Topul sloganurilor nefericite din campania electorală în curs

Luni, 26 Noiembrie 2012 15:33

# Candidații la parlamentare din Argeș, loviți de… lipsă de inspirație. A început, din nou, grețoasa campanie electorală. În Argeș, ca peste tot dealtfel, aceleași tertipuri ordinare de câștigare a voturilor, aceleași plase oferite cu toți dinții la vedere de candidați fără nicio legătură cu electoratul lor. Anul acesta însă, parcă nici creatorii de sloganuri nu se mai agită. Acestea – sloganurile - sunt tot mai nefericit alese, tot mai neatent. Poate e un semn că nu contează mai nimic, poate e un semn că mulți sunt atât de siguri de victorie încât nu se mai deranjează să raționeze ceva mai adânc. Iată mai jos care sunt, în opinia noastră, cele mai nefericite sloganuri ale parlamentarelor Argeșului din 2012.

 

Regulamentul privind închirierea locurilor de parcare, din nou modificat

Luni, 26 Noiembrie 2012 15:23

# Închirierea unui loc de parcare va costa cât impozitul pentru un apartament cu două camere. Săptămâna viitoare va fi supus votului consilierilor locali regulamentul (în formă nouă) privind închirierea locurilor de parcare în municipiul Piteşti. Nimeni nu mai ştie la a câta modificare a ajuns şi nici când va fi pusă în practică ideea care oricum nu va reuşi să rezolve problema insuficienţei locurilor de parcare. Cert este că varianta care va ajunge pe masa consilierilor vine cu un tarif de 140 de lei/an pe locul de parcare, cu 20 de lei peste nivelul propus spre consultare pe site-ul Primăriei Piteşti.

“Argeşeni, mai aveţi 14 zile să salvaţi Platforma Arpechim!”

Luni, 26 Noiembrie 2012 15:09

# Cătălin Bulf: „Câteodată mi se pare ca ne purtăm cu ţara asta precum cei doi nepoţi cu obrajii aceluiaşi bunic: pleznim obrazul din dreptul celuilalt, uitând că şi el este al nostru”.

Click AICI pentru video

Cornel Catălin Bulf, candidatul ARD la Camera Deputaţilor pe Colegiul Piteşti Nord, comuna Băbana şi Comuna Bascov, comentează articolele legate de Platforma Arpechim, apărute în presa locală.

 

Gafă sau bătaie de joc? Tudor Pendiuc i-a trimis felicitare “doamnei” Mihai Andrei Cocaină

Marţi, 20 Noiembrie 2012 20:32

„Consiliera” judeţeană PNŢCD, Mihai Cocaină, a primit de ziua sa călduroasele urări de bine ale primarului Tudor Pendiuc. Nu este prima data când în corespodenţa sosită de la Primăria Piteşti,  avocatul este considerat o “doamnă”
Un minunat  buchet de lalele, ce-i drept doar fotografiate, însoţit de  urările de sănătate şi fericire ale primarului Tudor Pendiuc i-a parvenit săptămâna trecută consilierului judeţean al PNŢCD. Un gest frumos care l-ar fi încântat pe avocat dacă pe plic n-ar fi stat scris la destinatar ””Doamnei Mihai Andrei

Firme neserioase abonate la bugetul local

Marţi, 20 Noiembrie 2012 20:28

# Cam multă indulgenţă pentru firmele indisciplinate care fac lucrări pe domeniul public. Amendamentele ridicate în mod repetat în Consiliul Local Piteşti cu privire la întocmirea unei situaţii a firmelor care, fie au executat pe domeniul public al Piteştiului lucrări proaste, fie nu au respectat termenul prevăzut  în contractele încheiate cu municipalitatea, au fost  tratate cu “flit” de consilieii USL. Antreprenorii neserioşi îşi văd nestingheriţi de treabă (măcar de-ar face-o bine) şi continuă să primească lucrări bănoase, deşi obiectivele promise au întârzieri de luni şi chiar ani.

 

DJTS îi arata obrazul primarului Tudor Pendiuc

Marţi, 20 Noiembrie 2012 20:25

# Primăria Piteşti, acuzată că-şi asumă meritele Direcției Județene pentru Sport și Tineret. Reprezentanţii DJTS Argeş spun că era de bun simț includerea, de către Primăria Piteşti, a DJST Argeș în evenimentele sportive derulate atât la nivel de municipiu, cât şi  Bruxelles,  evenimente pentru care municipalitatea îşi asumă meritele. 
Supărarea reprezentanţilor DJTS a apărut în contextul în care, anul viitor, municipiul Pitești va primi calitatea oficială de capitală europeană a sportului, 

”Dreptate până la capăt!” , iată sloganul cu care defilează, în campanie, senatorul Tămagă și deputatul Duvăz

Marţi, 20 Noiembrie 2012 20:21

# Trei legi. Aceasta este suma cu care se pot mândri, în patru ani, cei doi parlamentari de Argeș. ”Dreptate, ochii plânși cer să te vadă!”, par a spune oamenii României din anul 2012, sărăciți, cu pensii mici sau deloc, fără asfalt, fără utilități, fără un sistem de sănătate funcțional și, în general, fără siguranța zilei de mâine. Ei bine, iată că vine și soluția. Aceasta este oferită ”la pachet” de doi parlamentari în funcție ai Argeșului, parlamentari care... mai vor o dată. Așa că oferă... ”dreptate până la capăt”. Probabil până la capătul puterilor, mai ales că acesta nu este departe...

 

Candidați noi la parlamentare, declarații de avere... ciudate

Marţi, 20 Noiembrie 2012 20:15

# Aspiranții la fotoliile Casei Poporului și-au depus declarațiile de avere pe site-ul A.N.I. Unii încasează chirii, dar nu au case, alţii iau credite de miliarde cu salarii mititele... A.N.I., instituția pe care aproape toți practicanții acestui sport sângeros care se numește ”politică” o vor desființată, a publicat pe site declarațiile de avere ale candidaților la parlamentarele din decembrie. Caseta postată chiar pe pagina de start (www.integritate.eu) duce spre o grădină bogată, plină cu... poame. Pe numai câteva le prezentăm și noi, rezumându-ne aici la trei aspiranți. Poate și din

Cătălin Rădulescu ameninţă presa cu judecata

Marţi, 20 Noiembrie 2012 20:11

# Are cam multe procese de intentat. Săptămâna trecută a fost făcut praf pe multe posturi TV  # La Realitatea TV, pozele în care Rădulescu se afişează în chiloţi au făcut deliciul celor prezenţi în platou. # La România TV, Rădulescu a declarat că a fost arestat în 1986 # Cătălin Rădulescu : „Mi se pare că faceţi.... e urât ce faceţi. Uite, puteaţi să intraţi şi voi cu toate ziarele, cum au intrat ceilalţi, la discuţii cu USL-ul în campania asta, dar dacă te manifeşti în felul ăsta....”

 

Nici n-a venit bine frigul, c-au şi început avariile pe reţeaua de termoficare

Marţi, 20 Noiembrie 2012 19:52

# Cât şi pe cât vom tremura la iarnă? Sâmbătă, piteştenii din cartierele Ceair, Popa Şapcă, Centru, Viilor, Calea București, Teilor, Exercițiu (parțial), Tudor Vladimirescu şi Fraţii Goleşti au rămas fără căldură, după ce reţeaua de termoficare a cedat.  Şi măcar dacă un ger cumplit ar fi justificat spargerea conductelor! De vină însă este reţeaua de conducte vechi de zeci de ani, în care nu s-a mai investit nimic pentru că toată atenţia autorităţilor locale s-a

Tudor Pendiuc organizează şedinţe de partid în Primăria Piteşti

Marţi, 20 Noiembrie 2012 19:50

# Cristian Gentea către candidaţii USL: „Vreau să nu credeţi, după ce veţi câştiga, că sunteţi urcaţi sus, pe Prefectură, iar noi suntem jos de tot, în pasajul Magnolia. Vreau să nu uitaţi că noi, organizaţia din Piteşti, v-am scos parlamentari. Vreu să nu uitaţi de eforturile depuse de toţi oamenii din partid. Atât vă cer!”

 

Conducerea ARD Argeş: "Ajutaţi-ne să ardă din nou flacăra rafinăriei"

Marţi, 20 Noiembrie 2012 19:36

# Mircea Andrei: „Solicităm statului român, prin Guvern, să intervină în economia judeţului, şi să ne dea înapoi a suta parte cât iau ei din acest judeţ pentru a salva rafinăriei şi petrochimiei Arpechim.” # Rafinăria Arpechim ar putea fi repornită în şase luni, şi astfel ar asigura peste 7000 de locuri de muncă. Săpătămâna trecută,

Scrisoare deschisă adresată de mişcarea România Altfel, primarului Tudor Pendiuc­

Luni, 12 Noiembrie 2012 23:54

Stimate domnule Tudor Pendiuc,
În rândurile următoare, mă adresez dumneavoastră ca unui vector de imagine şi unui om cheie în echipa PSD, pentru campania care abia a început.

Cunosc, din surse multiple, susţinerea pe care dumneavoastră i-aţi acordat-o şi o acordaţi domnului Cătălin Rădulescu, în ciuda opoziţiei mai multor colegi de-ai dumneavoastră din PSD. Presupun că deja cunoaşteti faptul că domnul Cătălin Rădulescu desemnat, cu ajutorul dumneavoastră, candidat la Camera Deputaţilor

 

Lansarea candidaţilor USL, cu confetti, baloane, îmbrânceli şi călcări pe picioare

Luni, 12 Noiembrie 2012 23:49

# Participant la lansarea USL: “Mă duc la o ţigare, că m-am săturat de atâta vrăjeală pe burta goală” # Adrian Miuţescu: “Am înţeles că nu mai am loc pe scenă, dar nici măcar în sală?” Vinerea trecută, la Casa Sindicatelor din Piteşti, a avut loc lansarea candaţilor USL din Argeş. Circulaţia din centrul Piteştiului a fost paralizată de sutele de maşini care se îndreptau către marele eveniment. Parcarea de la Consiliul Judeţean Argeş era singura zonă în care se vedea un loc de parcare gol. Nu era un singur loc de parcare gol, ci toată parcarea era eliberată, locurile fiind păstrate

Fostul subprefect Gheorghe Marin a lăsat Prefectura în blocaj

Luni, 12 Noiembrie 2012 23:45

Argeşenii îndreptăţiţi să se vadă cu titlurile de proprietate sau alte documente importante în buzunare sunt ţinuţi pe la uşi fiindcă instituţia nu mai are subprefect care să le semneze. Ca să  poată candida la alegerile parlamentare, subprefectul  Gheorghe Marin s-a autosuspendat din funcţie, Instituţia Prefectului vacantându-i postul.  Numai că nimeni n-a fost împuternicit să-i preia atribuţiile, iar teancul de documente nesemnate creşte de la zi, la zi, până când cineva se va învrednici să-i numească prefectului un secund.

 

Constantin Tămagă l-a plictisit de moarte pe colegul de partid, Bogdan Niculescu Duvăz

Luni, 12 Noiembrie 2012 23:42

# În timpul monologului lui Constantin Tămagă, Duvăz s-a jucat la telefon, şi-a şters ochelarii, după care a picat pe gânduri, cu mâna la falcă. Joia, la 14 fix e conferinţă de presă la USL, săptămânal, că doar a început campania electorală. Chiar dacă în urmă cu aproximativ o lună, la USL era conferinţă de presă o dată la două săptămâni, la sfatul sau ordinul lui Constantin Nicolescu, această conferinţă, pentru a arăta interesul pentru cetăţeni, trebuie să aibă loc săptămânal. Şi aşa a fost!

Tudor Pendiuc plimbă candidaţii USL la Bruxelles, pe bani europeni

Luni, 12 Noiembrie 2012 23:39

# Ionuţ Zisu, Daniel Constantin, Andrei Gerea şi Cătălin Rădulescu, alături de şeful de campanie al USL, Tudor Pendiuc, la Bruxelles # Primele poze de campanie ale USL au venit tocmai de la Parlamentul European. Municipiul Piteşti a primit, miercuri, titlul de oraş al sportului pentru anul 2013, acordat de Federaţia Europeană a Capitalelor şi Oraşelor Sportului, în cadrul unei ceremonii organizate la sediul Parlamentului European din Bruxelles.  Cu această ocazie, primarului municipiului Piteşti, Tudor Pendiuc, i-a fost înmânat steagul de oraş european al sportului. La ceremonia de la Bruxelles au fost prezenţi şi toţi candidaţii USL pentru Parlamentul României, pe colegiile din Piteşti.

 

Lucrările la reţelele edilitate, haos pe domeniul public

Luni, 12 Noiembrie 2012 23:20

# Iată de ce e nevoie de reguli mai stricte privind execuţia urmărirea şi recepţia lucrărilor edilitar-gospodăreşti! În timpul lucrărilor de înlocuire a branşamentelor de gaze pe strada Râurilor, SC ROCIP SRL Piteşti a reuşit performanţa ca, în decurs de două săptămâni, să rupă de şase ori branşamentele de apă potabilă din perimetrul şantierului. Una dintre cauze este legată de faptul că firma s-a apucat de treabă fără să dispună de un plan de situaţie privind reţelele subterane din zonă. Din păcate, situaţia nu  este una singulară la nivel de municipiu.

Mircea Drăghici, ajutat de ADR să-şi înceapă campania electorală mai devreme

Luni, 12 Noiembrie 2012 23:06

# Cercetat de DNA pentru complicitate la fapte penale cu fonduri europene, Drăghici intră, tot cu fonduri europene, în lupta pentru un nou mandat de parlamentar. Autorităţile judeţene  ar vrea o îmbunătăţire a procentului de accesare a fondurilor europene la nivel de judeţ, dar nu prea au cu cine să defileze… aşa că l-au invitat pe deputatul Mircea Drăghici, proaspăt candidat USL la un nou mandat de parlamentar, să povestească frumos despre beneficiile finanţărilor de care primăriile nu ştiu să profite. O alegere inspirată din partea Consiliului Judeţean Argeş şi a ADR Sud

 

Petreceri în lanţ la Ramada, în week-end-ul trecut

Luni, 12 Noiembrie 2012 23:00

# Cei mai puternici adversari din Argeş s-au felicitat la Balul Ancheta. Balul Ancheta din acest an a reunit din nou cei mai puternici oameni ai judeţului. Devenit deja o tradiţie, “Balul Ancheta” şi lansarea catalogului “Cei mai puternici 100 oameni din Argeş” au fost şi în acest an evenimente pline de surprize, unele mai puţin dorite de către personalităţile argeşene, dar care, cu siguranţă, au creat satisfacţie pe chipul altora. Premii haioase, dedicaţii muzicale, dans şi muzică bună au fost doar câteva din ingredientele oferite de către echipa Ancheta în acest an. Spectacolul a fost unul apreciat de către

Ionuţ Elie Zisu, machedonul care se vrea senator de Piteşti, executat silit de creditori?

Luni, 05 Noiembrie 2012 23:40

# NBG Leasing IFN SA a câştigat procesul prin care i se încuviinţează executarea silită a lui Ionuţ Zisu, pe raza Sectorului 5. Sentinţa a rămas irevocabilă.  # Ionuţ Zisu a declarat că nu a avut niciun proces cu NBG Leasing IFN SA, dar mai târziu şi-a amintit de existenţa acestui litigiu # Constantin Nicolescu: „Ştiu despre domnul Zisu că este căsătorit, are un copil şi am auzit că este director la ANPC, Direcţia Metale Preţioase. Nu ştiu dacă vă mulţumeşte explicaţia. Sincer să fiu, nici eu nu sunt prea mulţumit de explicaţie, dar...”

 

Pagina 417 din 449

«ÎnceputAnterior411412413414415416417418419420UrmătorSfârşit»

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea