Record! Nicolae Ivănescu - 18 dosare de executare silită, doar în 2017

Luni, 29 Ianuarie 2018 12:28

Avalanșă de executări silite pe numele omului de afaceri Nicolae Ivănescu. Pe rolul Judecătoriei Pitești, „Nenea” Ivănescu deține un record greu de bătut de alt afacerist sau de oricare altă persoană. Numele său apare, ca debitor, în 18 dosare de încuviințare executare silită. La acestea se adaugă, bonus, alte două dosare, deschise de Ivănescu, în care se cere suspendarea executării.

 

Dan Manu îl contrazice pe ministrul Educației

Luni, 29 Ianuarie 2018 11:40

# „Mai avem numai șase localități care mai au de rezolvat problemele cu WC-urile”, a precizat președintele CJ Argeș
Argeșul se află în topul județelor care au școli cu grup sanitar în fundul curții. Chiar ministrul Educației Naționale, Liviu Marian Pop, a publicat pe pagina sa de Facebook lista „rușinii naționale”.  Argeșul se află pe locul șase, cu 104 unități școlare cu grup sanitar în exterior, după județe ca Vaslui – 389, Suceava – 219, Botoșani – 207, Iași – 207, Mehedinți – 118.

Scandal pe banii de finanțare între cluburile sportive din Bradu

Luni, 29 Ianuarie 2018 11:31

# Se încearcă acreditarea ideii că Primăria Bradu aruncă banii pe formația locală, ceea ce este totalmente fals!

O, tempora, o, mores! (O, timpuri, o, moravuri!), par să strige, disperați, foștii dirijori, aflați, până recent, la comanda Primăriei Bradu. Pentru că vechea trupă, condusă de Frătică Florin Dragomir, dirija, cu larghețe, 500 de milioane de lei vechi pe lună către echipa de suflet, Atletic Bradu, echipă ce funcționa sub egida clubului cu același nume, avându-l ca președinte pe Soare Cristinel (Țîcă). Bani, deplasări, teren de sport, sală de sport. Toate acestea la cheremul grupului (bine) organizat menționat mai sus.

 

Activitatea parlamentarilor argeșeni, în cifre, în primul an de mandat

Luni, 29 Ianuarie 2018 09:54

# Andrei Gerea – cele mai puține propuneri legislative # Gheorghe Marin - cele mai multe propuneri legislative dintre senatorii argeșeni

În Camera Deputaților și în Senat se poate analiza activitatea parlamentarilor pe baza numărului de luări de cuvânt, propuneri legislative, întrebări și interpelări, respectiv moțiuni. Dintre cei treisprezece parlamentari de Argeș, nouă deputați și patru senatori, unii au fost mai discreți în activitate, alții mai vocali sau curioși… Cât de implicați au fost aleșii județului în primul an de mandat? Puteți afla din următoarea analiză.

Primarul din Valea Iașului, Nicolae Barbu, găsit nevinovat în procesul penal privind închirierea pajiștilor comunei

Luni, 29 Ianuarie 2018 09:32

Sfârșit de război, purtat pe durata a patru ani, în instanțe, între Nicolae Barbu, edilul șef al comunei Valea Iașului, și Parchetul de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș. Nicolae Barbu a fost acuzat de abuz în serviciu pentru închirierea unor pășuni aparținând domeniului public al localității. Dacă acuzațiile - unele foarte grave - s-ar fi dovedit adevărate, s-ar fi lăsat, fără îndoială, cu ani grei de închisoare. Doar că, după ce s-a dispus efectuarea de expertize de specialitate, totul s-a redus la tăcere…

 

„Nu CJ va face pârtia A1. CJ va băga banii în conturile ADI, iar asociația va face obiectivul”

Luni, 29 Ianuarie 2018 09:20

# Declară Gabriel Dică, președintele ADI Molivișu # Vezi care sunt cele nouă obiective stabilite de ADI Molivișu
Săptămâna trecută, în ședința de Consiliu Județean Argeș au fost votate trei proiecte care au vizat Asociația de Dezvoltare Intercomunitară – ADI Molivișu, din care fac parte CJ Argeș și Primăriile Arefu, Brăduleț și Cicănești. Este vorba de majorarea cotizației anuale a CJ Argeș la ADI Molivișu de la 20.000 la 50.000, aprobarea strategiei proiectului, respectiv de a realiza un studiu de fezabilitate pentru o nouă pârtie de schi, creionată pe domeniul public de data asta.

Deputatul PSD Cătălin Rădulescu, schimb inimaginabil de replici cu Traian Băsescu

Luni, 29 Ianuarie 2018 09:17

# Traian Băsescu: ”Ăla e un dobitoc. V-o spun deschis, ăla e un dobitoc” # Cătălin Rădulescu: ”Ești un mincinos odios, un mitoman securist și un manipulator… ai fost cel mai mare rău care se putea întâmpla acestei țări”
Deputatul Cătălin Rădulescu, odată cu recâștigarea ”cetățeniei” PSD și-a reluat și stilul ultra-vocal. Ultima victimă a sa este chiar fostul șef al statului, Traian Băsescu, ce a îndrăznit să îl facă dobitoc, în direct, la postul de televiziune B1.

 

Au fost vândute carmangeria și abatorul Carmen SRL din Bascov cu 140.000 de euro

Luni, 29 Ianuarie 2018 09:06

# Scandal! Procesul verbal de vânzare prin negociere directă a fost contestat în instanță
În ianuarie 2010 s-a deschis procedura reorganizării judiciare a societății Carmen SRL, reprezentată legal de Ion Stan, cunoscut de toată lumea drept „Gogu”, fiind numit ca administrator judiciar SP LICHIDĂRI INFO CONSULT. În prezent, mai bine de trei sferturi dintre activele societății au fost valorificate. La sfârșitul anului 2017, după ani de licitații s-a reușit și vânzarea carmangeriei și abatorului din Bascov, bunuri ipotecate de BRD, compus din patru construcții în suprafață de 1.340,85 mp, cu teren în suprafață de 1.976 mp.

Tudor Mihăiță, prima centură neagră din România, susține un seminar, cu intrare gratuită, la Vitality Spa

Luni, 29 Ianuarie 2018 09:01

Vitality Sport & Wellness este un mod de viață ce se rupe de cotidianul slujbei și grijilor de zi cu zi. Prin acest centru se abordează sănătatea, luând în considerare mișcarea, nutriția și relaxarea, prin combinația mijloacele terapeutice occidentale și orientale, dar și prin alte măsuri ce includ un program terapeutic regulat. Unul dintre obiectivele principale ale centrului este eliminarea stresului și oferirea de multiple variante pentru clienți de a păstra și crește echilibrul fizic și psihic într-un mediu și unic creat la cele mai înalte standarde.

 

Clubul de fotbal manageriat de locotenentul lui Frătică a lăsat, pe unde a trecut, dezastru

Luni, 22 Ianuarie 2018 22:33

# Un patron de restaurant din Pitești se plânge de o gaură de aproape 200 de milioane de lei vechi. Și nu este singurul!...
C.S. Atletic Bradu, sugativa banilor primăriei din localitate, a intrat pe linie moartă imediat după schimbarea gardei de conducere. Dacă, altădată, pe vremea când Frătică era dirijorul banilor din conturile administrației locale, clubul primea finanțări constante de 600 milioane de lei vechi lunar, ei bine, acum primește... zero lei! Echipa de conducere a Primăriei Bradu, în frunte cu Dan Stroe, a decis să aloce fonduri către sporturile unde s-a făcut performanță, dar și spre echipa comunei, Real Bradu.

„Până la o condamnare definitivă, cei patru autopsieri își continuă activitatea”

Luni, 22 Ianuarie 2018 22:26

# Afirmă dr. Nicușor Stănculeț, șeful SML Argeș
Cei patru autopsieri acuzați de luare de mită, condamnați în primă instanță la pedepse cuprinse între 4 și 7 ani închisoare cu executare, au făcut apel. Totuși o posibilă condamnare definitivă a acestora ar putea crea o criză de autopsieri la Spitalul Județean Argeș. În acest moment, doar un singur autopsier de la morga spitalului nu este cercetat pentru luare de mită.

 

Constantin Pănescu, patronul Alcadibo și Metabet - afaceri pe bandă rulantă la Cluj-Napoca

Luni, 22 Ianuarie 2018 20:52

Alcadibo Trading S.A., firmă controlată de Constantin Pănescu (foto), a înregistrat un profit net de peste 1,4 milioane de lei în anul 2016, deşi cifra de afaceri a scăzut dramatic, până la 24,39 milioane lei, faţă de 40,55 milioane lei cât a fost înregistrată în 2015. De fapt, 2016 a fost al doilea an consecutiv în care cifra de afaceri a scăzut, mai exact de la 52.467.004, în anul 2014, la 24.392.567 în 2016, conform informațiilor publicate pe site-ul Ministerului Finanțelor Publice. Cu toate acestea, în anul 2017, Constantin Pănescu a câștigat, prin societățile controlate, licitații de la stat pe bandă rulantă, două dintre acestea cu Regia Autonomă a Domeniului Public (RADP) Cluj-Napoca.

Parlamentarul Cătălin Rădulescu - un prim câștig în „lupta” cu IPJ Argeș

Luni, 22 Ianuarie 2018 14:48

# Cătălin Rădulescu: „Vor urma plângeri penale pentru abuz în serviciu” # „Prin fiecare proces câștigat arăt abuzurile care s-au făcut împotriva mea de către acest sistem paralel și oamenii sistemului paralel, acești ordinari…”, a mai precizat deputatul
În martie 2017, Inspectoratul de Poliție Județean Argeș prin Serviciul Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase a verificat armele deţinute de parlamentarul PSD, Cătălin Rădulescu, după ce acesta a declarat într-un interviu că are o mitralieră AKM cu care a luptat la Revoluţie, pe care este pregătit să o folosească. Pe rând, polițiștii i-au suspendat deputatului dreptul de a deține arme, apoi i-au anulat permisul de port armă și în cele din urmă l-au amendat cu 2.500 de lei. De asemenea, acestuia i s-au confiscat și cele două arme pe care le deținea. Parlamentarul nu s-a lăsat mai prejos și a deschis în instanță trei dosare împotriva măsurilor luate de polițiști.

 

”Ducele” din PSD anunță, de pe acum, mazilirea câtorva parlamentari leneși

Luni, 22 Ianuarie 2018 14:44

# Interviu de infarct cu Ion Dumitru, primarul comunei Albota

Hotărât lucru, edilul șef din Albota nu este o persoană comodă, nici pentru opozanții politici dar, poate chiar mai mult, pentru propriii colegi de partid. Acesta, în discuțiile directe, sau, de un timp, pe facebook, împarte, cu larghețe, palme virtuale celor care ies, în opinia sa, pe arătură. Iată, mai jos, una din postările recente, în care îl tăvălește chiar pe Traian Băsescu, fost președinte al statului. Și nu îl tăvălește oricum, ci într-un fel...

Virgil Baciu, primarul comunei Corbi: „Există numai 1% şanse să mai candidez la al treilea mandat în 2020”

Luni, 22 Ianuarie 2018 14:39

# „Am candidat la postul de primar în 2012 pentru că nu mai suportam să văd cum comuna mea natală se instala în coada celorlalte”, mai declară Virgil Baciu.
”Am sentimental datoriei împlinite!” - acesta este titlul editorialului cu care edilul șef din Corbi, Virgil Baciu, deschide cel de-al doilea număr al Gazetei de Corbi, ziar local fondat în decembrie 2017. Un articol interesant, care merită redat integral: Am sentimentul datoriei împlinite! Aceasta este convingerea mea nezdruncinată după mai bine de cinci ani de mandat. Am candidat la postul de primar în 2012 pentru că nu mai suportam să văd cum comuna mea natală se instala în coada celorlalte. Mi se spunea obsedant că dezvoltarea este o himeră şi că ar fi cale lungă de la vorbă la faptă.

 

Suprapunere de termene în dosarele penale ale lui Tudor Pendiuc

Luni, 22 Ianuarie 2018 14:34

# Dan Panțoiu (foto stânga), avocatul lui Tudor Pendiuc, despre dosarul „Publitrans”: „Sunt convins că nici pe 25 ianuarie nu va fi gata raportul de expertiză”
Tudor Pendiuc, inculpat în două dosare în aceeași zi. S-a întâmplat pe 11 decembrie, când fostul primar al municipiului Pitești, a fost citat atât la Tribunalul Argeș, cât și la Tribunalul București. Aceeași suprapunere va exista și la următorul termen, pe 25 ianuarie, ambele instanțe stabilind din nou judecarea dosarelor… în aceeași zi. La Tribunalul București se va judeca un nou termen din dosarul „Publitrans”, în care Tudor Pendiuc este acuzat de luare de mită şi abuz în serviciu, în timp ce la Tribunalul Argeș, fostul primar este acuzat de instigare la abuz în serviciu în legătură cu asfaltarea unui drum care duce direct la vila fostei sale secretare, Carmen Lis.

Ansamblul ”Floricica” din Bârla, prestație de excepție în concursul de profil la Pro TV

Luni, 22 Ianuarie 2018 14:32

Reprezentație de zile mari, pe platorile Pro TV, în emisiunea ”La Măruță”, pentru micii argeșeni din Bârla. Acestora le-au fost alături, clipă de clipă, Lucian Mândruță și Olimpia Doru, ca să nu mai vorbim de primarul Gică Voicu. Acesta mai avea să danseze alături de micii săi consăteni, atât a fost de implicat în buna desfășurare a evenimentului. Membrii Ansamblului Floricica dansează din pasiune, totul se face pe bază de voluntariat, ceea ce spune multe cu privire la pasiunea pusă în alcătuirea momentelor artistice, dar și cu privire la calitatea umană înaltă a celor implicați: profesori, elevi, lucrători în administrație.

 

Restanțe de aproape 10 milioane de lei la bugetul Primăriei Curtea de Argeș

Luni, 22 Ianuarie 2018 14:20

# Lista persoanelor juridice cu restanțe la impozitele și taxele locale
Zeci de persoane juridice și persoane fizice datorează Primăriei Curtea de Argeș sume importante de bani, conform datelor publicate pe site-ul primăriei orașului regal. Printre datornicii la bugetul municipalității  se regăsesc firme aflate de mult în faliment sau insolvență, dar și sume foarte mari datorate de simpli contribuabili.

Președintele Manu deschide gura pentru a se afla în treabă

Luni, 22 Ianuarie 2018 14:19

# Președintele CJ Argeș, Dan Manu:  „Prioritatea noastră este de a funcționa toate instituțiile!!!” # Ar fi culmea dacă vreun președinte de consiliu județean și-ar dori ca o instituție subordonată să fie nefuncțională.

Președintele Consiliului Județean Argeș, Dan Manu, și-a pus o dorință pentru anul 2018, și anume să reușească, în sfârșit, să-și facă datoria! Pentru a reuși acest lucru și-a stabilit o prioritate, care, cu greu poate fi neîndeplinită. Primul om din județul Argeș și-a propus ca prioritate, pentru noul an, funcționarea tuturor instituțiilor subordonate.

 

Portret omagial Silvestru D. Voinescu la Biblioteca Județeană

Luni, 22 Ianuarie 2018 14:18

”In memoriam Silvestru D. Voinescu - portret omagial” este un eveniment ce a avut loc miercuri, 17 ianuarie, la Biblioteca Județeană ,,Dinicu Golescu" Argeș,  în cadrul proiectului ,,Argeșeni - valori naționale" inițiat de Instituția Prefectului – Județul Argeș în colaborare cu Direcția Județeană Pentru Cultură, Culte și Patrimoniu Cultural Național, Consiliul Județean Argeș și Biblioteca Județeană ,,Dinicu Golescu" Argeș.

Vitality Spa caută personal pentru angajare

Duminică, 21 Ianuarie 2018 17:03

Vitality sport & wellness este singurul centru sportiv din județul Argeș care oferă o gamă diversificată de servicii: bazin de înot la standarde olimpice, sală de forță, kinetoterapie, kango jumps, insanity, bodybuilding, trx, jugo, MMA, cursuri de înot, spa, masaj, sală de fitness și nutriție. Centrul dispune de piscină, precum și de o zonă de relaxare, unde clienții pot beneficia de masaj terapeutic, anticelulitic, masaj cu roci vulcanice sau masaj facial.

De asemenea Vitality Sport & Wellness Pitești caută personal pentru bar în centrul sportiv Vitality; personal recepție care sa aibă cunoștințe avansate în calculator și să cunoască programul Getsel. Se caută și personal pentru masaj. Centrul Vitality Sport & Wellness este situat în Piteşti, Strada Petre Ispirescu nr. 63, Găvana III, Platou. Informații suplimentare și programări la nr. de tel: 0348 411 211 sau 0348 412 000 sau 0774 008 446.

 

Pagina 6 din 136

«ÎnceputAnterior12345678910UrmătorSfârşit»

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea