Venit de la Rio, unde erau 30 de grade, primarul din Corbi se răcorește la schi, în Serbia

Luni, 13 Februarie 2017 08:56

Nici nu a aterizat bine din căldurile de la Rio, unde a petrecut un concediu exotic superb cu familia, că Virgil Baciu, primarul din Corbi, a plecat să se răcorească la schi. Și, cum în România schiul este sublim, însă cam lipsește, corbeanul nostru a ales pentru sportul de iarnă stațiunea Kopaonik, din Serbia. Aici, lungimea pârtiilor este de peste 50 de kilometric.

 

Luni, un nou termen, la Tribunalul Argeș, în procesul primarului ales din Bradu

Luni, 13 Februarie 2017 08:54

# Tot atunci este posibil să fie repuse în discuție măsurile preventive dispuse  de instanță

Primarul ales din Bradu, PSD-istul Dan Stroe, va fi prezent, și luni, la Tribunalul Argeș, în procesul în care este acuzat de dare de mită. Deși ultimul termen a fost săptămâna trecută, iată, s-a acordat unul foarte apropiat. De ce? Pentru că, la acel ultim termen, au fost ascultate înregistrările ambientale efectuate de procurori. Înregistrări care, în opinia avocaților apărării, trebuiesc ascultate din nou, pe unele pasaje, pentru că pot dezvălui, astfel, elemente noi. Judecătorii Tribunalului Argeș au admis cererea avocaților dispunând, astfel, un termen nou, însă apropiat, pentru lămurirea problemei.

După ce a pierdut, la executarea silită, mașina de lux, executorul judecătoresc vinde și vila din Pitești a fiicei Mioarei Motoc

Miercuri, 08 Februarie 2017 23:59

Apariția, pe piața privată de specialitate, a Clinicii Andreea Motoc, s-a făcut cu oarecare cântec. Primăria Pitești, condusă, pe atunci, de Tudor Pendiuc, a stat în poziție de drepți în fața tuturor cererilor urgente formulate de societatea cu pricina, începând cu concesionarea terenului, extinderea, autorizația de construcție și multe altele. Iată, însă, că graba nu a fost tocmai bună, pentru că proiectul a intrat în regres, iar executorii judecătorești nu mai prididesc în a scoate la vânzare bunurile firmei sau ale familiei.

 

Argeșeanul Robert Tudorache, în locul ministrului energiei, la ședințele Guvernului Grindeanu

Miercuri, 08 Februarie 2017 23:59

# Robert Tudorache: ”Susțin transparentizarea numelor tuturor companiilor care au avut, în această perioadă, un comportament incorect în piață!”

Deși proaspăt numit secretar de stat la Ministerul Energiei, avocatul argeșean Robert Tudorache îi ține déjà locul, la ședințele de guvern, ministrului plin, semn  de mare încredere și responsabilitate.
”Ministrul este internat într-un spital din România pentru un tratament de scurtă durată. Este o afecțiune superficială, vindecabilă, care, din păcate, necesită un tratament intraspitalicesc. Fiind un tratament de scurtă durată, se va întoarce în scurtă vreme la birou, într-o săptămână jumătate, maximum două”, a spus Teodora Mețiu,  consilier personal al ministrului energiei, Toma Petcu. În această perioadă, toate atribuțiile ministrului au fost preluate de secretarul de stat piteștean.

Vânzările Lactag s-au înjumătăţit în 2016 față de 2015

Miercuri, 08 Februarie 2017 23:59

# Pe tabelul creditorilor, 299 de firme și persoane fizice #  Este al doilea producător argeșean cu probleme, după colapsul suferit de Lactate Brădet

În urmă cu câțiva ani lider de necontestat pe piața locală, producătorul de lactate şi mezeluri Lactag din judeţul Argeş a încheiat anul 2016 cu o cifră de afaceri de 32,6 mil. lei  (7,2 mil. euro), în scădere cu 52% faţă de anul pre-cedent, potrivit reprezentanţilor companiei şi calculelor  realizate pe baza datelor publice.
În 2014, fabrica argeșeană a înregistrat pierderi de 2.650.035 lei, cu un număr mediu de salariați de 493 persoane. În anul următor, 2015, atât piuerderea, dar și numărul de salariați au scăzut: pierderea a fost de 1.640.000 lei, la un număr mediu de salariați de 414.

 

Soția lui Traian Tămagă, despre planurile de viitor ale celor doi: ”La anul, vrem să le facem o surpriză lui Thomas și bunicilor săi"

Miercuri, 08 Februarie 2017 23:58

La cei 29 de ani împliniți, Georgiana Schmuzer Tămagă se poate considera una dintre cele mai norocoase femei din lume. Este patroana agenției de turism TripTailor, un business de aproape 2 milioane de euro, are o căsnicie frumoasă, o familie frumoasă; pe scurt, se poate spune că viața ei este o poveste fără sfârșit și poate chiar fără orizonturi.

Soția lui Traian Tămagă, Georgiana Schmuzer, a declarat,  în exclusivitate pentru redactorii "Atitudine în Argeș"  că au în plan pentru viitorul apropiat să îi surprindă plăcut pe fiul lor, Thomas, dar și pe bunicii acestuia, oferindu-i o surioară sau un frățior micuțului.

Omul de afaceri Marian Drăgușin, la al optulea copil!

Miercuri, 08 Februarie 2017 23:58

Bucurie mare în familia omului de afaceri Marian Drăgușin, patronul Vinalcool Argeș. Pentru că tocmai i s-a născut al optulea copil. Este băiat, a văzut lumina zilei pe 2 februarie, este sănătos tun și, deja, trăiește pe picior mare, pentru că a cântărit, la naștere, 3,9 kilograme. Fericitul tătic a mers, vineri, la Primăria Pitești pentru a-l declara și a-i scoate certificatul de naștere. Marian Drăgușin: ”Sunt foarte fericit! Sunt tată de băiat, din nou. Este al cincilea băiat dintr-un total de opt copii! Aceștia sunt cea mai mare avere pe care o dețin”, ne-a declarat, în exclusivitate, omul de afaceri argeșean. Micuțul va primi, cel mai probabil, două nume, dintre care, unul, obligatoriu, va fi identic cu cel al tatălui, Marian. Să îi trăiască și să se bucure de el, îi urăm și noi!
Laurențiu STOICA

 

Câmpulungenii au datorii de peste 30 de miliarde lei la Edilul CGA

Miercuri, 08 Februarie 2017 23:58

Nici până la acest moment muscelenii nu au reușit să își achite datoriile față de servciul de furnizare al apei potabile; astfel, societatea Edilul CGA din Câmpulung are de recuperat peste 30 de miliarde lei de la abonații săi, fie că vorbim de persoane fizice, juridice ori societăți comerciale.
În capul listei datornicilor se află asociațiile de proprietari din oraș, având restanțe ce însumează 2.042.295,46 lei, din care suma de 171.132,35 lei reprezintă penalitățile de întârziere. Pe locul doi în topul datornicilor la Edilul CGA se situează persoanele fizice ce dețin apartamente în Câmpulung, aceștia înregistrând un debit restant total de aproximativ 395.000 lei, de unde 50.000 lei reprezintă penalitățile de întârziere.

BCR nu a reușit să găsească un cumpărător pentru pensiunea fostului primar de la Călinești, Nicolae Gavrilescu

Miercuri, 08 Februarie 2017 23:58

Intrată într-un colaps financiar încă din anul 2010, pe fondul crize economice, societatea Gyp Star, condusă de către fostul primar al comunei Călinești, Nicolae Gavrilescu, și omul de afaceri Ion Postolache pare că nu a reușit să treacă peste acest impas financiar și cei doi oameni de afaceri au trebuit să își declare falimentul și să își vândă bunurile pentru achitarea datoriilor.

În urma unui proces amplu de reorganizare, lucrurile tot nu păreau să fie mai bine și să se meargă în direcția dorită de cei doi patroni ai societății; astfel, societatea Gyp Star a fost nevoită să își declare falimentul.

 

Propunerea social-democraților pentru postul de secretar de stat la Ministerul Justiției, aflat în mijlocul protestelor din Piața Vasile Milea... din curiozitate!

Miercuri, 08 Februarie 2017 23:58

Actual membru al filialei PSD Argeș, fostul președinte al Curții de Apel Pitești, Gheorghe Diaconu, a declarat în cadrul conferinței de presă săptămânale a PSD Argeș că a participat și el alături de miile de piteșteni la protestele împotriva adoptării proiectului de lege privind graţierea şi ordonanţa pentru modificarea Codurilor Penale, dar nu în calitate de manifestant, ci din pură curiozitate și pentru a încerca să liniștească oamenii indignați de cele mai recente (și poate abuzive) decizii ale Guvernului Grindeanu.

La începutul lunii martie, un magistrat din Hațeg se va transfera la Judecătoria Câmpulung

Miercuri, 08 Februarie 2017 23:58

Potrivit unei hotărâri a Consiliului Superior al Magistraturii, din luna octombrie a anului trecut, magistratul Elena Zgreabăn va fi detașată la Judecătoria Câmpulung de la Judecătoria Hațeg. Detașarea este realizată din motive personale, potrivit cererii de transfer a judecătoarei Elena Zgreabăn.
”Conform situaţiei posturilor vacante de la instanţele judecătoreşti, la data de 12 octombrie 2016, publicată pe pagina de internet a CSM la aceeaşi dată, reiese că, la Judecătoria Haţeg, instanţa de la care se solicită transferul, din cele patru posturi de judecător prevăzute în schema de personal (din care un post sub rezerva emiterii

 

Primarul din Corbi, sport extrem cu repetiție!

Miercuri, 08 Februarie 2017 23:35

# Virgil Baciu a aterizat, după favelele din Rio, în manifestațiile din București

Primarul din Corbi a trăit extrem în ultimele două săptămâni. În a doua jumătate a lunii ianuarie, a onorat invitația unui consătean din Corbi, stabilit în Italia, însă căsătorit cu o braziliancă, de a vizita proprietatea acestora din America de Sud. Așa că și-a luat familia, a sărit în avion și, după ”numai” 14 ore de zbor, a aterizat în faimosul Rio. Unde, printre altele, a vizitat celebra statuie a Mântuitorului, al cărei cap este sculptat de un român (Gheorghe Leonida). 

Interviu cu Gheorghe Voicu, primarul comunei Bârla: ”Am demarat procedurile pentru înființarea în Bîrla a unui Centru de Permanență Medicală”

Miercuri, 08 Februarie 2017 23:27

Născut și crescut în Bîrla, absolvent a două facultăți (Facultatea de Fizică a Universităţii Bucureşti și  Facultatea de Management, Inginerie Economică în Agricultură şi Dezvoltare Rurală, din cadrul Universităţii de Studii Agronomice şi Medicină Veterinară Bucureşti), Gheorghe Voicu este, așa cum am mai scris, singurul primar de pe valea râului Cotmeana care nu este înregimentat politic la PSD.  PNL-ist cu ștate vechi, a reușit, iată, să penetreze, singular, supremația marelui partid roșu din zonă. 

 

Scandal între producătorii auto, din cauza programului ”Rabla”

Miercuri, 08 Februarie 2017 23:18

# AUTOMOBILE DACIA ŞI RENAULT COMMERCIAL ROUMANIE se retrag din Asociația Producătorilor de Automobile

La o săptămână de la conferinţa anuală a Asociaţiei Producătorilor şi Importatorilor de Automobile (APIA), în care Brent Valmar, vicepreşedintele asociaţiei declara că programul Rabla trebuie oprit, Automobile Dacia şi Renault Commercial Roumanie anunţă oficial că ies din APIA. Pentru prima dată, în cadrul conferinţei, nici Dacia şi nici Ford România nu au trimis niciun reprezentant, nici măcar la nivel de PR.

Șerban Valeca a umplut Mica Unire de respect, președintele PSD Argeș a participat la momentul solemn în blugi și geacă ”pinguin”

Luni, 30 Ianuarie 2017 23:39

Deși deloc ”pinguin” în politică, din contră, președintele PSD  Argeș a reușit, totuși, să o dea serios în bară, săptămâna trecută. La momentul solemn care a marcat, în Pitești, Mica Unire, senatorul PSD a sosit îmbrăcat fix ca pentru cumpărături din piață sau, ca să fim mai răi, pentru dus gunoiul. După care s-a postat, modest, în centrul grupului PSD, flancat de primarul Cornel Ionică (la costum negru, palton negru, eșarfă tricoloră) și de președintele CJ Argeș, Dan Manu, cel din urmă fiind costumat, deasemenea, corespunzător. Noroc cu vicele Mânzână, a cărui pălărie mândră a atras, curând, majoritatea privirilor, mai ales că scandalul acoperiților din instituțiile de stat e în toi... S.V.

 

Pentru rezultatele bune și munca depusă, vicepreședintelui C.J. Argeș, Ion Mânzână, i-a fost luată mașina de serviciu

Luni, 30 Ianuarie 2017 23:38

Dusterul alb cu numărul AG 02 JUD este mai cunoscut, în județ, decât, odată, calul lui Caligula, cel din urmă făcut senator și în fața căruia se prosternau, mai mult de nevoie, romanii. Ei bine,  și în fața Dusterului alb se prosternau argeșenii, știind că, la volan, sub o pălărie mare, de zile mari, se afla și mai marele vicepreședinte al Consiliului Județean Argeș, Ion Mânzână.

Amânare în procesul dintre Primăria Băbana și romii de la Costești

Luni, 30 Ianuarie 2017 23:36

# Edilii din Băbana solicită schimbarea judecătoarei Filofteia Voicescu

Un nou termen din șirul proceselor dintre Primăria Băbana și romii din Costești s-a consumat, săptămâna trecută, la Judecătoria Pitești. Litigiul a pornit de la firma Venus Holdrung, care a facturat primăriei trei miliarde pentru șanțuri săpate de-a lungul drumurilor județene. Primarul nu a plătit facture emisă de firma din Costesti (romii nu au așteptat ordin de începere al lucrărilor, nu au încheiat process-verbal de recepție etc.), așa că s-a mers la proces.

 

Avocatul Mircea Andrei s-a retras din Consiliul Județean Argeș

Luni, 30 Ianuarie 2017 23:28

# Dan Manu: „Ce să spun, că avem regrete, că nu avem... atunci când mai veniţi în Argeş, eu vă aştept la o cafea”

Săptămâna trecută, a avut loc o nouă ședință unde membrii C.J. s-au reunit din nou pentru a vota diverse proiecte de hotărâre menite să vină în sprijinul argeșenilor. La punctul   „diverse” , președintele Partidului pentru Argeș și Muscel, Mircea Andrei, și-a anunțat intenția de a se retrage din funcția de consilier județean, mandat obținut în urma alegerilor de anul trecut din 5 iunie.

Scandal în PNL Argeș pentru funcția de președinte al organizației județene

Luni, 30 Ianuarie 2017 23:19

# Olimpia Doru s-a transformat în opozantul de serviciu, spre bucuria pesediștilor din Consiliul Județean Argeș

Liberalii argeșeni, dar și restul oamenilor simpli ai județului, au aflat cu stupiză că, de fapt, Dănuț Bica nu conduce PNL Argeș, acesta nefiind mandatat de către București în fruntea organizației liberale județene. Drept pentru care, după înaintarea celor 11 demisii (dintr-un total de 16) din Comitetul Județean Executiv, s-a trecut la discuții aprinse pentru selectarea unui nou potențial lider.

 

Dolo Trans Olimpic - pariul european al unui tânăr argeșean de 29 de ani care a mizat pe o flotă Mercedes-Benz

Luni, 30 Ianuarie 2017 23:16

Deși are numai 29 de ani, patronul Dolo Trans OIimpic, Cristian Dolofan, nepotul cunoscutului om de afaceri Gheorghe Dolofan, poate să se mândrească cu una dintre cele mai performante flote de camioane din țară, având, la acest moment, 250 de unități. Acesta intenționează ca în acest an să mărească parcul auto, extinderea implicând o investiție de câteva milioane de euro.

Bătaie de joc, la fel ca și în anii trecuți! Mai sunt 80 de zile până la vacanța mare... și la Consiliul Județean Argeș încă se mai licitează pentru ”mărul în școală”!

Luni, 30 Ianuarie 2017 22:44

Bătaie, totală, de joc privitoare la programul ”Lapte-corn-măr”, în județul Argeș și, probabil, în întreaga țară. O chestie numită ”corn”, de fapt,  o simplă bucată de pâine, este, zilnic, servită elevilor din Argeș. Alături, un triunghi de lapte. Mărul... nu există. Și, cel mai probabil, nu va exista nici anul acesta, din motive de procedură. Pentru că așa se numește, în Argeș, incompetența guvernanților.

 

Pagina 7 din 116

«ÎnceputAnterior12345678910UrmătorSfârşit»

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea