Economic

Mașinile Poliției Argeș vor fi reparate de service-ul lui Constantin Nicolescu

Luni, 25 Mai 2015 14:23

Inspectoratul de Poliție Județean Argeș a scos la licitație contractul pentru servicii de reparare și întreținere a autovehiculelor din parcul auto propriu. Criteriul de atribuire a fost cel al prețului cel mai scăzut. Atribuirea s-a făcut către două firme, ”partea leului” fiind adjudecată de Auto Pro Mond, firmă în care fostul președinte al C.J. Argeș, Constantin Nicolescu, deține peste 90% din acțiuni. L.G.

 

IATSA Ștefănești s-a ales cu o țeapă de peste 660 milioane lei vechi din contractele cu chiriașa Industrial MB Plus

Luni, 18 Mai 2015 23:01

# Debitele urmează să fie recuperate în instanță.

IATSA Ștefănești a formulat, recent, cerere de deschidere a procedurii  generale de insolvență  impotriva SC Industrial MB Plus, societate comercială căreia i-a închiriat terenuri și imobile care au generat  restanțe și penalități de întârziere pe care creditoarea speră să le recupereze inscriindu-se la masa credală a  debitoarei. Dosarul a permit termen pe 28 mai.

Finanțele Argeș - întâlnire cu contribuabilii

Luni, 18 Mai 2015 22:03

Pentru a veni în întâmpinarea necesităţii permanente de îmbunătăţire a informării şi îndrumării contribuabililor şi având în vedere modificările legislative intervenite în această perioadă, Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Argeş va organiza o întâlnire cu toţi contribuabilii de pe raza judeţului Argeş, pe următoarele teme:
- Introducerea unor prevederi legale cu privire la noţiunea de „bacşiş” şi obligaţia constituirii „Registrului de bani personali”.
- Obligaţii declarative în ceea ce priveşte impozitul pe venit cu termen de depunere până la data de 25 MAI 2015

 

Se vinde Moara Domnească! Prețul de pornire este de aproape un milion de euro

Luni, 11 Mai 2015 22:45

Celebra moară a Pati Pan Mariano – proiectul de investiții finanțat cu fonduri Phare și dat în folosință în 2004, e  vândut în cadrul procedurii insolvenței firmei debitoare, care nu se vrea  în faliment, ci, iată, încearcă, în această etapă, o reorganizare  a activității. Singura firmă care a venit cu o ofertă de achiziție, până acum,  este Valmo Detal Construct Bascov, care oferă 4 mil. de lei pentru moara propriu-zisă, anexele,  terenul de peste 13.000 de metri pătrați si stația de epurare aferentă.

Șapte firme s-au bătut pentru un milion de euro, la Recea

Luni, 11 Mai 2015 22:44

# Câștigător: Florimar Construct Total, firmă care construiește, printre altele, și Filarmonica Pitești
S.C. Florimar Construct Total S.R.L. este câștigătoarea bătăliei de la Recea, cu miză de un milion de euro. Contractul a fost atribuit la sfârșitul lunii trecute, criteriul  fiind cel al prețului cel mai scăzut.

 

Pagina 301 din 306

«ÎnceputAnterior301302303304305306UrmătorSfârşit»

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea