Actualitate

Subcomisarul Mădălin Zamfir este noul şef al biroului Centrului Operaţional din Cadrul Poliției Argeș

Luni, 03 Decembrie 2018 15:27

Pe 27 noiembrie, subcomisarul Mădălin Zamfir, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Județean Argeș, a promovat concursul pentru funcția de şef birou Centrul Operaţional din cadrul poliției argeșene. Acesta a obţinut noua funcţie în urma concursului organizat la sediul IPJ Argeş, după ce a promovat examenul cu nota 8,64. Deși s-au înscris doi candidați, la concurs s-a prezentat doar Mădălin Zamfir.

 

Mii de oameni, prezenți la aprinderea luminițelor de Crăciun la Pitești

Luni, 03 Decembrie 2018 15:18

Ziua Națională a României a fost marcată la Pitești printr-o multitudine de manifestări. Flacăra Centenarului, paradă militară și muzică de fanfară, retragerea cu torțe a militarilor și, într-un final, aprinderea luminițelor de Crăciun, focurile de artificii și un concert spectaculos au fost o parte din evenimentele la care au luat parte mii de piteșteni.

Mioveniul a îmbrăcat straiele de sărbătoare

Luni, 03 Decembrie 2018 15:14

În An Centenar, oraşul Mioveni, prin Consiliul Local şi Centrul Cultural Mioveni, a pregătit locuitorilor şi invitaţilor o suită de manifestări culturale, artistice şi militare de mare ţinută. Coroane și jerbe de flori au fost depuse, sâmbătă, la monumentele eroilor din Mioveni, cu ocazia zilei de 1 Decembrie.

 

Pompierul argeșean care a salvat un câine a defilat la parada de 1 Decembrie, la Arcul de Triumf

Luni, 03 Decembrie 2018 15:14

Pompierul Mugurel Costache a devenit cunoscut după ce a salvat de la moarte un câine suprins de un incendiu. Acum doi ani, prin gestul său, acela de a salva un câine de la moarte, făcându-i manevre de resuscitare, Mugurel a făcut mândră o țară întreagă, iar fapta sa a fost apreciată în întreaga lume. De 1 Decembrie, Mugurel Costache a făcut parte din cei câteva sute de pompieri cu tehnică specială care au defilat în faţa românilor, la Arcul de Triumf, alături de celelalte structuri de forţă ale ţării.

Începe cea de-a treia ediție a târgului de Crăciun din Mioveni

Luni, 03 Decembrie 2018 15:11

Deschiderea celei de-a treia ediții a Târgului de Crăciun din Mioveni va avea loc pe 6 decembrie, iar în zilele de 7, 8 și 9 decembrie vor fi organizate zilnic spectacole cu artiști de marcă, programe artistice și multe surprize. Una dintre cele mai iubite și mai bune voci din muzica românească, inconfundabila și inegalabila ANDRA, va concerta în cadrul Târgului de Crăciun de la Mioveni 2018.

 

Pagina 577 din 1121

«ÎnceputAnterior571572573574575576577578579580UrmătorSfârşit»

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea