Economic

Clinica de Medicină Dentară Dr. TEO - Zâmbim oricând împreună! Coroana dentară din zirconiu

Miercuri, 10 Aprilie 2024 10:01

O coroană dentară poate juca un rol important în sănătatea orală generală și bunăstarea unui pacient atât pentru a restabili un zâmbet, cât și pentru a proteja un dinte.

Zirconiul este un material relativ mai nou în domeniul stomatologic și s-a dovedit că oferă o serie de beneficii:

• coroanelor dentare din zirconiu sunt rezistente, puternice, dar subțiri. Acestea sunt ideale, deoarece necesită doar o cantitate minimă de țesut dentar sănătos pentru a fi îndepărtat pentru plasare.

 

 

Cardurile de energie vor fi valabile până pe 31 mai

Marţi, 09 Aprilie 2024 16:10

 

Guvernul va prelungi cu două luni valabilitatea cardurilor de energie. Astfel, până în luna mai, peste un milion de familii îşi vor achita facturile la energie cu ajutorul sumelor primite de la stat.

Premierul Marcel Ciolacu a spus că peste 2,8 milioane de gospodării au beneficiat de acest ajutor în 2023. Fiecare familie vulnerabilă a fost sprijinită cu suma de 1.400 de lei., potrivit Stiripesurse.ro.

 

Mii de tineri angajați în urma programelor de ucenicie

Marţi, 09 Aprilie 2024 15:34

 

Peste 16.000 de persoane au fost angajate ca urmare a programelor de ucenicie desfășurate cu sprijinul Agenției Naționale pentru Ocupare a Forței de Muncă. Programele de ucenicie permit angajatorilor să-și asigure forță de muncă pregătită și adaptată propriei culturi organizaționale. În plus, angajatorii beneficiază și de o subvenție în valoare de 2.250 de lei pe lună pe întreaga perioadă a derulării a contractului de ucenicie.

Prin programele de ucenicie la locul de muncă, tinerii au posibilitatea de obține o calificare în sistemul de formare profesională a adulților, în baza unui contract de ucenicie, care este un contract de muncă de tip particular, încheiat pe o durată determinată cuprinsă între 6 și 36 de luni.

 

 

Simona Bucura-Oprescu: “Pensionarii au la dispoziţie 6 luni să aducă adeverinţele pentru recalcularea pensiilor”

Luni, 08 Aprilie 2024 12:42

 

Anul 2024 aduce o nouă lege a pensiilor, care va avea multe avantaje pentru pensionarii care au stagii bune de cotizare. În plus, sporurile, primele, al 13-lea salariu şi acordul global vor fi luate în considerare, cu condiţia ca pensionarii să aducă adeverinţe doveditoare ale acestor venituri.

Ministrul Muncii, Simona-Bucura Oprescu face precizări importante privind modul de recalculare a pensiilor:

 

Cât va costa noua Dacia Spring?

Luni, 08 Aprilie 2024 12:15

 

Veşti proaspete pentru iubitorii Dacia! Uzina de la Mioveni a anunţat că versiunea restilizată a mașinii electrice Spring va costa de la 16.900 euro. Prin programul Rabla Plus, autoturismul va costa de la 11.800 euro. Compania anunţă că noul model va putea fi comandat la final de aprilie, iar primii clienţi vor intra în posesia maşinilor în luna septembrie.

Potrivit Hotnews.ro, preţul de 16.900 euro, TVA inclus, este pentru varianta Essential Electric 45, iar motorul mai puternic va fi disponibil în două variante: Expression Electric 65 (18.900 euro) și Extreme Electric 65 (de la 19.900 euro). De menţionat faptul că prin programul Rabla Plus, prețurile sunt mai mici cu 5.100 de euro.

 

 

Pagina 3 din 306

«ÎnceputAnterior12345678910UrmătorSfârşit»

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea