Economic

Uzinele Dacia și Ford pregătesc intrarea pe piață a noi modele

Miercuri, 30 Septembrie 2020 23:10

Deși piața auto a intrat în declin, cei doi mari constructori din România, Daci și Ford se pregătesc de lansarea a noi modele.

SUV Dacia cu șapte locuri și tehnologie de frânare de urgență automată

Proiectul viitorului SUV Dacia cu șapte locuri a intrat în faza de testare rutieră. Jurnaliștii revistei franceze L'Argus au surprins viitorul model al mărcii românești ascuns sub caroseria unui Renault Scénic. Inginerii Renault au folosit o caroserie diferită de cea pe care o va avea în versiunea de serie pentru a testa elementele tehnice ale viitorului model. Însă folosirea acestei caroserii ne dă o idee despre dimensiunile mașinii.

 

Dacia - recordmenă la vânzările on-line

Luni, 21 Septembrie 2020 14:33

Groupe Renault Romania, proprietarul Automobile Dacia, a atins un volum record de vânzări pe cele două platforme de e-Commerce lansate în urmă cu 2 ani, în ultima lună fiind cumpărate 30 de maşini Dacia şi Renault într-o zi, în urma unui parcurs strict online, conform zf.ro
O parte dintre aceştia au optat şi pentru livrarea la domiciliu.

ANSVSA a finalizat ultimele plăți. Macro Suin și una dintre fermele DanBred - despăgubiri de 15 milioane de euro

Luni, 14 Septembrie 2020 23:40

Macro Suin și grupul DanBred, cele mai importante ferme pentru creșterea porcilor din județul Argeș, au fost grav afectate de pesta porcină. Zeci de mii de animale au fost sacrificate, iar activitatea în societăți a fost întreruptă.
În urma confirmării cu pesta porcină, la cele trei ferme ale grupului Danbred situația se prezenta astfel:  - la S.C. Agroconsulting Chiriac SRL: porci uciși - 20.025 și porci morți - 203;

 

TERMO CALOR CONFORT S.A., execută restanțierii care nu-și achită facturile pe energie termică

Luni, 14 Septembrie 2020 23:34

Având în vedere că o serie de asociații de proprietari, agenți economici și titulari de convenții individuale de facturare a energiei termice în sistem centralizat, nu înțeleg să-și plătească facturile, TERMO CALOR CONFORT S.A. le atrage atenția acestora că vor fi somați și executați silit, prin executor judecătoresc, dacă nu își achită restanțele către societatea noastră. Pentru a nu mai ajunge în această situație, în care restanțierii să fie executați silit, să le fie executate bunurile, să li se pună poprire pe conturi, să plătească și cheltuielile de executare, TERMO CALOR CONFORT S.A. face apel către toți beneficiarii sistemului centralizat de furnizare a energiei termice, să-și plătească cu celeritate facturile de energie termică.

Noul Duster ce va fi produs la Mioveni, inspirat din Jeep Renegade

Luni, 14 Septembrie 2020 23:31

Industria auto locală accelerează puternic pentru a reveni din criza provocată de pandemie, iar Dacia vine cu noile Logan şi Sandero, Ford, la Craiova, accelerează producţia de motoare şi pregăteşte Puma ST. Pentru prima dată în istoria recentă a mărcii Dacia, modelele Logan şi Sandero sunt proiectate pe aceeaşi platformă tehnică cu actualul Renault Clio, ceea ce aduce o adevărată revoluţie în gama constructorului.

 

Pagina 139 din 306

«ÎnceputAnterior131132133134135136137138139140UrmătorSfârşit»

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea