Primăria uită de promisiuni şi dă vina pe alţii

Miercuri, 19 Decembrie 2012 21:03

# Autorităţile locale aruncă problema maidanezilor în ograda asociaţiilor de protecţie a animalelor. Problema câinilor fără stăpân, ce-a devenit prioritară în avalanşa de promisiuni electorale pe care mai toţi candidaţii colegiilor din Piteşti le-au înghesuit pe lista lungă de obiective propuse pentru potenţialul mandat de senator sau deputat, pare să fie blestemul lătrător al municipalităţii, care mai încheie un an de nerealizări când vine vorba despre gestionarea fenomenului. Duminica trecută, o femeie a fost muşcată de un câine comunitar chiar înainte de a intra în secţia de votare. Desigur, un caz izolat într-un context de care, chipurile, s-ar face vinovate nu autorităţile locale - care nici anul acesta n-au reusit performanţa punerii pe picioare a unui nou adăpost pentru câinii comunitari - ci asociaţiile pentru protecţia animalelor.

 

Cătălin Teodorescu: ”Vin vremuri grele în continuare şi USL nu va putea face nimic, iar oamenii vor taxa asta”

Miercuri, 19 Decembrie 2012 21:01

# EXCLUSIVITATE!!! PRIMUL INTERVIU ACORDAT DE SINGURUL PARLAMENTAR PDL DIN JUDEŢ. PD-L Argeş a obţinut, atât la nivel de ţară cât şi la nivelul judeţului, rezultate considerate de mulţi ca fiind catastrofale. Depăşit aproape în toate colegiile din Argeş de partidul-televizor al lui Dan Diaconescu, PDL-ul a trebuit să se mulţumească cu un singur fotoliu de parlamentar. Acesta i-a revenit lui Cătălin Teodorescu, prim-vicepreşedinte al organizaţiei judeţene. Iar Domnia Sa a binevoit să ne acorde un prim interviu din noua demnitate ocupată.

”Marea asfaltare” de la Curtea de Argeș a ajuns la Curtea de Apel

Luni, 10 Decembrie 2012 23:59

# Colosul Eurovia a formulat plângere împotriva... tuturor # Marin Meculescu, manager Comesad: Nu am știut de această plângere, chiar ne deranjează că nu am fost consultați. Tocmai acum, când Sărbătorile de Iarnă bat pe la uși, pe la ferești, vorba colindului, când sufletele și spiritele ar trebui să intre într-o stare de bine, de relaxare, ei bine, tocmai acum ”marea asfaltare” revine cu vești oarecum neplăcute.
Licitația pe bani mulți de la Curtea de Argeș și-a desemnat câștigătorul. Mai exact a desemnat câștigătorul ultimei bătălii, urmând să vedem dacă și războiul va fi adjudecat identic.

 

Medicii de la Viena au decis să amâne operaţia lui Constantin Nicolescu

Luni, 10 Decembrie 2012 23:56

# Pentru că starea sa de sănătate s-a ameliorat, preşedintele CJ Argeş ar putea scăpa de intervenţia pe artera carotidă. Pentru că ultimele investigaţii efectuate la Viena au avut rezultate încurajatoare,  medicii  au decis să-i nu mai monteze lui Constantin Nicolescu cele două stenturi care urmau a-i fi introduse pe artera carotidă. Preşedintele CJ Argeş este aşteptat la control peste două-trei luni. Până atunci, Constantin Nicolescu se poate concentra liniştit pe alegerile parlamentare

Ce nu merge la Piteşti?

Luni, 10 Decembrie 2012 23:53

În ciclul “treburile simple au nevoie de reparaţii complicate” merită prinsă şi situaţia jenantă (pentru Serviciul Public de Exploatare a Patrimoniului Municipiului Piteşti, dacă cineva de-acolo se simte) a uneia din scările rulante ale Pasajului Magnolia, care nu mai funcţionează de mai bine de două luni şi pe care nimeni nu se învredniceşte s-o repare.

 

Cine îi plăteşte lui Cătălin Rădulescu campania electorală?

Luni, 10 Decembrie 2012 23:50

# Cătălin Rădulescu are afişaj stradal de sute de milioane, dar salariul lunar declarat pe anul trecut este de 10 milioane lei vechi. Cătălin Rădulescu, candidatul USL pentru un fotoliu de deputat pe Colegiul Piteşti Sud, şi-a depus, ca toţi candidaţii, declaraţia de avere. Acesta a declarat pentru anul fiscal 2011 un venit de mai puţin de 1000 lei lunar, iar soţia sa are un salariu de aproape 50 lei lunar.
Este foarte adevărat că Rădulescu poate poza într-o persoană bogată, având terenuri multe, acţiuni la multe societăţi comerciale dar, din păcate, la salarii,

Campanie electorală murdară. ARD acuză USL de denigrări şi sechestrări de persoane

Luni, 10 Decembrie 2012 23:48

# Mircea Andrei: “Vom depune o plângere concretă pentru sechestrare de persoane” # Mircea Andrei: “Sper ca cetăţenii din Piteşti să nu accepte o astfel de campanie, să nu creadă acest gen de campanie electorală. Miercuri au fost trei ceasuri rele pentru candidaţii pentru un fotoliu de parlamentar din Colegiul Piteşti Nord.

 

Mariean Neacşu ameninţă cu instanţa Primăria Piteşti

Luni, 10 Decembrie 2012 23:45

# Consilierul PP-DD acuză autorităţile locale de neimplicare în rezolvarea problemelor piteştenilor. După ce, săptămâna trecută, Mariean Neacşu averiza Primăria şi Consiliul Local Piteşti că va solicita DNA-ului verificări cu privire închirierea spaţiilor de pe domeniul public, acum, consilierul local PP- DD ameninţă autorităţile locale cu instanţa pentru respingerea subiectivă şi fără temei a unui amendament formulat în ultima şedinţă a CL Piteşti, amendament legat de rezolvarea problemelor celor care locuiesc în apropierea terenului de sport al Şcolii Gimnaziale nr. 5 Nicolae Iorga.

Tudor Pendiuc s-a luat de Andrei Gerea­

Luni, 10 Decembrie 2012 23:13

PSD Piteşti a susţinut o conferinţă de presă la care a participat şi primarul Tudor Pendiuc. În cadrul conferinţei, primarul nu a ezitat să-şi exprime nemulţumirea pentru faptul că Andrei Gerea şi-a făcut imagine cu o fotografie în care dădea mâna cu primarul. „Poate că nu aş fi refuzat, dar era normal, cred să mă sune şi să mă întrebe dacă mă supăr că-şi face campanie pe seama mea. Oricum toată lumea ştie pe cine susţin eu, cei cu care sunt coleg de partid şi pe care i-am propus piteştenilor”.

 

Primăria Lerești scoate la licitație modernizarea și extinderea propriului sediu

Luni, 03 Decembrie 2012 15:25

# Dacă se respectă tradiția localității... licitația va fi cu scandal! Primăria comunei Lerești se pregătește de înnoiri serioase. Așa încât a postat pe portalul electronic de achiziții publice anunțul de licitație cu denumirea ”Extindere și modernizare sediu Primărie, comuna Lerești, județul Argeș”. Valoarea estimată a lucrării este de aproape 13 miliarde lei vechi, iar criteriul de atribuire este ”oferta avantajoasă din punct de vedere economic.” Data limită a depunerii ofertelor este 10 decembrie, dată la care vor fi și deschise ofertele depuse. Evaluarea acestora va cuprinde un mix de punctaj, în care ponderea

Consilierul local Mariean Neacşu ameninţă cu DNA-ul Primăria Piteşti

Luni, 03 Decembrie 2012 15:23

În ultima şedinţă de consiliu local, Mariean Neacşu a tras un semnal de alarmă vizavi de modul în care se face închirierea spaţiilor de pe domeniul public, explicând că, prin neorganizarea de licitaţii, se încalcă  legislaţia în domeniu. Consilierul PP-DD, unul dintre puţinii aleşi locali care au curajul să conteste majoritatea USL-istă din CL Piteşti, este contrariat de modul în care municipalitatea înţelege să pună la dispoziţia agenţilor economici suprafeţele de pe domeniul public. Mariean Neacşu face referire la închirierea spaţiilor din bazarul Gheorghe Lazăr, unul dintre punctele aflate pe ordinea de zi a ultimei şedinţe a Consilului Local Piteşti.

 

Prefectura, tot în blocaj

Luni, 03 Decembrie 2012 15:21

# De aproape o lună argeşenii stau pe la uşi, aşteptând ca USL-ul să numească un subprefect care să le semneze documentele. Au trecut mai bine de trei săptămâni de când,  ca să poată candida la alegerile parlamentare, subprefectul Gheorghe Marin s-a autosuspendat din funcţie. De atunci, Instituţia Prefectului i-a vacantat postul şi nimeni n-a fost împuternicit să-i preia atribuţiile. Argeşenii îndreptăţiţi să se vadă cu titlurile de proprietate în buzunare sunt purtaţi pe drumuri pentru că de pe documente lipseşte semnătura celui de-al doilea om din Prefectură. Dacă în urmă cu două săptămâni, Cristian Soare anunţa că n-ar mai fi decât o chestiune de câteva zile până la deblocarea dosarelor, acum aflăm că vom avea subprefect abia după alegerile parlamentare.  Aşa că cine a aşteptat…  să mai aştepte!

Andrei Gerea foloseşte în lupta electorală un dosar închis în anul 2009

Luni, 03 Decembrie 2012 15:17

# Cătălin Bulf, singurul candidat care a cerut procurorilor să fie cercetat  # Procurorul Parchetului: “Propunerea de neînceperea urmăririi penale faţă de numitul Cătălin Cornel Bulf” # Cătălin Bulf: „Gerea, în galeria oamenilor oneşti din judeţul Argeş, nu poate face parte decât ca element de contrast!”. Săptămâna trecută am publicat un material prin care arătam că deputatul Gerea face afirmaţii mincinoase pentru a câştiga electorat. Deşi acest deputat are 8 ani de dormit în parlament, o lună la patru ani îşi face timp să vorbească cu alegătorii, dar atunci se ocupă mai mult de

 

120 de apartamente din Piteşti nu vor avea iarna aceasta pic de căldură

Luni, 03 Decembrie 2012 15:14

# Termo Calor se târăşte iarna aceasta cu doar 31.000 de apartamente racordate. Nu toate primesc agent termic. Termo Calor Confort are de recuperat de la piteşteni peste 600 de mii de lei. După sute de amânări, eşalonări şi reeşalonări convenite între furnizorul local de agent termic şi asociaţiile de proprietari şi locatari restante, iarna 2012-2013 a prins totuşi fără căldură sute de apartamente din cele încă rămase în sistemul centralizat de încălzire.

Războiul Teiuleanu vs.Teiuleanu - când doi se ceartă, pierd cinci

Luni, 03 Decembrie 2012 15:09

# Tribunalul Argeş a decis că subsolul tehnic trebuie readus la stare iniţială. Sandalul Teiuleanu vs.Teiuleanu are şanse să se încheie în favoarea locatarilor. Instituţia Prefectului, Asociaţia de Proprietari Maria Teiuleanu, Asociaţia de Proprietari Teiuleanu, Sc La Timp SRL şi SC AN Promotor Profesional, cei cinci pârâţi în procesul în care Consiliul Judeţean Argeş este apelant, sunt obligaţi deTribunalul Argeş să refacă subsolul tehnic al blocului de vizavi de Prefectură. E drept că urmează un recurs, însă locatarii speră ca instanţa să ţină cont de riscurile la care sunt supuşi ca urmare a intervenţiilor neautorizate ale celor două firme la reţelele de utilităţi.

 

Reţelele de utilităţi ale blocului 48-Centru sunt inundate

Luni, 03 Decembrie 2012 14:57

# O avarie pe care nimeni nu şi-o asumă. Ca să poţi intra în căminul ce adăposteşte reţelele de utilităţi ale blocului 48-Centru, ai nevoie de cizme de cauciuc şi multă inconştienţă. Deşi toate panourile te avertizează că respectivele cabluri ce traversează zona sunt sub tensiune, nimeni nu se învredniceşte să găsească o soluţie la avaria care a inundat căminul.

Arpechim, disperare pentru angajaţi, prilej de campanie pentru politicieni

Luni, 26 Noiembrie 2012 15:55

# Protestatar: „Unde sunt parlamentarii ăia de Argeş care se laudă pe la televizor, unde sunt, ce au făcut pentru noi?” # Andrei Gerea: “Nu am avut ce face, nu noi am fost la guvernare!” Salariaţii de la Arpechim au protestat vineri dimineaţă. Motivul? Salariile restante şi executarea silită a unor utilaje ale combinatului, în contul unei datorii de peste 7 milioane de euro, pe care societatea Oltchim o are către Polchem Societe Anonyme, o

 

USL e preocupat de toate tâmpeniile şi a uitat deja de cetăţeni!

Luni, 26 Noiembrie 2012 15:51

Senatorul Andrei Florin Mircea, candidatul Alianţei România Dreaptă pe colegiul senatorial Piteşti, este de părere că USL nu va reuşi, cu toată politica sa de stânga, să îi ajute pe români în vreun fel.

Click AICI pentru video.

De altfel, acesta declara zilele trecute că: “La Argeş, de exemplu, este preocupat de soarta profesorilor, aşa că îi strânge la teatru ca să-i instruiască întocmai ca pe nişte membrii de partid, cu directorii de şcoli în frunte. Aşa ceva nu este posibil! Mai mult, se face campanie electorală în grădiniţe şi în centrele de zi pentru copii, iar cei de la USL fac campanie cu maşinile de serviciu sau donate de Consiliul Judeţean

Gerea minte pentru a câştiga electorat!

Luni, 26 Noiembrie 2012 15:49

# Cătălin Bulf nu a tăiat BAT Târgovişte. Muncitorii de la BAT Târgovişte lucrează şi sâmbăta. Politica este o mizerie şi asta au demonstrat-o de nenumărate ori oamenii care o fac, oamenii care îşi calcă pe demnitate, pe cuvânt, pentru a câştiga electorat şi a-şi păstra un loc confortabil în Parlament, fără a ţine cont de cetăţeni. Asta s-a întâmplat şi săptămâna trecută cu un veritabil domn deputat de Argeş. Este vorba de domnul Andrei Dominic Gerea, deputat şi candidatul USL pentru Camera Deputaţilor pe colegiul Piteşti-Nord. În timp ce sute de oameni îşi cereau drepturile şi cu lacrimi în ochi în faţa

 

Campania Dacia “Reducere 3 X vârsta maşinii” îţi cam reduce entuziasmul

Luni, 26 Noiembrie 2012 15:47

# Reclamele înşelătoare îi pun în situaţii jenante pe clienţi. Sună bine, ca orice reclamă, însă realitatea te izbeşte în faţă exact când iluzia e mai mare. Li s-a întâmplat unor piteşteni, posesori ai unor vehicule Dacia 1310, care, impresionaţi de reclama ce rulează pe posturile TV, şi-au făcut propriile calcule vizavi de costurile unor eventuale reparaţii. Şi-au luat bătrânele Dacii şi le-au dus în service-urile din reţea, de unde au aflat că “de 3 ori vârsta maşinii”, nu se aplică ad-literam nici măcar pentru vehiculele aflate la în perioada adolescenţei.   

Nici Tribunalul nu calmează spiritele în blocul de lângă Prefectură

Luni, 26 Noiembrie 2012 15:40

# Războiul Teiuleanu vs.Teiuleanu, sfârşit sau un nou început? Tribunalul Argeş a respins acţiunea formulată de AP Teiuleanu 149 împotriva Niculinei Gebăilă, administratorul celeilalte asociaţii de proprietari care funcţionează în blocul de vizavi de Prefectură. Beligeranţii din războiul care durează de ani buni, nu sunt la prima confruntare cu documentele pe masă, iar orgoliile lor par mai înverşunate ca oricând, indiferent cine se pronunţă asupra cauzei.

 

Pagina 416 din 449

«ÎnceputAnterior411412413414415416417418419420UrmătorSfârşit»

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea