Costinel Vasilescu dă în judecată inspectorii de la ITM

Marţi, 07 Februarie 2012 01:35

# Costinel Vasilescu: “Ce funcţie ai dumneata la ITM? O să venim la putere şi o să am grijă să te dau afară! Îţi promit că mă voi ocupa personal de dumneata când om ajunge la putere!” Săptămâna trecută, inspectorii ITM au fost în control la una din societăţile viceprimarului oraşului Curtea de Argeş, la SC Uno Impex SRL. Costinel Vasilescu nu a fost încântat de vizita acestor inspectori, şi dacă ţinem cont de problemele pe care acesta le are cu Agenţia Naţională de

 

La Curtea de Argeş lucrurile se fac de la coadă la cap

Marţi, 07 Februarie 2012 01:30

# Consilierul Cătălin Sămărăscu şi-a dat demisia din funcţia de consilier, dar a rămas membru PSD # Planul de lucru al Serviciului de Gospodărire Comunală a fost aprobat, cu sume cu tot, cu două zile înainte de dezbaterea bugetului. Săptămâna trecută, la Curtea de Argeş a avut loc o şedinţă de consiliu local care ne-a lăsat cam cu multe nelămuriri. Prima nelămurire a fost demisia consilierului Cătălin Sămărescu. Acesta şi-a dat demisia din funcţia de consilier local,

Tupeu uluitor !!! Consiliul Judeţean Argeş cheamă oamenii la proteste contra PDL pe banii statului

Marţi, 31 Ianuarie 2012 01:32

# Primarii USL au primit invitații la aceste proteste de pe telefonul plătit de statul român # În ziua mitingului, aceiași primari sunt invitați, mieros, la discuția pe buget! Fără comentarii! Săptămâna trecută au început mitingurile politice şi în Argeş. Deşi mesajul protestatarilor este clar, şi anume că nu vor alături niciun politician, în Argeş manifestările au fost furate de USL.

 

Axi de la Hush se pregăteşte să viziteze Bruxelles-ul

Marţi, 31 Ianuarie 2012 01:29

# Acesta se va adresa Comisiei Europene în vederea soluţionării litigiului dintre firma sa şi Curtea de Apel Piteşti. În ediţiile anterioare ale publicaţiei noastre am relatat despre scandalul provocat de modul în care Curtea de Apel Piteşti a evacuat mai multe firme care îşi desfăşurau activitatea în imobilul Tehnic Club, situat în centrul municipiului Piteşti. Astfel, după un proces „plin de dubioşenii procedurale” (conform avocatului piteştean Ioan Dobre, apărătorul mai multor firme

La Curtea de Argeş deszăpezirea începe de la casa primarului

Marţi, 31 Ianuarie 2012 01:17

Primarul este primul om din oraşul pe care îl conduce. Aşa este şi la Curtea de Argeş. Nini Diaconu, edilul oraşului, este primul în toate. Miercurea trecută, zăpada a căzut în cantităţi mari şi drumurile au devenit impracticabile. La prima oră, angajaţi ai Seviciului de Gospodărire Comunală Curtea de Argeş au ajuns la poarta primarului să facă pârtie. Şi cum nu se poate începe decât cu edilul orașului, aceştia au pus mâna pe lopeţi şi au început să cureţe intrarea din faţa porţii casei primarului.

 

Cele trei ceasuri rele ale unei seri de marţi: PSD, PNL, PC

Marţi, 31 Ianuarie 2012 01:13

Marţea trecută, Piaţa Vasile Milea a fost luată cu asalt de aproximativ o mie de persoane, venite pentru a-şi exprima nemulţumirile faţă de Guvern şi Preşedinte. Într-o maximă sinteză, scandările repetau pe mai multe voci unul şi acelaşi lucru: Jos Băsescu!

„Nu am uitat niciodată de unde am plecat şi-mi doresc să fiu implicat în mod direct şi permanent în viaţa oamenilor”

Marţi, 31 Ianuarie 2012 01:08

# Interviu cu Dorin Falcă, directorul Finanțelor Publice Argeș. # ”Sunt candidatul PDL pentru Camera Deputaţilor pe Colegiul 1 Câmpulung Muscel,  pentru că toată viaţa am încercat să fiu aproape de oameni, să vorbesc cu ei, să-i îndrum şi să-i ajut cât de mult s-a putut. Am fost şi voi rămâne un om modest, aşa cum mă cunosc prietenii; am fost şi voi rămâne un om corect şi deschis, aşa cum mă ştiu toţi argeşenii”.

 

Mami, eu mă duc la şcoală sau rămân la grădiniţă?

Marţi, 31 Ianuarie 2012 01:03

# La vremuri noi, legi noi. Noi ca noi, dar cu ei cum rămâne? Noua Lege a Învăţământului, care de bună seamă va funcţiona până când va intra în vigoare următoarea Noua Lege a Învăţământului, este, cel puţin în ceea ce priveşte copiii care se pregătesc să intre din toamna  acestui an ori în clasa pregătitoare, ori în clasa I, cam la fel cu Vechea Lege a Învăţământului, după principiul „să se schimbe vrem, dar să rămână la fel”.

Constantin Nicolescu: „Nu suntem pregătiţi în România, ca democraţie, să ai două mandate, să fii atât la putere, opt ani. Nu avem încă experienţa asta”

Marţi, 24 Ianuarie 2012 01:15

# Cu toate astea, Constantin Nicolescu a stat şapte ani la conducerea PSD, opt ani la conducerea CJ Argeş şi douăzeci şi doi la conducerea judeţului! Săptămâna trecută, la conferinţa organizată de CJ Argeş, Constantin Nicolescu, preşedintele Consiliului Judeţean, dar şi al PSD Argeş, a făcut o declaraţie mai mult decât şocantă. Acesta a explicat că oamenii s-au săturat de actuala conducere şi că nu e normal să stai la putere mai mult de un mandat, 8 ani înseamnă foarte mult. „Nu

 

Peste 20 de primari PSD au petrecut vineri seara cu senatorul Mircea Andrei

Marţi, 24 Ianuarie 2012 01:13

Săptămâna trecută, o săptămână plină de manifestări stradale s-a încheiat cu o întâlnire mai puţin obişnuită. Deşi PSD-ul a organizat joi în Piteşti un miting în care se cerea demisia guvernului, se pare că nu toţi membrii PSD sunt de acord cu acest lucru. Vineri seara, peste douăzeci de primari PSD au stat până târziu la un pahar de vorbă, dar şi la un şpriţ, cu Mircea Andrei. Din spusele primarilor prezenţi, aceştia nu l-au rugat pe Mircea Andrei să-şi dea demisia sau să plece de la guvernare, dimpotrivă, ei îi acordă tot sprijinul.

Roşul pesedist de pe mandatul lui Pendiuc se decolorează pe zi ce trece

Marţi, 24 Ianuarie 2012 01:05

Se ştie că primarul Tudor Pendiuc nu are o preocupare majoră pentru trandafiri, nici măcar pentru aceia care flutură pe steagurile pesediste, el fiind mai degrabă un mare iubitor de lalele.  Urmare a acestei neglijenţe, bieţii trandafiraşi electorali din cabinetul domnului preşedinte executiv PSD Argeş, alias primarul nostru cel de toate zilele, şi-au cam lepădat petalele, aşa cum s-a lepădat Petru în noaptea arestării lui Iisus. Aşa se face că din foştii trandafiraşi, nu au mai rămas decât nişte spini incomozi, pe care primarul se vede obligat să îi suporte sub formă de coroană electorală

 

Mai ştie cineva ceva despre mega-proiectul de infrastructură de la Curtea de Argeş?

Marţi, 24 Ianuarie 2012 00:55

# Primarul Nini Diaconu: Banii sunt, şi avem timp să îi cheltuim. Suntem tineri. Avem timp…Ne mai dau unii la gioale, asta este problema… # Viceprimarul Costinel Vasilescu: …probabil se aşteaptă noi ordine de partid şi de stat. Cu mare fast, în toamna anului 2010, secretarul de stat în Ministerul Dezvoltării Răzvan Murgeanu şi primarul cetăţii Basarabilor, Nicolae Diaconu au semnat contractul de finanţare nerambursabilă în valoare de peste 10 milioane de euro destinat îmbunătăţirii calităţii vieţii în Curtea de Argeş.

Firma cu trei angajaţi a lui Mircea Şerban insistă pentru câştigarea licitaţiei de la Budeasa

Marţi, 24 Ianuarie 2012 00:53

# Iubitul fiicei lui Nicolescu a făcut contestaţie în anulare la Curtea de Apel Piteşti. Budeasa. O comună pe care majoritatea piteştenilor o reţine ca loc unde sunt amplasate cele două plaje private, loc de relaxare pe timp de vară. Localitatea a devenit, de câteva luni, front de război – psihologic, desigur – miza fiind cele peste 100 de miliarde de lei vechi puse la bătaie de Consiliul Local. Este vorba de un program european, măsura 3.2.2., care cuprinde lucrări de asfaltare, canalizare, alimentare cu apă şi reabilitarea centrului cultural din localitate.

 

Prefectul Gheorghe Davidescu: „Pavelescu minte cu neruşinare!”

Marţi, 24 Ianuarie 2012 00:42

Societatea civilă, oficialităţile publice şi mass-media sunt preocupate  în această perioadă să analizeze de facto şi de iure situaţia protestelor de la nivel naţional şi local, dar şi să proiecteze diverse scenarii politice cu privire la impactul acestor manifestaţii asupra guvernanţilor şi a modului în care ei vor gestiona această situaţie.

La Piteşti a avut loc cel mai comunist protest din ultimii 22 de ani

Marţi, 24 Ianuarie 2012 00:28

Joia trecută, organizaţia PSD Argeş a organizat un miting de protest în Piteşti. Aproximativ o mie de oameni, membri PSD, erau în jurul conducerii acestui partid. Constantin Nicolescu, Simona Bucura, Florin Tecău, Ion Georgescu, Cornel Ionică, Şerban Valeca, Traian Proca, Constantin Tămagă şi mai târziu şi Tudor Pendiuc, au ieşit în stradă să-şi manifeste nemulţumirea faţă de actuala guvernare. După un marş pe strada mare, aceştia au ajuns în piaţa primăriei.

 

Mircea Andrei îl susţine necondiţionat pe Ştefan Lăzăroiu

Luni, 23 Ianuarie 2012 23:53

Săptămâna trecută, la conferinţa PDL de la Curtea de Argeş, Mircea Andrei a infirmat zvonurile apărute în ultima perioadă şi anume că Ştefan Lăzăroiu ar fi intrat în dizgraţia conducerii PDL. „ Din punct de vedere subiectiv i-aş informa pe toţi că Ştefan Lăzăroiu are foarte mult sprijin la nivel judeţean, adică este chiar un favorit al conducerii judeţului şi un prieten al meu personal de foarte mulţi ani”,  declară Mircea Andrei.

Daniel Dragomir: „Scena politică argeşeană este una pe care principalii actori joacă cu prea mulţi suflători prin culise”

Luni, 16 Ianuarie 2012 02:00

Evident, domnul Daniel Dragomir este candidatul ideal din partea PDL pentru obţinerea mandatului de senator la Colegiului 4 Piteşti , are şanse sigure, este tânăr – 37 ani, bine poziţionat social şi material. Economist de meserie, om de afaceri, patronul unei firme de cadastru şi imobiliare, omul care vrea să schimbe statutul parlamentarului  lipsit de credibilitate în faţa poporului.

 

Reacţie la articolul penibil al unui jurnalist de gherilă

Luni, 16 Ianuarie 2012 02:00

În săptămânalul de gherilă apărut săptămâna trecută, un jurnalist care a văzut prea multe filme cu spionaj se întreabă de ce nu am fost prezent la comemorarea tatălui meu, comemorare care a avut loc la Biblioteca Județeană Argeș. Tot domnia sa se grăbește, precum fata mare la măritat, să emită și trei variante posibile de răspuns. Din ce în ce mai tâmpite, în ordinea numerelor de pe tricouri. Iată care sunt acestea:

”Dacă revizia va decurge fără probleme majore, în aprilie Arpechimul va avea petrol pe instalaţii”

Luni, 16 Ianuarie 2012 02:00

# Interviu cu prefectul Gheorghe Davidescu # ”Procesul de privatizare a Arpechimului va parcurge trei etape” # ”Aşa cum Traian Băsescu a fost criticat că se amestecă în legea sănătăţii, prefer ca în Argeş lucrurile să se îndrepte şi să meargă bine cu toate comentariile şi discuţiile făcute de către un reprezentant de seamă al celui mai mare sindicat din Argeş”.

 

Primarul Tudor Pendiuc a scăzut în sondaje

Luni, 16 Ianuarie 2012 02:00

Nu este vorba de vreun sondaj electoral, ci de un sondaj de opinie publică realizat de Institutul de Politici Publice, care a măsurat calitatea serviciilor publice pe care municipalitatea Piteşti le-a oferit cetăţenilor în anul 2011. Adrian Moraru, directorul adjunct al acestui institut, ne-a prezentat săptămâna trecută, în cadrul unei conferinţe de presă care a avut loc la Primăria Piteşti, rezultatele acestui sondaj.

Consiliul Judeţean Argeş sileşte cântăreţii bisericeşti să intre în post negru timp de opt luni de zile!

Luni, 16 Ianuarie 2012 02:00

Duminicile sau în alte zile de sărbătoare, trecând pe lângă vreo biserică ai cărei slujitori se află în plin exerciţiu al funcţiunii, cetăţeanul de rând, orişicât ar fi el de nepătruns de duhul pioşeniei, se simte cutremurat de decibelii ce răzbat din prea-sfintele boxe agăţate de înaltprea-cinstitele ziduri ce îmbracă prea-cuvioasele lăcaşuri. E semn că înăuntru, glasurile cântăreţilor bisericeşti se întrec în a aduce care mai de care mulţumire pentru binefacerile primite. Dintre toate, se distinge glasul preoţilor, după cum şi binefacerile de care se învrednicesc aceştia sunt mai mulţumitoare.

 

Pagina 380 din 400

«ÎnceputAnterior371372373374375376377378379380UrmătorSfârşit»

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea