Economic

Clinica de Medicină Dentară Dr. TEO - Zâmbim oricând împreună! Fațetele dentare

Miercuri, 13 Martie 2024 09:58

 

Fațetele dentare stau la baza unei proceduri de înfrumusețare dentară care implică aplicarea unor “proteze” subțiri din porțelan sau material compozit pe suprafața dinților. Aceste “proteze”sunt proiectate să acopere imperfecțiunile dentare, cum ar fi petele, fisurile, decolorările și denivelările, astfel încât să obțineți un zâmbet mai strălucitor și mai uniform.

Procedura de aplicare a fațetelor dentare începe prin pregătirea dinților existenți prin îndepărtarea unei mici cantități de smalț dentar de pe partea frontală a acestora. Această etapă este importantă pentru a asigura o aderență mai bună a fațetelor și pentru a obține un aspect natural.

 

 

Investiții în sistemele informatice și în infrastructura digitală a spitalelor

Miercuri, 13 Martie 2024 09:21

 

Consiliul Județean Argeș demarează investiții în sistemele informatice și în infrastructura digitală a unor spitale aflate în subordine. Este vorba de următoarele proiecte:

- ”Digitalizarea Spitalului de Recuperare Brădet”

- ”Digitalizarea Spitalului de Boli Cronice Călinești”

- “Consolidarea investițiilor în sisteme informatice și în infrastructura digitală a Spitalului Orășenesc REGELE CAROL I Costești”

 

Guvernul va plafona preţurile la energie şi gaze şi în iarna următoare!

Marţi, 12 Martie 2024 22:23

 

Premierul Marcel Ciolacu a anunţat că Guvernul va plafona preţurile la gaze şi la energie cel puțin până în primăvara lui 2025, ca măsură de sprijin a populaţiei, dar şi a companiilor.

”Am văzut zilele acestea o intensă dezbatere europeană despre ce se va întâmpla cu gazele iarna viitoare. Vreau să fim foarte clari: noi vom continua mecanismul de plafonare a prețurilor la energie și gaze cel puțin până în primăvara lui 2025. Vom veni cu adevărat cu un reglaj la acest mecanism în perioada următoare, dar vreau ca atât populația, cât și companiile să aibă această garanție foarte clară că vor fi protejați.

De altfel, azi alocăm 500 de milioane ca să compensăm costurile plafonării pentru clienții casnici”, a declarat prim-ministrul, în ședința de Guvern de săptămâna trecută.

 

 

ATENŢIE, şoferi! Se schimbă în legea RCA

Marţi, 12 Martie 2024 07:11

 

Sancţiuni mai mari pentru şoferii fără RCA, reducerea de preţ scade dacă reînnoirea RCA se face cu întârziere, amenzile de circulație vor scădea bonsul acumulat sunt trei puncte importante care îi vor afecta pe conducătorii auto. În plus, verificarea lor se va face inclusiv cu ajutorul camerelor care monitorizează rovinietele.

”De asemenea, vom sparge o reticență instituțională care încă se mai regăsește la nivelul apetitului de a împărtăși datele între instituții. Va fi instituită interoperabilitatea bazelor de date, între MAI, prin Poliția Rutieră, RAR, CNAIR. Prin portofoliul de camere localizate la nivelul drumurilor naționale, să putem identifica pe toți cei care astăzi, din păcate, aleg să conducă un autovehicul fără o poliță de asigurare RCA validă. O treime dintre cei care sunt în trafic nu au o poliță RCA valabilă”, a declarat șeful ASF, Alexandru Petrescu, potrivit Antena 3.ro.


 

Salarii mai mari pentru medici şi asistente

Marţi, 12 Martie 2024 06:19

 

Guvernul a decis să majoreze salariile angajaților din sistemul de sănătate. Ministrul Alexandru Rafila a confirmat că sunt măriri de 20-35%, în funcție de categoria profesională.

„Această creștere se raportează la salariile din decembrie. Creșterea este pentru anul acesta. Vorbim despre o creștere a salariilor în 2024. Întotdeauna există și persoane nemulțumite. Cred că deschiderea de care a dat dovadă Guvernul în cadrul constrângerilor bugetare care există a fost maximă, pentru că mai mult decât atât este un început care arată buna credință și determinarea Ministerului Sănătății, a Guvernului de a îmbunătăți condițiile pentru veniturile personalului medical. Cred că lucrul acesta trebuie apreciat. Nu a fost o mărire de formă, a fost o mărire consistentă, între 20-35%, în funcție de categoria profesională. Cred că acest lucru va fi apreciat de majoritatea beneficiarilor acestor măriri”, a spus Alexandru Rafila, la Antena3 CNN.

 

 

Pagina 9 din 306

«ÎnceputAnterior12345678910UrmătorSfârşit»

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea