Actualitate

Reclamat pentru conflict de interese, directorul Viorel Badea nu a primit niciun răspuns de la ANI

Luni, 03 Decembrie 2018 16:07

Directorul de la Direcția Generală pentru Evidența Populației Argeș, Viorel Badea, a fost reclamat, în urmă cu mai bine de un an, de către conducerea Consiliului Județean Argeș pentru confict de interese la Agenția Națională de Integritate. Totul s-a întâmplat în momentul în care a izbucnit scandalul între Viorel Badea, Maria Dinu și conducerea Consiliului Județean Argeș. Până în prezent, inspectorii ANI nu au precizat concluziile raportului întocmit în urmă cercetărilor făcute. Directorul Viorel Badea a fost chemat la ANI doar pentru a i se aduce la cunoștință că a fost reclamat, în rest nu a mai primit niciun detaliu în plus despre dosarul în cauză.

 

Primăria Bogaţi a comemorat-o pe Elena Chiriţă, eroina din localitate

Luni, 03 Decembrie 2018 16:01

Primăria Bogaţi a organizat saptămâna trecută o acţiune de comemorare şi cinstire a unei fiice a satului devenită eroină naţională, dar care este mai puţin cunoscută publicului larg. La Bogaţi a fost marcată săptămâna trecută personalitatea celei care a fost Elena Chiriţă, născută în localitate, în satul Suseni, pe data de 30 noiembrie 1917, cu un an înainte de Marea Unire.

Flacăra Centenarului a poposit, de Sfântul Andrei, la Hârsești

Luni, 03 Decembrie 2018 15:56

Vinerea trecută, în zi de mare sărbătoare, Sfântul Andrei - Ocrotitorul României, comuna Hârsești a celebrat Centenarul Marii Uniri. La Monumentul Eroilor din satul Martalogi, au fost omagiați eroii căzuți în Primul Război Mondial. La ceremonie, au participat, alături de localnici și de primarul Ionel Moloiu, președintele Consiliului Județean Argeș, Dan Manu, vicepreședintele Ion Mînzînă, vicepreședintele Senatului - senatorul Șerban Valeca, prefectul Emilian Dragnea, senatorul Cristina Stocheci, consilieri județeni și primari și viceprimari argeșeni, printre care cei din Lunca Corbului, Stolnici sau Bârla.

 

Un general cât un Centenar, celebrat la Mioveni

Luni, 03 Decembrie 2018 15:45

Joi, 29 noiembrie 2018, la Muzeul Cula Racovița din Mioveni, generalul de brigadă în retragere Constantin Năstase, în vârstă de 103 ani, a fost celebrat cu ocazia Centenarului Marii Uniri. Locul nu a fost ales întâmplător. Muzeul Cula Racovița constituie creația generalului Năstase și prezintă o parte din viaţa acestuia.
Pentru devotamentul și pasiunea cu care a împărtășit tinerelor generații spiritul și mândria de a fi argeșean, pentru promovarea identității și unității poporului român, punând la loc de cinste istoria și cultura națională, președintele Consiliului Județean Argeș, Dan Manu, i-a înmânat generalului Năstase Diploma Omagială, Medalia Centenară și Tricolorul Regal, pe care generalul l-a îmbrățișat și l-a sărutat.

Dezbatere pe tema „Reflecție asupra globalizării”, la Mioveni

Luni, 03 Decembrie 2018 15:39

Unul dintre proiectele din cadrul programului EUROPA PENTRU CETĂȚENI implementate de orașul Mioveni este proiectul WISE ”WILE INNOVATING AND STRENGTHENING EUROPE” (Inovând și consolidând Europa). Este vorba despre un proiect dezvoltat în multiparteneriat cu 15 țări europene: Franța, Italia, Slovenia, Muntenegru, Albania, Portugalia, Belgia, Bulgaria, Croația, Olanda, Spania, Macedonia, Serbia, Grecia, Cehia.

 

Pagina 576 din 1121

«ÎnceputAnterior571572573574575576577578579580UrmătorSfârşit»

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea