Economic

Se prelungeşte plafonarea preţurilor la alimente pentru încă două luni

Luni, 05 Februarie 2024 15:16

Guvernul a decis plafonarea pentru încă două luni a preţurilor la alimentele de bază. Premierul Marcel Ciolacu a anunţat că intenţionează ca aceste beneficii pentru populaţie să se realizeze pe termen lung, rămâne de văzut însă care va fi forma agreată şi de marile magazine.

“Scopul principal al ședinței de azi e să prelungim cu încă două luni limitarea adaosului comercial la alimentele de bază. Este o deciziei prin care, începând cu a doua parte a anului trecut, am oprit creșterea speculativă a prețurilor. În lipsa acestei măsuri, românii ar fi plătit pentru alimente de bază prețuri mai mare cu 20%.

 

Lucrările de la Colegiul „Zinca Golescu” vor lua sfârșit

Luni, 05 Februarie 2024 14:37

Vești bune pentru elevii de la Colegiul Național „Zinca Golescu”. Lucrările de reabilitare se apropie de final.

„Consolidarea și reabilitarea Colegiului Național „Zinca Golescu” se finalizează în această vară. Tronsonul III al clădirii este ultimul șantier și, conform unui grafic de lucru, am asigurat și modernizarea claselor din toate cele trei corpuri și defășurarea decentă a cursurilor școlare”, a precizat primarul Cristian Gentea.

ANUNȚ IMPORTANT! CUM PUTEȚI INTRA ÎN POSESIA CARNETELOR DE MUNCĂ !

Luni, 05 Februarie 2024 14:26

 

Inspectoratul Teritorial de Muncă Argeş anunţă angajatorii de pe raza judeţului Argeş că se pot prezenta la instituția noastră situată în Pitești str. Republicii nr.11, jud. Argeș pentru ridicarea carnetelor de muncă închise la 31.12.2010 ca urmare a abrogării dispoziţiilor Decretului nr.92/1976 privind carnetul de muncă.

Predarea carnetelor de muncă se va face în baza unui proces verbal de predare - primire întocmit de către I.T.M. Argeș. De asemenea, şi persoanele fizice care nu şi-au ridicat carnetele de muncă se pot adresa la ITM Argeş pentru ridicarea acestora. Totodată menționăm că vă puteți prezenta la ghişeele operaţionale ale instituţiei, de luni până joi, între orele 0800-1630. Pentru relații suplimentare ne puteți contacta la numărul de telefon 0248/223408, interior 121. Menţionăm că în arhiva instituţiei se află un număr de 14.037 carnete de muncă.

 

 

Întâlnire între mediul de afaceri argeșean și Agenția de Dezvoltare Sud Muntenia

Vineri, 02 Februarie 2024 15:33

Consiliul Județean Argeș a găzduit vineri, 2 februarie, o nouă consultare între mediul de afaceri argeșean și Agenția de Dezvoltare Sud Muntenia pe tema oportunităților de finanțare din Programul Regional Sud-Muntenia 2021-2027 pentru mediul privat. Consultarea a venit în urma unor neclarificări manifestate de o parte a mediului de afaceri din județul nostru cu privire la criteriile de eligibilitate pentru proiectele care sunt finanțate din noul program regional.

 

Din partea Agenției au participat directorul general, Liviu-Gabriel Mușat, directorul Direcției Autoritatea de Management Sud-Muntenia 2021-2027, Gabriela Călin, în timp ce mediul de afaceri a fost reprezentant atât de antreprenori și consultanți, cât și de conducerile principalelor structuri asociative: George Caval - președinte Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Argeș, Dan Ionescu - președinte executiv la Asociația Oamenilor de Afaceri Argeș și Ion Glișcă - președinte Patronatul Județean al IMM-urilor din Argeș.

Clinica de Medicină Dentară Dr. TEO - Zâmbim oricând împreună! ALBIREA DINȚILOR CU LASERUL BIOLASE

Miercuri, 31 Ianuarie 2024 07:01

 

Un zâmbet alb și strălucitor crește încrederea în sine oricui. Pentru a obține un zâmbet perfect și luminat, una din procedurile cele mai rapide de estetică dentară profesională și cu rezultate eficiente este albirea cu laserul Biolase.

• Tratamentul de albire cu laser este singura metodă dovedită științific ca fiind inofensivă față de smalțul dentar.

• Este o procedură rapidă (aproximativ 20 de minute pentru ambele arcade).

• Pacientul prezintă minimă sensibilitate post tratament sau chiar absența ei comparativ cu metoda tradițională de albire.

 

 

Pagina 18 din 307

«ÎnceputAnterior11121314151617181920UrmătorSfârşit»

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea