Economic

Modelul electric Dacia va fi produs în China

Luni, 02 Noiembrie 2020 22:18

# Dacia Spring va fi, probabil, cea mai accesibilă mașină electrică din Europa

România nu va produce primul model electric al mărcii Dacia. Volumele de vânzări vor determina dacă în viitor Dacia Spring ar putea sau nu să fie produsă în România sau în Maroc, însă raţiunile de cost din spatele maşinilor electrice determină ca în prezent modelul să fie produsă în China, relatează Ziarul Financiar.

 

Au început lucrările de reabilitare la fostul „Panoramic” din Pitești

Luni, 26 Octombrie 2020 23:47

De săptămâna trecută a fost din nou agitație la Casa Universitarilor, fostul „Panoramic”. Nu au fost văzuți oameni ai străzii, veniți pentru a se adăposti, ci din contră mai multe echipe de muncitori. Zgomotul produs de utilajele de pe șantier a fost dovada vie că s-a muncit cu spor, în fiecare zi, dis de dimineață.
Aflată la câteva sute de metri de centrul Piteștiului, clădirea de 823,33 mp, din str.

Industria auto renaște la Câmpulung, dar nu la ARO

Luni, 26 Octombrie 2020 23:39

# O firmă musceleană pune caroserie de pick-up pe modelul Duster

Iată că la Câmpulung se mișcă ceva, din fericire. Din păcate nu se mișcă la ARO, firmă ce a asigurat, odată, multe locuri de muncă pentru musceleni. Tot e bine, e un început!

 

Asociația Pro Infrastructură solicită deblocarea unui tronson din Drumul Expres Craiova-Pitești

Luni, 26 Octombrie 2020 11:45

 

 

Asociația Pro Infrastructură susține că sectorul central al Drumului Expres Craiova-Pitești nu a fost deblocat de CNAIR, la aproape 2 ani de la semnarea contractului

Pe tronsonul 1 de 17,7 km al Drumului Expres Craiova-Pitești se lucrează într-un ritm rezonabil (aproximativ 20% stadiu fizic) la terasamente, elevațiile structurilor sau rigole, în ciuda faptului că nici pănă astăzi CNAIR nu a reusit să deblocheze sectorul central de peste 8 km.

 

Deși acest proiect a fost contractat în anul 2018 și ar fi trebuit să fie gata în 3 ani (proiectare și execuție), la aproape 2 ani de la semnarea contractului nu avem exproprieri, acord de mediu revizuit și autorizație de construire pe jumătate din tronson. Această ”gaură” între secțiunile 1 și 3 ale proiectului impactează consistent derularea lucrărilor pe zonele autorizate. Solicităm CNAIR, Ministerului Transporturilor și Ministerului Mediului prin ANPM să urgenteze toate procedurile necesare pentru deblocarea completă a acestui proiect”, arată reprezentanții ONG-ului.

Mega-licitație pentru „cadavrul” ALPROM

Marţi, 13 Octombrie 2020 13:36

# Sunt scoase la vânzare mai multe terenuri în valoare de 5 milioane de euro!

Producătorul de mobilier Alprom din Piteşti, în reorganizare judiciară, vinde active în valoare de peste 5 milioane de euro, ca parte a procesului de redresare a companiei.
Este vorba despre mai multe terenuri, imobile şi echipamente, potrivit unui anunţ publicat de Capital Insol, administratorul judiciar al companiei. Alprom a ajuns în 2019 la o cifră de afaceri de aproape 6 milioane de lei, în scădere cu 16% faţă de anul precedent, şi 156 de angajaţi, cu 31 mai puţini faţă de 2018, potrivit datelor disponibile pe site-ul Ministerului de Finanţe. Licitația va avea loc mâine, 14 octombrie, începând cu ora 14.00.

 

Pagina 137 din 306

«ÎnceputAnterior131132133134135136137138139140UrmătorSfârşit»

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea