Actualitate

Instructorii de la Bazinul de Înot din Mioveni, în căutare de înotători

Luni, 21 Ianuarie 2019 13:45

Săptămâna trecută, instructorii de la Bazinul de Înot Didactic și de Agrement Mioveni s-au întâlnit cu elevii școlilor din oraș, în încercarea de a-i convinge pe cei mici să practice înotul. Instructorii le-au explicat elevilor că foarte puține activități pentru copii aduc cu sine atâtea beneficii așa cum reușește acest sport. Pentru a analiza ofertele și programele împreună cu părinții, elevii au primit pliante informative.

 

„Infracţiunile care au ca mod de operare folosirea internetului au crescut foarte mult în Argeș”

Luni, 21 Ianuarie 2019 13:42

# Susține comisarul-şef Florin Stan, şeful Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Piteşti # La Pitești a fost demarată campania de prevenire „Sunt prudent pe internet“

În 2018, infracțiunile comise cu ajutorul internetului au fost în creștere în Argeș. Ținând cont de acest lucru, în Pitești a fost demarată campania de prevenire „ Sunt prudent pe internet“. Este vorba despre o acțiune în domeniul prevenirii și combaterii exploatării copiilor prin muncă, a violenței asupra lor și a violenței în familie. În cadrul acesteia, elevii din cadrul liceelor din Piteşti vor putea discuta cu specialiştii implicaţi aflând informații despre pericolele care pândesc pe internet.

Amendă și suspendarea permisului pentru șoferii care țin în mână telefonul mobil sau tableta, la volan

Luni, 14 Ianuarie 2019 21:52

Șoferii care țin în mână telefonul sau alte dispozitive mobile, la volan, vor fi sancționați cu 20 de puncte amendă și le va fi suspendat permisul de conducere, potrivit unui proiect de lege pus în dezbatere publică de Ministerul Afacerilor Interne.
Prin proiect se modifică legislația privind circulația pe drumurile publice și se prevede interzicerea, în timpul mersului, a ținerii în mână sau folosirii cu mâinile în orice mod nu numai a telefonului mobil, ci și a oricărui dispozitiv mobil prevăzut cu funcția de înregistrare ori redare text, foto sau video.

 

La mulți ani, maestre!

Luni, 14 Ianuarie 2019 14:17

# La 76 de ani, poetul Dan Rotaru  este activ pe rețelele de socializare și scrie, neobosit!

Dan Rotaru nu mai are nevoie de nicio prezentare. Iubitorii de poezie îl cunosc și îl admiră necondiționat, creațiile sale, pline de sensibilitate și trăire poetică sunt binecunoscute. Poet al dragostei, Dan Rotaru a încărunțit numai în viața reală, pentru că, în poezie, este mai tânăr ca niciodată. Declarat senior al literaturii române, poetul argeșean (importat, acum multe decenii, de la vecinii din Olt) a renăscut precum o pasăre phoenix. A descoperit facebook-ul, unde își delectează cititorii cu câteva poeme în fiecare zi.

Spaima lui Nicolescu și Penescu a ajuns noul șef DNA! Călin Nistor - zeci de dosare instrumentate, nicio achitare

Luni, 14 Ianuarie 2019 14:12

Procurorul Călin Nistor, delegat la conducerea DNA, a anchetat în cei şapte ani în care activează la DNA peste 45 de dosare de corupţie. Antonie Solomon (ex-PDL), Constantin Nicolescu (PSD), Ionel Manţog (ex-PNL), Dinel Staicu sau Cornel Penescu sunt câţiva dintre politicienii şi personalităţile trimise în judecată de procurorul Călin Nistor. În niciunul dintre dosarele sonore investigate de actualul şef al DNA instanţele nu i-au achitat pe inculpaţi. Procurorul Călin Nistor a fost nominalizat de procurorul general Daniel Morar drept unul dintre cei care pot conduce DNA.

 

Pagina 570 din 1121

«ÎnceputAnterior561562563564565566567568569570UrmătorSfârşit»

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea