Lichidatorul judiciar Petre Costin Cătălin, reținut de DNA Pitești pentru luare de mită!

Luni, 17 Martie 2014 15:09

# În cauză, procurorii au beneficiat de sprijinul de specialitate al SRI. Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul Teritorial Pitești au dispus punerea în mișcare a acțiunii penale și reținerea pentru 24 de ore, de la data de 14.03.2014, ora 03:45, până la data de 15.03.2014, ora 03:45, a inculpatului COSTIN PETRE CĂTĂLIN, lichidator judiciar, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de luare de mită în formă continuată (două acte materiale).  Din ordonanța de reținere, întocmită de procurori a rezultat că există date și indicii temeinice potrivit cărora:
La data de 09.04.2013, inculpatul Costin Petre Cătălin, în calitate de lichidator judiciar a fost desemnat de Tribunalul Specializat Argeș, să administreze procedura simplificată de insolvență în cazul unei societăți comerciale.

 

Scandal la Cetăţeni. Schimb de acuzaţii grave între primar şi mediatorul şcolar

Luni, 17 Martie 2014 15:04

Florian Tinca, mediatorul şcolar pentru copiii rromi de la Certăţeni, îl acuză pe primarul Ion Toader de nerespectarea promisiunilor electorale! Şi nu e vorba de cele care i-ar privi pe elevii rromi, ci de împroprietăririle pe care edilul nu le-a mai făcut, deşi în baza lor i-ar fi convins pe rromi să-l voteze. Primarul spune  însă că mediatorul şcolar are interese personale, arătând cu degetul spre vila recent construită, fără nicio autorizaţie,  de Florian Tinca.

Pentru... binele alegerilor anticipate. Nicolescu îşi schimbă poziția, pe ici, pe colo, în punctele esenţiale

Luni, 17 Martie 2014 15:03

După ce, la începutul acestei luni, contestase  în instanţă ordinul prin care prefectul Cristian Soare l-a suspendat din funcţie, Constantin Nicolescu a decis să-şi dea demisia de la şefia Consiliului Judeţean. Nicolescu a  invocat probleme de sănătate, dar a ţinut să precizeze că  demisia sa este şi un semnal necesar reinstaurării pe făgaşul normal a modului de exercitare a atribuţiilor încredinţate instituţiilor cu competenţe administrative la nivel local, punctând încă o dată poziţia sa,  potrivit căreia,  ordinul  privind încetare de drept a mandatului său ar încălca flagrant normele juridice care reglementează conflictul de interese.

 

Luna plantării arborilor - ediția 2014 - la Direcția Silvică Argeș

Luni, 17 Martie 2014 14:58

# Senatori, deputați, polițiști, dar și copii au plantat câte un arbore. Sau mai mulți. Vineri, pe 15 martie, de Ziua Pădurii, Direcția Silvică Argeș a demarat deja tradiționalul program de împăduriri pentru 2014, program ce cuprinde acțiuni de regenerare pentru nu mai putin de 298 de hectare. Pe aproximativ 67 de hectare se vor face împăduriri, iar pe restul de 237 va fi aplicată metoda regenerării naturale. Pe alte 31 de hectare se vor face completari în pădurile deja existente. Acțiunile din teren vor fi dublate de evenimente în care sunt implicați copiii: concursuri de desene, acțiuni de ecologizare, fotografii etc.

Cetățean danez născut în Pitești, trimis în judecată pentru o infracțiune săvârșită în urmă cu opt ani

Luni, 17 Martie 2014 14:54

Un cetățean danez, născut în Pitești, a fost trimis în judecată, în ultima zi a lunii ianuarie, prin rechizitoriul Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, pentru cumpărare de influență. Boboc Ion Dumitru Christiansen, în vârstă de 30 de ani, are dublă cetățenie, română și daneză, și domiciliul în Danemarca. Dosarul inițial a fost pornit de către structura teritorială Pitești a DNA, pentru că implicați în cauză sunt și patru polițiști din Pitești, printre care ofițerul de poliție judiciară Ghiță Marius Gabriel și colegul său, agentul Tănase Sabin Gheorghe, judecați de Curtea de Apel Pitești, pentru trafic de

 

IATSA Ştefăneşti absoarbe SC Supercar Service

Luni, 17 Martie 2014 14:50

# Tribunalul Comercial Argeş se pronunţă, în aprilie, asupra legalităţii fuziunii. Sorin Ungur, administratotul IATSA- Platforma Ştefăneşti, a depus la Tribunalul Specializat Argeş o solicitare prin care cere instanţei să constate legalitatea  hotărârii asupra fuziunii, prin absorbţie, a societăţii comerciale amintite cu SC Supercar Service 2003 Ştefăneşti,  precum şi a actului constitutiv actualizat rezultat în urma Fuziunii, şi să dispună înregistrarea acestora şi a modificărilor generate de fuziune în Registrul  Comerţului, respectiv radierea  din Registrul Comerţului a SC Supercar Service 2003 SRL, continuarea

Procedura de atribuire a parcărilor va fi reluată, cel mai devreme, luna viitoare

Luni, 17 Martie 2014 14:31

# Conducerea FAPLA: ”Piteştiul are un deficit de 26.000 de locuri de parcare”. Împotmolită în scandalurile din interiorul asociaţiilor de proprietari şi în imposibilitatea autorităţilor de a asigura  un loc de parcare pentru fiecare solicitant, procedura de atribuire a locurilor de parcare cu taxă a fost stopată în  toamna anului trecut.  Deşi parcările nu s–au înmulţit peste iarnă, Primăria Piteşti va relua luna viitoare sau, cel târziu, în cursul lunii mai,  procedura de atribuire, însă numai la anumite blocuri. 

 

Constantin Nicolescu a contestat, în sfârşit, ordinul de revocare din funcţia de preşedinte al CJ Argeş semnat de prefectul Cristian Soare

Luni, 10 Martie 2014 23:49

# Sentința pentru Constantin Nicolescu, amânată de ÎCCJ pentru 24 martie. Miercurea trecută, Bogdan Rădulescu, avocatul lui Nicolescu, a depus la Tribunalul Argeş  o cerere de anulare a ordinului nr. 128/24.02 2014 semnat de prefectul Cristian Soare. Primul termen stabilit de instanţă este însă abia pe 26 septembrie.
Constantin Nicolescu mizează pe faptul că legea nu prevede pierderea funcţiei de preşedinte de consiliu judeţean în cazul conflictului de interese.

Piteșteanul Alex Pîrvu, felicitat de Brian May, legendarul chitarist al trupei Queen

Luni, 10 Martie 2014 23:45

Brian May, legendarul chitarist al trupei Queen  a fost impresionat de Alex Pîrvu, un puști extrem de talentat, cu o poveste de viaţă incredibilă, care a participat în finala celui de-al doilea sezon al show-ului Next Star şi i-a impresionat pe juraţii cu piesa „The show must go on”.
Brian May a distribuit pe pagina sa oficială de Facebook momentul micuţului pe scena Next Star, însoţit de următoarele cuvinte: „The show must go on – by a talented young contestant, Alex Pirvu, on Next Star (Romania). Enjoy!” Juraţii show-ului au rămas pur şi simplu fără cuvinte când au primit vestea.

 

Vidraru SA acuză SC Electroargeş de ilegalităţi în majorarea capitalului social

Luni, 10 Martie 2014 23:41

# Un nou scandal, la Curtea de Argeș, în jurul grupării Cătălin Chelu! Societatea Vidraru, unul dintre acţionarii SC Electroargeş acuză gruparea Chelu (nume legat şi de alte inginerii cu acţiuni, puse în practică la mai toate societăţile controlate de controversatul om de afaceri) de o serie de ilegalităţi comise în Adunarea Generală Extraordinară a Acţionarilor, manevre  prin care s-a reuşit fentarea CNVM şi păgubirea acţionarilor minoritari. Dosarul se află la Tribunalul Specializat Argeş, care, luna aceasta, urmează să se pronunţe asupra acuzaţiilor de majorare ilegală a capitalului social al Electroargeş.

Localitățile din sudul județului, inundate!

Luni, 10 Martie 2014 23:30

# Apa a pătruns în zeci de gospodării, producând pagube însemnate. Imagini de coșmar în comunele din sudul Argeșului. Ploile de săptămâna trecută au produs pagube însemnate în zeci de gospodării din localitățile argeșene. De asemenea, câteva zeci de hectare de culturi agricole au fost compromise din cauza apei în exces. Un demers jurnalistic a descoperit însă că edilii localităților cu probleme sunt alături de cetățeni, chiar și la ore înaintate. Astfel, în după-amiaza zilei de miercuri, aproape de orele 17, primarul din Lunca Corbului era în sediul instituției alături de șeful comandamentului pentru situații de

 

Cătălin Bulf: ”PSD este un partid al «dinozaurilor» şi aceștia nu acceptă colaborarea cu alte specii umanoide.”

Luni, 10 Martie 2014 23:29

# Cătălin Bulf, președintele Partidului Mișcarea Populară – Pitești: Orice asociere cu PSD este toxică şi sortită eşecului. Cătălin Bulf este proaspăt numitul președinte al PMP filiala Pitești. Prieten cu președintele județean, Daniel Dragomir, cei doi oameni de afaceri au decis împreună să părăsească PDL, înjugându-se la o muncă destul de complicată, aceea de a construi, de la zero, în Argeș, o structură de partid.                                              

Scandalul reducerilor - false sau adevărate - din rețeaua Catena continuă!

Luni, 10 Martie 2014 23:21

# Acesta este explicat de Asociaţia pentru Protecţia Consumatorilor, dar și de reprezentantul din Argeş al firmei # APC sugerează că e vorba despre o practică înşelătoare # Dragoş Mihai, manager: “Reducerile practicate de Catena sunt perfect legale”. Luna trecută, Asociaţia pentru Protecţia Consumatorilor (APC) acuza lanţul de farmacii Catena că promovează reduceri false în rândul consumatorilor, invocând în acest sens un studiu derulat în perioada 20 - 24 februarie, studiu care a avut ca scop observarea comportamentului economic al farmaciilor în raport cu consumatorii.  APC atrăgea

 

Acesta este omul care a băgat în insolvență firma lui Nicolae Ivănescu! Silva Grup datorează, din 2004, peste o jumătate de milion de euro lui Marian Paraschiv

Luni, 10 Martie 2014 23:19

Sfârșitul anului 2012, data de 7 noiembrie, reprezintă începutul sfârșitului pentru una din firmele care a marcat, în domeniul construcțiilor și, mai ales, al asfaltărilor, istoria recentă a județului. Pentru că, la această dată, Tribunalul Comercial Argeș, instituție cu totul familiară magnatului local al construcțiilor, nu mai avea nimic altceva de făcut decât să deschidă, definitiv și executoriu, procedura de insolvență pentru firma de suflet a lui Nicolae (Nenea) Ivănescu, Silva Grup.

Constantin Nicolescu a contestat, în sfârşit, ordinul de revocare din funcţia de preşedinte al CJ Argeş, semnat de prefectul Cristian Soare

Joi, 06 Martie 2014 13:14

Ieri, Bogdan Rădulescu, avocatul lui Nicolescu, a depus la Tribunalul Argeş  o cerere de anulare a ordinului nr. 128/24.02 2014 semnat de prefectul Cristian Soare.

Primul termen stabilit de instanţă este însă abia pe 26 septembrie. Constantin Nicolescu mizează pe faptul că legea nu prevede pierderea funcţiei de preşedinte de consiliu judeţean în cazul conflictului de interese.

 

Alianța USL rezistă în Argeș. Tudor Pendiuc: “USL există în continuare la nivel judeţean. Protocolul trebuie păstrat”

Luni, 03 Martie 2014 16:00

# Surpriză: Nicolescu s-a autosuspendat din funcţia de preşedinte al PSD Argeş …doar  pentru două luni. S-a încheiat o săptămână administrativ-politică bulversantă pentru Argeş şi începe una cu multe semne de întrebare. După ce prefectul Cristian Soare a semnat, pe 24 februarie, ordinul de revocare a lui Constantin Nicolescu din funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Argeş, a urmat o serie de alte evenimente. Nicolescu s-a autosuspendat din funcţia de preşedinte al PSD Argeş, Tudor Pendiuc i-a luat  locul,  USL s-a desfiinţat la  nivel naţional, dar în Argeş, PSD+PNL rămân “in love”.

Tensiuni între primarii şi parlamentarii de Argeş pe tema imposibilitatăţii angajărilor la nivelul primăriilor

Luni, 03 Martie 2014 15:56

# Ducele de Albota, către parlamentarii de Argeş: „Ascultaţi ce vă spunem noi, că aveţi nevoie de noi… Ajutaţi-ne! Una dintre problemele ridicate de primarii argeşeni pe ultima sută de metri a şedinţei Colegiului prefectural din februarie s-a referit la insuficienţa personalului la nivelul primăriilor şi imposibilitatea angajărilor în aceste structuri.

 

Florin Gardin (PNL), inspector general ISJ Argeş: ”Domnul Pendiuc m-a sunat personal şi mi-a spus să nu-mi sau demisia”

Luni, 03 Martie 2014 15:53

PNL-iştii argeşeni au interpretat  cum le-a picat mai bine ruperea USL la nivel naţional. Dacă deputatul liberal Theodor Nicolescu a spus că normal ar fi ca USL să-şi înceteze funcţionarea şi în Argeș, şeful liberalilor argeşeni, Ion Popa, le-a dat directorilor PNL-işti ai deconcentratelor din judeţ semnalul că pot rămâne liniştiţi pe funcţii, pentru că organizaţia Argeş a Partidului Naţional Liberal va continua colaborarea cu PSD și PC. Care din opinii urma să fie pe placul şefilor liberali de deconcentrate era uşor de intuit, mai ales că preşedintele interimar al social democraţilor argeşeni, Tudor Pendiuc, a spus că nu

Deși respins de majoritatea colegilor din partid, Cătălin Rădulescu are în conducerea PSD Argeş un aliat puternic

Luni, 03 Martie 2014 15:46

# Tudor Pendiuc, preşedinte interimar PSD: “Îl susţin în continuare pe domnul deputat Rădulescu”. Chiar şi cu DNA pe urme, parlamentarul de Piteşti n-are de ce să se teamă în legătură cu viitorul său politic, pentru că are, în continuare, susţinerea  lui Tudor Pendiuc, acum dintr-o poziţie şi mai înaltă, aceea  de preşedinte al  PSD Argeş. Şi chiar dacă, în urmă cu două  săptămâni, vorbind despre “răzbunările unor colegi”, Rădulescu a sugerat că percheziţiile desfăşurate de Direcția Națională Anticorupție la sediul firmei Concordia Constrade din Pitești la care administrator e fratele său ar avea legătură cu

 

Virgil Baciu, primarul comunei Corbi, speră în coagularea dreptei odată cu ieșirea PNL de la guvernare

Luni, 03 Martie 2014 15:33

# Virgil Baciu: ”M-aş bucura să văd o alianţă între partidele de dreapta, chiar o fuziune”. Primarul comunei Corbi, Virgil Baciu, un om al dreptei desăvârșit, vorbește despre trecutul dreptei, dar și de oportunitățile pe care le-ar putea avea formațiunile politice de dreapta în perioada următoare. Intrat în politică, în Partidul Național Liberal, atunci când s-a format alianța D.A. pentru a contribui la scoaterea PSD-ului de la guvernare, Virgil Baciu a avut o mare dezamăgire atunci când a fost pus în situația, așa cum spune și în interviu ,,să se culce cu dușmanul în pat”, să facă alianță cu PSD. În momentul acela,

Ameninţată cu sistarea gazelor şi energiei electrice, Turism Muntenia riscă să rămână fără clienţi

Luni, 03 Martie 2014 15:31

# Nicolae Ivănescu speră ca Tribunalul  Comercial să-l mai păsuiască în faţa furnizorilor de utilităţi. După ce că, oricum,  hotelul stă mai mult gol,  iar restaurantul nu mai seamănă cu nimic din ce-a fost odată, SC Turism Munteia riscă să-i piardă şi pe cei care ar putea intenţiona să-i treacă pragul. Societatea e la un pas de a fi debranşată de la reţeaua de gaze şi de la cea electrică. Cez Vânzare  a trimis firmei lui Nicolae Ivănescu  o notificare prin care condiţionează furnizarea energiei electrice de plata restanţelor.  La fel şi furnizorul de gaze.

 

Pagina 153 din 206

«ÎnceputAnterior151152153154155156157158159160UrmătorSfârşit»

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea