Bordel în saloanele de masaj erotic din Argeș! Responsabilul cu ordinea şi siguranţa de la FCSB, martor într-un dosar de proxenetism

Luni, 11 Iunie 2018 23:05

# Este vorba despre dosarul lui Cristinel Daniel Lemnaru și Ramona Mihaeala Matei, patronii unor saloane de masaj erotic din Pitești și Bradu # Adrian Ianuli, membru în staff-ul administrativ al echipei lui Gigi Becali, a primit de la reprezentantul Magic Safe Security o fată la hotelul unde era cazat, pe vremea când FCSB disputa meciuri pe stadionul „Nicolae Dobrin” # În dosarul aflat pe rolul Judecătoriei Pitești apare ca martor și italianul Nicola Inquieto, cel care apela la serviciile fetelor pentru a satisface „dorințele” partenerilor săi de afaceri străini

 

Deputatul Cătălin Rădulescu: „Cu Valeca președinte prevăd că în scurt timp o să plece multă lume din PSD Argeș”

Luni, 11 Iunie 2018 23:03

După ce PSD Argeș i-a retras sprijinul politic deputatului Cătălin Rădulescu, pe 6 iunie s-a aprobat retragerea sprinului pentru alți doi membrii importanți din partid, primarul și viceprimarul orașului Ștefănești. Decizia organizației județene a venit ca urmare a propunerii preşedintelui interimar al PSD Stefanesti, Nicolae Velcea, privind retragerea sprijinului politic al PSD Argeş pentru primarul Ioana Jenica Dumitru – primar al orasului Stefanesti si pentru Ion Mihalcea - consilier şi viceprimar al orasului Stefanesti. Decizia a fost transmisă pentru validare către Biroul Permanent Naţional al PSD.

Dosarul doctoriței Anca Alexandrescu, în pronunțare

Luni, 11 Iunie 2018 23:02

Pe 11 iunie, Judecătoria Pitești urmează a se pronunța în dosarul în care Anca Alexandrescu, fosta șefă a DSP Argeș, este cercetată împreună cu alte trei persoane pentru abuz în serviciu. Aceasta este acuzată de procurori că prin Vital Pharmaceutica Plant, farmacia din Călinești al cărei asociat unic era, a prescris și apoi decontat, în 2009, sute de rețete fictive, unele dintre ele fiind chiar pe numele unor pacienți morți. Prin acest mecanism, bugetul CAS Argeș a fost prejudiciat cu peste 230.000 lei.

 

Bunuri ale Internațional Lazăr Company, scoase la licitație de ANAF

Luni, 11 Iunie 2018 22:54

Internațional Lazăr Company, firma omului de afaceri Benone Lazăr, este executată de ANAF ca garant ipotecar al unei alte societăți – Trans Euroforce, reprezentată de Ion Popescu și Viorel Popescu. Administrația Județeană a Finanțelor Publice Argeș anunță valorificarea prin licitație publica cu strigare, în conformitate cu prevederile Codului fiscal și ale Codului de procedură fiscală republicat, a unor active apartinând Internațional Lazăr Company. Licitația va avea loc pe 21 iunie la sediul AJFP Argeș.

Omul de afaceri Ion Lazăr: „Cer 1 milion de euro pentru prejudicii morale și de imagine”

Luni, 11 Iunie 2018 22:47

# Dosarul de șantaj „Atac de Argeș”, în pronunțare!

Dosarul în care directorul publicaţiei „Atac de Argeş”, Florin Paraschivescu, este acuzat de şantaj a rămas în pronunțare. Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești au cerut trei ani de închisoare cu executare pentru fiecare din cele șase infracțiuni de șantaj pentru care a fost acuzat Paraschivescu.

Directorul publicaţiei „Atac de Argeș”, Florin Paraschivescu, este cercetat pentru şantaj, fiind acuzat că a cerut bani unor oameni de afaceri şi primari din Argeș pentru a nu publica materiale despre ei.

 

Termo Calor Confort va începe executarea silită a restanțierilor

Luni, 11 Iunie 2018 22:45

Potrivit noilor reglementări legale, unitățile prestatoare de servicii în domeniul energiei termice, își pot recupera mult mai ușor banii neîncasați de la beneficiarii serviciilor de utilitate publică, persoane fizice sau juridice care nu-și achită facturile.
Astfel, Termo Calor Confort S.A., prin intermediul executorului judecătoresc, are la dispoziție mai multe forme de executare, care se vor derula simultan sau succesiv, până la stingerea totală a datoriilor.

Patronul Agrolact, Lucică Comănescu, trimis în judecată pentru evaziune fiscală

Luni, 11 Iunie 2018 21:57

Cei doi asociați ai Agrolact Coșești, Lucică Comănescu și Constantin Marin, au fost trimiși în judecată, la începutul lunii mai a.c., de procurorii Parchetului Tribunalului Argeș pentru fapte de evaziune fiscală. Este vorba despre fapte săvârșite în anul 2011, iar procurorii au constatat un prejudiciu adus bugetului statului de  peste 100.000 lei. Patronii societății ar fi înregistrat prin Agrolact Coșești, societate aflată în prezent în faliment, operațiuni comerciale fictive cu „lapte materie primă” alături de o societate din județul Slobozia.

 

Colaboratorii firmei lui ”Brânză”, audiaţi în dosarul Cheresteaua

Luni, 11 Iunie 2018 21:46

După ce au fost audiaţi, ca martori, în dosarul "Cheresteaua", angajaţii Andris SRL, firma lui Ion Andrei - zis „Brânză”, a venit și rândul audierii colaboratorilor  acestei societăți. O parte din administratorii firmelor, cu care Andris SRL a avut încheiate diverse contracte, au fost prezenți la termenul din 5 iunie. Este vorba despre Marius Niţu, Ion Ancuţa, Vasile Tudor şi Bogdan Baciu, reprezentanții unor societăți ce au ca obiect de activitate prelucrarea lemnului. Printre martorii s-a aflat și Ion Ancuța vărul inculpatului Ion Andrei, respectiv fratele inculpatului Mircea Ancuța. Acesta și-a menținut ultimele declarații date în fața procurorilor precizând în același timp că din cauza perioadei lungi de timp care a trecut și a problemelor de sănătate nu își mai aduce aminte exact ce a declarat.

Învățătorul acuzat de proxenetism, achitat pentru că fapta nu este prevăzută de legea penală

Luni, 11 Iunie 2018 21:40

Acuzat de nouă infracțiuni de folosire a prostituției infantile în formă continuată, învățătorul Ion Popescu de la școala din satul Jugur, comuna Poienarii de Muscel, a fost achitat, pe fond, de judecătorul Tribunalului Argeș. Inculpatul a fost trimis în judecată în februarie 2017, sub acuzaţia de folosirea prostituţiei infantile, parte vătămată în acest dosar fiind o minoră. După mai bine de un an de judecată, soluția instanței a fost că „fapta nu este prevazută de legea penală (art. 10 lit. b C.P.P.). Decizia nu este definitivă.

 

Bebe Ivan – din nou acid!!! Acuze ale edilului la adresa medicilor de la Spitalul Brădet

Luni, 11 Iunie 2018 13:55

În fiecare săptămână, Bebe Ivan, primarul de la Băbana are câte un „meci”. După ce săptămâna trecută, Bebe Ivan s-a luat pe Facebook în gură cu edilul de la Bughea de Jos, acum a avut un comentariu acid la adresa medicilor de la Spitalul de Recuperare Brădet. Conducerea Consiliului Județean Argeș a anunțat demararea proiectului: “Creşterea Eficienţei Energetice a Spitalului de Recuperare Brădet”. CJ Argeș a încheiat contractul de finanțare cu Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, în calitate de Autoritate de Management și cu Agenția pentru Dezvoltare Regională Sud-Muntenia, în calitate de Organism Intermediar pentru Programul Operaţional Regional 2014-2020 la nivelul regiunii Sud-Muntenia.

Aproximativ 4800 de candidați din Argeș la Evaluarea Națională

Luni, 11 Iunie 2018 13:52

# Absolvenții claselor a VIII-a intră în focuri

Aproximativ 4800 de candidați încearcă la nivel județului Argeș să promoveze Evaluarea Națională. Va fi un examen dificil pentru elevii, însă tratat cu mare atenție în Argeș – de toată lumea, evaluatori și elevi.
Prima probă a Evaluării Naționale debutează chiar astăzi, 11 iunie, cu proba scrisă la Limba și Literatura Română. Apoi, pe 13 iunie, se va desfăşura proba scrisă la Matematică, iar pe 14 iunie va avea loc proba scrisă la Limba şi literatura maternă. Probele încep la ora 09.00 şi durează două ore. Pe perioada susţinerii examenului, în afara membrilor comisiilor şi candidaţilor, nimeni nu va mai avea acces în şcoli.

 

Angajarea lui Bogdan Gorunescu în Administrația Bazinală Argeș Vedea a ajuns în atenția ministrului Apelor și Pădurilor

Luni, 11 Iunie 2018 13:28

Deputatul de Argeş Ionuț Moșteanu (USR) a formulat o întrebare adresată lui Ioan Deneș, ministrul Apelor și pădurilor, solicitând clarificări privind suspiciuni de angajări ilegale la Administrația Bazinală de Apă Argeș Vedea. Deputatul susține că mai mulți cetățeni i-au semnalat că lui Bogdan Gorunescu i se deleagă sarcini de director la ABAAV, pe baza unui  concurs în care nu au fost respectate prevederile legale. Bogdan Gorunescu (foto sus) este angajat inginer la Departamentul Managementului Resurselor de Apă – Serviciul Avize Autorizații pe baza unui

Continuă războiul în instanță între Consiliul Județean Argeș și un operator de transport

Luni, 11 Iunie 2018 13:26

Pe 31 august 2017, printr-o hotărâre de Consiliu Județean, au fost introduse 11 trasee noi județene și au fost semnate protocoalele de colaborare între CJ Argeș şi operatori de transport acreditaţi, ce urmau să asigure transportul pe rutele din zona metropolitană Pitești. Pentru aceste trasee au fost organizate licitații în octombrie 2017, mai multe firme contestând câștigătorii. Este și cazul societății SC P&G Kraft Spedition SRL - reprezentată prin administrator Melania Corina Titu. Firma de transport a atacat în instanță, la Tribunalul Argeș,

 

Dovezi! Președintele CJ Argeș, prins cu o nouă minciună!

Luni, 04 Iunie 2018 22:56

# Dan Manu a sesizat Ministerul Afacerilor Interne ca să vină în control la Evidența Persoanelor Argeș # Ce spunea președintele CJ Argeș, Dan Manu, în momentul controlului din 2017: „Noi nu am cerut ajutorul de la nimeni”

Imaginea președintelui CJ Argeș, dr. Dan Manu, este din ce în ce mai șifonată! Spunem acest lucru deoarece au apărut mai multe documente oficiale care îi contrazic, în totalitate, declarațiile. De curând, Dan Manu a fost acuzat că l-a filat pe Viorel Badea, fostul director de la Direcţia pentru Evidenţa Persoanelor Argeş, semnând un document în care recunoaște, în mod indirect, că a urmărit o persoană.

Jurnalistul Spiridon Voinescu, lansare de carte plină de emoție: „Oamenii mari trăiesc şi după moarte”

Luni, 04 Iunie 2018 22:50

Jurnalistul Spiridon Voinescu a lansat un volum dedicat comunei Călinești, o lucrare începută de tatăl său, juristul și memorialistul Silvestru Voinescu, regretatul om de cultură care a condus Biblioteca Județeană Argeș vreme de o jumătate de secol. Manuscrisul lucrării ”Comuna tradițională Călinești (Satele Turculești, Valea Călinești, Vițichești) – Consemnări și documente monografice” a ajuns la Muzeul Golești care s-a îngrijit pentru ca acest volum de o valoare istorică, culturală și socială de excepție, semnat de Silvestru și Spiridon Voinescu, să vadă lumina tiparului.

 

Cinci mașini ale proxeneților din Curtea de Argeș urmează a fi scoase la licitație

Luni, 04 Iunie 2018 22:47

# Cel mai scump autoturism din cele cinci este un Porsche Panamera, cu o valoare de circa 36.000 euro # Procurorii cer în instanță valorificarea bunurilor sechestrate a altor 15 suspecți de proxenetism # Doar doi dintre cei 24 de suspecți au încheiat acord de recunoaștere a vinovăției

După aproape un an de la perchezițiile și primele rețineri din dosarul proxeneților de la Curtea de Argeș nu a fost trimis în judecată nici un inculpat, dar cercetările procurorilor se apropie de final. Doi dintre cei 24 de suspecți de proxenetism din Curtea de Argeș sau din localitățile limitrofe au încheiat acord de recunoaștere a vinovăției cu procurorii.

Un nou dosar de proxenetism! Argeșeni, patroni de bordeluri în Anglia

Luni, 04 Iunie 2018 22:45

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Pitești, cu sprijinul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română, sub coordonarea DIICOT, au desfășurat, săptămâna trecută, 15 percheziții domiciliare, la locuințele membrilor unei grupări infracționale, bănuiți de proxenetism. În Argeș s-au desfășurat percheziții în Leordeni și Pitești. Este a patra acţiune de amploare a poliţiştilor, în ultimii ani, în privința cazurilor de proxenetism, fiind aduse în spatele gratiilor tot atâtea grupuri de proxeneţi. Reamintim că au fost destructurate reţele importante care acţionau în zonele Câmpulung, Curtea de Argeş şi Piteşti.

 

Pădurea lui Nicolae Ivănescu, scoasă la vânzare de executori

Luni, 04 Iunie 2018 22:43

# Este vorba despre o parte din Pădurea Trivale, suprafață ce a fost cumpărată de Ivănescu de la Ileana Brătianu

Executorii scot la vânzare, prin licitație publică, 7,14 hectare de pădure, suprafață ce aparține omului de afaceri Nicolae Ivănescu. Conform publicației de vânzare a BEJ Marius Gabriel Paraschivescu, pădurea respectivă este situată în Pitești, Tarlaua 36, Parcela 611. Cu alte cuvinte, este vorba despre restul de pădure care i-a rămas magnatului Ivănescu din tranzacția încheiată cu Ileana Brătianu, iar mai apoi cu mai multe firme ale unor evrei. De asemenea, pentru cele 32,8 ha cumpărate de Ivănescu de la moștenitoarea Brătienilor, suprafață din care face parte și

Premieră în Argeș! Primarii se ceartă pe… gunoi

Luni, 04 Iunie 2018 22:41

Competiția bat-o vina! Primarii argeșeni se întrec în recorduri naționale cu privire la cantitatea de material reciclabil colectat. Bebe Ivan, primarul din Băbana, a provocat nemulțumirea colegilor săi din Bughea de Jos după ce a anunțat pe o rețea de socializare recordul la strâns de gunoi: „5.500 kg reciclabile strânse ieri în Băbana, record național! Mulțumesc tuturor pentru implicare!”, a scris edilul pe Facebook.
Reacția nu s-a lăsat prea mult așteptată. Viceprimarul din Bughea de Jos, Bogdan Oancea, a încercat să îi demonstreze lui Bebe Ivan că „1 e mai mare ca 2”, iar de aici replicile au devenit „savuroase”.

 

Vizită la Spitalul de la Mioveni! Specialiștii dau asigurări: „Aici va fi imposibilă dezvoltarea infecţiilor intraspitaliceşti”

Luni, 04 Iunie 2018 22:30

Stadiul lucrărilor la noul spital Sfântul Spiridon din Mioveni avansează de la o lună la alta. Lucrările la viitorul spital de la Mioveni au început la sfârşitul lui martie 2016 și vor fi gata la începutul lui 2019. Faptul că lucrările sunt în grafic, a fost și concluzia primarului Ion Georgescu, în cadrul unei vizite desfășurate la spital în prezența jurnaliștilor argeșeni și a consilierilor locali.

„Un incident poate avea loc pe tot timpul anului. CNAIR trebuie să ia măsuri”

Luni, 04 Iunie 2018 22:25

# Spune Dumitru Grecu (foto) despre accidentul de pe Transfăgărășan # Ion Sănduloiu: „Deschiderea Transfăgărășanului în iunie este ceva fezabil”
Deschiderea Transfăgărășanului la 1 iulie a creat multe nemulțumiri din partea turiștilor, dar și a agenților de turism care își desfășoară activitatea în zonă. Deși Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a montat o barieră la km 108, spre sfârșitul lunii mai, turiștii au rupt bariera și au ignorat indicatoarele rutiere, dar şi avertizările emise de autorităţi, mergând cu autoturismele pe sectorul de drum închis. Drept urmare, două maşini au fost surprinse de o cădere masivă de pietre, pe Transfăgărășan, fiind distruse aproape complet.

 

Pagina 6 din 146

«ÎnceputAnterior12345678910UrmătorSfârşit»

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea