Economic

Afacerea Regent din Frații Golești, scoasă la mezat

Luni, 22 Iunie 2015 13:55

# Executorul  Emil Gigoi speră să obțină circa 15 miliarde lei vechi din vânzarea bunurilor companiei Regent
Altădată o afacere de succes, firma Regent Grande Company este scoasă, din cauza datoriilor, la vânzare pe bucăți. Terenuri agricole sau afacerea din strada Frații Golești – constând în stație Peco și clădire birouri – sunt de vânzare pentru cei interesați. Este  vorba de un teren situat în comuna Mărăcineni, arabil, în suprafață de 4379 m.p., pentru care prețul a scăzut la 58.737 lei, dar șI de stația peco și clădirea de birouri din Frații Golești, cu terenul aferent, pentru care prețul stabilit este de 1.440.387 lei. A.S.

 

Falimentul S.C. Dracones, firma omului de afaceri Ștefan Lăzăroiu, se complică

Luni, 22 Iunie 2015 13:51

# În schema falimentului a intrat Volksbank, pentru datorii de peste 36 miliarde lei vechi!
O listă consistentă de creditori așteaptă să recupereze sume de ordinul milioanelor  din falimentul SC Dracones. Cifra totală din tabelul creanțelor s-a îngroșat, ca urmare a soluționării irevocavbile a unei contestații dintr-un dosar  asociat, Volksbank obținând înscrierea a 3,63 de milioane în tabelul definitiv al creanțelor firmei lui Ștefan Lăzăroiu.

Licitație uriașă atribuită de DGASPC firmei nepotului lui Constantin Nicolescu

Luni, 15 Iunie 2015 00:00

# În plin scandal iscat de anchetele DNA la Direcția Copilului Argeș, pentru lucrări atribuite lui Zeus, firma de casă a fostului președinte al C.J. a câștigat o licitație uriașă

Instituția condusă, de foarte mulți ani, de Adrian Macovei, este consumatoarea, de foarte mulți ani, deasemenea, a jumătate din bugetul Consiliului Județean Argeș. Bani mulți, bani foarte mulți, cu un magnetism aparte pentru oamenii de afaceri ai județului, și nu numai. Suspiciunile că banii nu au fost cheltuiți tocmai după criterii legale au devenit evidente în urma declarațiilor și chiar a denunțului făcut la DNA de un specialist din interior.

 

Andrei Gerea: ”Prin Noul Cod Fiscal, vom asigura predictibilitate pentru stimularea mediului de afaceri”

Luni, 15 Iunie 2015 00:00

Ministrul Energiei, Întreprinderilor Mici și Mijlocii și Mediului de Afaceri, Andrei Gerea, a precizat că Guvernul va continua, prin adoptarea noului Cod Fiscal, să asigure un mediu economic și legislativ stabil și previzibil pentru dezvoltarea și stimularea antreprenoriatului din țara noastră.  Declarațiile au fost făcute miercurea trecută, cu ocazia lucrărilor Consiliului de Administrație și Adunării Generale a Asociației Europene a Artizanatului și Întreprinderilor Mici și Mijlocii. Noul Cod Fiscal, a susținut ministrul Andrei Gerea, va aduce predictibilitate și stabilitate în mediul economic, subliniind o serie de măsuri care,

Persoanele interesate pot depune dosarele pentru închirierea locuințelor noi, în cadrul corpului B de la Liceului Tehnologic Construcţii de Maşini Mioveni

Luni, 15 Iunie 2015 00:00

În vederea soluţionării dosarelor privind repartizarea unei locuinţe cu chirie în cadrul corpului B de la Liceul Tehnologic Construcţii de Maşini Mioveni, autoritatea publică din Mioveni a stabilit criteriile şi punctajele necesare (HCL nr. 24/31.03.2015).
Până în prezent au fost aprobate 21 de dosare (au fost depuse la sediul insituţiei 35, dar cei care constituie diferența nu au întrunit criteriile de acordare).

 

Pagina 300 din 306

«ÎnceputAnterior291292293294295296297298299300UrmătorSfârşit»

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea