcan din ferma Albota ajunge la 25 kg.

Nicoleta Botea și Emil Iliescu sunt doi tineri care au reușit, așa cum ne-au spus chiar ei, cu greu să răzbească în afaceri. ”Anul 2015 este primul în care am putut să respirăm, cât de cât. Ne-am apucat de afacerea asta fără să știm mare lucru din ceea ce ne aștepta. Am început cu o pereche de păuni. Am continuat cu câțiva curcani, apoi câteva zeci. Acum creștem mii. În 2015 putem să spunem că am început să creem o piață, ceea ce a constituit marea

 

Impresionată de o ie produsă de Argcoms Curtea de Argeş, soţia ambasadorului Chinei a dorit să viziteze fabrica

Luni, 13 Iulie 2015 22:38

Veniţi pentru a doua oară, anul acesta, în Argeş, ambasadorul Chinei, Feihong XU, împreună cu soţia,  au dorit să viziteze fabrica de artizanat din Curtea de Argeş, Argcoms SCM.
Această dorinţă vine după ce, în urmă cu aproximativ o lună, la prima vizită în Argeş de anul acesta a ambasadorului Chinei, reprezentanţii Consiliului Judeţean Argeş i-au oferit soţiei ambasadorului o ie produsă de Argcoms Curtea de Argeş.
Fiind surprinsă de frumuseţea acestei ii, soţia ambasadorului profitând de o nouă prezenţă în Argeş, a dorit să meargă să viziteze fabrica unde s-a produs acea bijuterie vestimentară a portului românesc.

Omul de afaceri Boby Marinescu dezminte zvonurile cu privire la preluarea Hotelului Muntenia

Luni, 13 Iulie 2015 22:33

# ”Într-adevăr, am discutat, ni s-a făcut o ofertă, însă… atât!”

S-a tot auzit prin târg, în ultimele săptămâni, despre posibilitatea preluării S.C.T. Muntenia, societate aflată în moarte clinică, de către tandemul Boby Marinescu - Gheorghe Dolofan. Cei doi cumnați reprezintă o  forță financiară considerabilă, având, în ultimii ani, un apetit destul de mare pentru cumpărături scumpe.

 

Constructorii din Argeș se bat pentru banii Consiliului Județean Olt

Luni, 13 Iulie 2015 22:32

# Pentru cei  300 miliarde lei vechi, în județul vecin au atacat Selca, Zeus, Valah Construct, Star Trading și General Trust
Lucrări de anvergură au fost scoase, recent, la licitație în județul vecin, lucrări pentru care greii Argeșului s-au asociat sau încearcă singuri. Este vorba de peste 300 miliarde lei vechi, puși la bătaie de Consiliul Județean Olt, pentru proiectarea și modernizarea a patru drumuri județene. Licitația, cum era și normal, a atras atât argeșenii noștri cât și ”localnici”. Inițial, declarată câștigătoare a fost o firmă din Olt. Firmă pe care asocierea Selca-Zeus-Valah

Universitatea Pitești cheltuie 113 miliarde lei vechi pe un singur laborator

Luni, 13 Iulie 2015 22:21

Iată că, în ciuda frământărilor care au dus, recent, la demisia rectorului Ionel Didea, Universitatea Pitești continuă seria de proiecte inițiate anterior, dintre care multe cu finanțare europeană nerambursabilă. În urmă cu numai câteva zile, instituția de învățământ superior a postat, pe site-ul de achiziții electronice, cererea de oferte pentru dotarea unui laborator, suma pusă în joc fiind una destul de mare, de peste 113 miliarde lei vechi fără TVA.
In cadrul proiectului CENTRUL REGIONAL DE CERCETARE – DEZVOLTARE PENTRU MATERIALE, PROCESE SI PRODUSE INOVATIVE DESTINATE INDUSTRIEI

 

Pagina 74 din 77

«ÎnceputAnterior71727374757677UrmătorSfârşit»

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea