Economic

S-a reluat activitatea la DanBred. Una dintre ferme a fost repopulată

Luni, 10 August 2020 22:34

Pesta porcină africană a făcut ravagii la sfârșitul anului trecut, respectiv începutul acestui an, la societatea DanBred din comuna argeșeană Slobozia. La cele trei ferme ale companiei au fost sacrificați peste 76.000 de porci. La mai bine de 9 luni de la apariția primului focar, la una dintre ferme (Agropod Benta Nicu SRL n. red.) a reînceput repopularea, urmând ca în acestă lună să continue procesul de populare la încă o fermă (Agro Consulting Chiriac SRL n. red.).

 

SC Apă Canal 2000 SA Piteşti suspendă activitatea de relaţii cu publicul

Luni, 27 Iulie 2020 20:36

Având în vedere creşterea numărului de îmbolnăviri cu noul coronavirus în judeţul Argeş, pentru limitarea transmiterii Covid-19, în perioada 27.07.-07.08.2020 societatea Apă Canal 2000 SA suspendă activitatea de relaţii cu publicul la sediul său din Piteşti, b-dul I.C. Brătianu nr. 24A, precum şi la sediile din Costeşti şi Topoloveni.
Astfel, în următoarele două săptămâni activitatea de primire documente la Ghişeul Unic şi activitatea de la Casierie vor fi întrerupte. La Ghişeul Unic vor fi eliberate petenţilor doar documentaţiile de proiectare şi avizele, restul operaţiunilor vor fi executate exclusiv online.

Dacia reia lansările de noi modele şi pregăteşte surprize în toamnă

Luni, 20 Iulie 2020 13:16

Automobile Dacia pregăteşte noi lansări la finalul lunii septembrie, în perioada în care era programat Salonul Auto de la Paris – ediţie anulată în acest an din cauza pandemiei de coronavirus. Cel mai probabil, Dacia va prezenta în septembrie noile generaţii ale Logan şi Sandero. Potrivit presei franceze, Dacia pregăteşte o adevărată „revoluţie”, când vom vedea pe lângă noile Logan şi Sandero şi un Lodgy transformat într-un crossover, iar singurul care încă va mai păstra vechea plaformă, va fi, cel mai probabil, utilitara Dokker. Dacia va avea în gamă pe lângă motorizările clasice şi motorizări hibride pentru a reduce emisiile de dioxid de carbon.

 

SC Apă Canal 2000 SA Piteşti - Canale de comunicare disponibile

Luni, 20 Iulie 2020 13:01

Societatea Apă Canal 2000 SA Piteşti aduce la cunoştinţă că, pentru gestionarea eficientă a relaţiei cu clienţii săi, pune la dispoziţia acestora mai multe canale de comunicare, care pot fi utilizate în măsura posibilităţilor utilizatorilor şi în funcţie de tipul de probleme care necesită rezolvare, după cum urmează:
Depunere cereri, sesizări scrise şi alte documente:

Simona Bucura Oprescu: „Este anunțată o explozie a prețurilor în perioada următoare”

Luni, 13 Iulie 2020 14:04

Institutul Național de Statistică anunță o explozie a prețurilor în perioada următoare când nici contextul epidemiologic nu ne este favorabil. PSD a inițiat mai multe proiecte de lege pentru plafonarea prețurilor la alimente și medicamente, dar și pentru sprijinirea producătorilor agricoli autohtoni prin acces gratuit la irigații. Însă Guvernul PNL și parlamentarii liberali au refuzat să țină cont de propunerile PSD, atacând pe bandă rulantă la Curtea Constituțională toate inițiativele de sprijinire a cetățenilor și firmelor! Nu vor nici să dubleze alocațiile pentru copii și nici să majoreze pensiile cu 40%, așa cum Parlamentul a decis în urma unei inițiative a PSD! Din cauza încăpățânării și intereselor de partid ale PNL, România riscă acum să treacă de la starea de alertă la starea de austeritate!

 

Pagina 142 din 307

«ÎnceputAnterior141142143144145146147148149150UrmătorSfârşit»

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea