Economic

Pitești. Modernizarea străzii Basarabia a costat 5 milioane de lei

Luni, 29 Ianuarie 2024 20:42

 

Joia trecură, pe 25 ianuarie 2024, a avut loc recepția lucrărilor la obiectivul de investiții „Reabilitare strada Basarabia”, în cadrul căruia au fost realizate: reabilitarea carosabilului pe o suprafață de 14830 mp, reabilitarea trotuarelor pe o suprafață de 2601 mp, executarea canalizării pluviale pe o lungime de 240 ml și montarea unei rigole carosabile pe o lungime de 53 m. Contractul a avut o valoare de 4.236.407,07 lei fără TVA.

 

 

Guvernul a aprobat suspendarea ratelor pentru fermierii afectați de secetă

Luni, 29 Ianuarie 2024 12:48

 

Guvernul a adoptat în şedinţa de săptămâna trecută o serie se măsuri de sprijin pentru producătorii. Scopul este de a gestiona efectele secetei de anul trecut. Sprijinul guvernamental va fi valabil până la finalul anului 2024.

“Actul normativ stabileşte măsuri de sprijin cu caracter temporar, pentru o perioadă de până la 31 decembrie 2024, destinate producătorilor agricoli şi celor din industria alimentară, în scopul gestionării efectelor fenomenului de secetă pedologică din anul 2023 şi ale agresiunii Rusiei împotriva Ucrainei, concretizate prin dreptul acestor debitori de a solicita

Se deschide un magazin de mobilier la Supernova Pitești

Luni, 29 Ianuarie 2024 10:50

 

Supernova Pitești adaugă un nou brand international în portofoliu. Mömax își va deschide porțile începând cu luna martie și va oferi clienților atât mobilier modern, cât și consultanță profesională de primă clasă.

Noul magazin care se întinde pe o suprafață de 2800mp va pune la dispoziția clienților o experiență ofertantă de cumpărături. Situat într-o clădire complet reamenajată, chiar lângă intrarea principală a Supernova Pitești, Momax va completa mixul puternic de branduri existent în centrul comercial.

 

 

Clinica de Medicină Dentară Dr. TEO - Zâmbim oricând împreună! TOMOGRAFIA COMPUTERIZATĂ DENTARĂ

Miercuri, 24 Ianuarie 2024 10:33

 

Este o investigație medicală imagistică de ultimă generație, non-invazivă, care se realizează în câteva secunde și cu un nivel minim de radiații, oferind imagini detaliate ale oaselor maxilar și mandibular.

Informațiile obținute utilizând tomografia computerizată sunt tridimensionale și ajută medicul specialist în punerea unor diagnostice corecte sau stabilirea unui plan optim de tratament. Cu ajutorul CT-ului dentar pot fi depistate: tumori, infecții din sfera buco-maxilo-facială, se pot face măsurători precise ale suprafețelor osoase, pot fi apreciate densitatea osoasă și volumul osos, pot fi evidențiate fracturile radiculare.

 

Uzinele de la Mioveni au cu ce se lăuda! Dacia a intrat în top 10 european pe piaţa auto

Marţi, 23 Ianuarie 2024 14:04

 

Grupul Renault a înregistrat, în 2023, vânzări de 562.890 de maşini Dacia, în creştere cu 17,4% faţă de anul anterior, urcând pe locul 10 la nivel european, creştere susţinută de toate cele patru modele-cheie ale sale – Duster, Sandero, Jogger şi Spring.

Întrebat de avântul luat de automobilele electrice care vin dinspre piața din China, un oficial al Dacia a declarat: ”Da, sunt îngrijorat de concurenţa chineză, ei vin puternic, dar Dacia nu ar trebui să fie mai îngrijorată ca alte mărci, Dacia chiar este pregătită să concureze“, a spus Xavier Martinet, vicepreşedinte al Dacia.

 

 

Pagina 20 din 307

«ÎnceputAnterior11121314151617181920UrmătorSfârşit»

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea