Dosar penal pentru împiedicarea exercitării drepturilor electorale, la Bârla

Duminică, 27 Septembrie 2020 10:32

Scandal în cabinetul unui medic de familie din comuna Bârla. Doctorița a făcut plângere la poliție, acuzând că a fost agresată, din cauza unor adeverițe medicale eliberate pentru urna mobilă. Încidentul a avut loc sâmbătă seara. Polițiștii au deschis un dosar penal.
Mai multe persoane au acuzat-o pe doctoriță că eliberează adeverințe pentru urna mobilă unor persoane care nu ar avea nevoie de ele. Unul dintre scandalagii a sunat la 112. În urma verificărilor, polițiștii au stabilit că adeverințele erau justificate. Au amendat persoana care a sunat la 112 și fac cercetări pentru lovire și amenințare. În cauză se fac cercetări și pentru împiedicarea exercitării drepturilor electorale.

 

Ion Mînzînă, președintele PSD Argeș: Dragi argeșeni, duminică haideți să votăm pentru stabilitate și prosperitate!

Vineri, 25 Septembrie 2020 14:34

Dragii mei,

Campania electorală a ajuns la final, iar duminică vă aștept pe toți la vot! Perioada pe care am parcurs-o a fost complet atipică.

Stimați colegi, vreau să vă mulțumesc tuturor  pentru organizarea exemplară și pentru modul în care v-ați implicat, reușind să aduceți normalitatea în situații cu totul speciale.

Ionuț Moșteanu: „Alegătorii de dreapta mi-au spus că îmi vor da votul”

Vineri, 25 Septembrie 2020 14:08

Vineri, 25 septembrie, în ultima zi de campanie electorală, USR PLUS a organizat o conferință de presă, pe platoul din fața sediului Filarmonicii Pitești. Printre participanți s-au aflat candidatul USR PLUS la primăria Pitești - Ionuț Moșteanu și candidații la Consiliul Local Pitești.

„Suntem, astăzi, în ultima zi a campaniei electorale alături de colegii mei, eroii mei, alături de care, zi de zi, de mai bine de două luni sunt în stradă, vorbind cu cetățenii... În campanie am stat 5-6 ore pe zi alături de dvs și v-am spus cine suntem și ce vrem să facem.

Suntem în fața unei alegeri importante, cea mai importantă pentru orașul nostru. Duminică vom alege cum vor arăta următorii patru ani. Vom alege dacă vom merge tot cu PSD-ul, ca până acum, sau dacă alegem USR PLUS și punem din nou orașul pe o nouă direcție de dezvoltare”, a precizat Ionuț Moșteanu.

 

Primarul de la Oradea: ”Soluţia pentru schimbare, dezvoltare și progres la Primăria Piteşti este Sorin Apostoliceanu”

Vineri, 25 Septembrie 2020 12:10

Viziunea lui Sorin Apostoliceanu, candidatul PNL la Primăria Pitești, pentru dezvoltarea municipiului este o echipă de profesioniști care să facă administrație, nu politică.

„Este metoda aplicată la Oradea de Ilie Bolojan, care a reușit să transforme, in 10 ani, un oraș cu o populație asemănătoare cu cea a Piteștiului intr-o atracție turistică pentru cei din afară și într-un motiv de mândrie pentru cei din interior. Mall administrativ, faleza Crișului, Centrul Istoric sunt proiecte realizate printr-o combinație de investiții si viziune pe care o vom aplica începând cu 27 septembrie și la Pitești, pentru că #sepoate!” susține Sorin Apostoliceanu.

Liderul sindical de la Dacia îi susține pe Ion Mînzînă și pe Cristian Gentea în alegerile de duminică

Joi, 24 Septembrie 2020 21:45

Liderul sindical de la Automobile Dacia îi susține pe Ion Mînzînă la președinția Consiliului Județean Argeș și pe Cristian Gentea la Primăria Pitești în alegerile de duminică, 27 septembrie.

Nicolae Pavelescu a explicat într-o emisiune televizată ce l-a determinat să își manifeste suportul pentru candidații PSD la cele mai importante funcții din județ:

”Eu sunt un om de stânga și m-am bucurat să văd că vine să candideze tot un om de stânga care în primul rând ține la oameni. Pe de altă parte, mă interesează foarte mult infrastructura județeană. Dacia are foarte mulți angajați în localitățile județului și nu îmi este indiferent dacă aceștia fac cu o oră mai mult sau mai puțin până la serviciu și înapoi acasă. Și am văzut că unul dintre punctele forte ale programului domnului Mînzînă este modernizarea infrastructurii rutiere care înseamnă 1.200 de kilometri de drumuri județene.

 

 

S-a dispus efectuarea urmăririi penale față de mai multe persoane în dosarul „TeddyCare”

Miercuri, 23 Septembrie 2020 11:00

# Printre cei vizați se află medicul anestezist Adrian Dinescu # „Cercetările sunt în derulare. Avem mai mulți suspecți”, a precizat prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești continuă cercetările în dosarul „TeddyCare”. Este vorba despre dosarul penal privind săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă în cazul copilului care a murit pe 12 februarie 2020 după o anestezie la cabinetul stomatologic TeddyCare din Pitești. Procurorii au dispus efectuarea urmăririi penale față de mai multe persoane.

Golăneli de campanie electorală la Bradu desprinse din Star Trek. Echipa actualului primar a fost chemată la poliție pentru... acțiuni viitoare!

Miercuri, 23 Septembrie 2020 10:35

Fostul și viitorul primar, Dan Stroe, are parte, ca de obieci, de șicane din partea unui anume contracandidat. Mai exact, câțiva membri ai grupului său, membri  care s-au deplasat în teren cu materiale de campanie, au fost chemați la poliție, în urma unei sesizări. Culmea, sesizarea nu se referea la ceva ce aceștia făcuseră, ci la ceea ce aveau de gând să facă, ceea ce este de noaptea minții. Din informațiile polițiștilor, cei câțiva tineri aveau de gând să distribuie – în viitor - materiale defăimătoare la adresa contracandidatului actualului primar.

 

Totul sau nimic, la Curtea de Apel București! A început apelul în dosarul ”Publitrans”

Miercuri, 23 Septembrie 2020 10:35

Marți, 22 septembrie, a început apelul în dosarul ”Publitrans”, la Curtea de Apel Pitești. Primul termen al procesului a fost amânat pentru data de 22 octombrie, din lipsă de apărare. Este un proces de ”totul sau nimic” pentru 10 dintre inculpați, care au primit, pe fond, pedepse cu executare, cuprinse între 4 ani și 6 luni și 8 ani de închisoare. Cea mai mare pedeapsă a fost primită de fostul primar al Piteștiului, Tudor Pendiuc. În perioada următoare, inculpații vor încerca să-și dovedească nevinovăția la Curtea de Apel București.Reamintim că pe 12 februarie,  Pendiuc, a fost condamnat, în primă instanță, la 8 ani de închisoare cu executare.

Mai mulți argeșeni au luat parte la cursurile Școlii Naționale Salvamont

Miercuri, 23 Septembrie 2020 10:34

Între 5 - 20 septembrie, la Centrul Național Salvamont – Padina, a avut loc Școala Națională Salvamont. Acțiunea reprezintă o amplă activitate de formare, pregătire profesională și evaluare a salvamontiștilor din întreaga țară, fiind organizată de către Asociația Națională a Salvatorilor Montani din România împreună cu Departamentul pentru Situații de Urgenta și Inspectoratul General pentru Aviație.

 

Cornel Ionică, la final de mandat. Principalele lucrări executate în Pitești

Miercuri, 23 Septembrie 2020 10:33

Primarul Piteștiului, Cornel Ionică, a ținut, la final de mandat, să arate ce s-a realizat, în ultimii patru ani, în Cetate, banii fiind, preponderent, nerambursabili, din fonduri atrase, guvernamentale sau europene. De asemenea, piteștenii pot vedea, mai jos, investițiile aflate în derulare în momentul actual.

Ion Mînzînă, candidatul PSD la președinția Consiliului Județean : Am ambiția ca Argeșul să devină prima atracție turistică din România

Miercuri, 23 Septembrie 2020 10:08

În Argeș sunt cei mai înalți munți din România, cel mai spectaculos drum din lume, adevărata Cetate a lui Vlad Țepeș, cel mai modern planetarium din sud-estul Europei și tot în Argeș avem triunghiul rupestru unic al mănăstirilor în piatră. În următorii 4 ani voi continua dezvoltarea infrastructurii rutiere din județ, pentru a facilita accesul la aceste obiective turistice.

 

Ne ținem de cuvânt! PSD a votat mărirea pensiilor cu 40%

Marţi, 22 Septembrie 2020 15:11

Așa cum am promis, am făcut tot ceea ce a depins de noi pentru ca pensionarii să își primească drepturile stabilite prin legea inițiată de PSD.

Parlamentarii PSD au reușit astăzi să impună Guvernului majorarea din acest an cu 40% a valorii punctului de pensie, așa cum prevedea legea adoptată de către Parlament.

Sunt convins ca Guvernul PNL, care a făcut tot posibilul să nu aplice legea, va incerca în continuare să blocheze majorarea veniturilor românilor!

SEdC Mioveni angajează electricieni

Marţi, 22 Septembrie 2020 12:31

 

S.C. Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni S.R.L. scoate la concurs în vederea angajării două posturi de electrician în cadrul Serviciului de Iluminat Public.

Cerințe pentru a candida pe post:

- Diplomă absolvire liceu/diplomă de specializare curs electrician;

- Constituie avantaj deținerea de autorizări ANRE, grad IIB, IIIA;

 

- Preferabil din orașul Mioveni.

 

Furau fier cu căruța din Alprom

Marţi, 22 Septembrie 2020 12:19

Polițiștii argeșeni au deschis un dosar penal pentru furt de fier, după ce o persoană a fost prinsă furând fier din societatea Alprom, din Pitești. În cursul zilei de luni, 21 septembrie, o patrulă de jandarmerie care se afla în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe raza municipiului Pitești a fost solicitată să intervină la sediul platformei S.C. Alprom. S.A. pe motiv că mai multe persoane sustrag componente metalice dintr-o hală.

Ajunși la fața locului, jandarmii au observat o femeie care se afla lângă un atelaj hipo încărcat cu diverse componente feroase.

Primăria Pitești suspendă ediția din acest an a Târgului „Toamna Piteșteană”

Marţi, 22 Septembrie 2020 12:16

 

În contextul epidemiologic actual, în scopul reducerii infectărilor cu COVID 19, Primăria Municipiului Pitești suspendă a XV-a ediție a Târgului „Toamna Piteșteană”, din acest an. Din analizele efectuate cu instituțiile statului care au atribuții în domeniul sănătății publice a rezultat că, potrivit legislației în vigoare la acest moment, se pot organiza manifestări cu maxim 100 de participanți, din cauza pandemiei COVID - 19.

 

Sorin Apostoliceanu: „Baza sportivă Arpechim este una dintre prioritățile echipei mele”

Marţi, 22 Septembrie 2020 12:00

 

 

„Baza sportivă „Arpechim”, cea mai mare din municipiul Pitești, unde au jucat nume sonore ale sportului național, precum Ruxandra Dragomir, Bianca Andreescu, Simona Halep, Sorana Cârstea sau Monica Niculescu, este una dintre prioritățile echipei mele! Campusul ce cuprinde un teren pentru fotbal şi rugby și 12 terenuri pentru tenis de câmp, pe lângă clădirea pentru oaspeți, vestiare, dușuri și grupuri sanitare, poate și trebuie să devină o bază sportivă de renume, o mândrie a comunității noastre la nivel național.

Fost ministru al Fondurilor Europene: "Cristian Gentea are viziunea de a atrage bani europeni pentru proiectele Piteștiului"

Luni, 21 Septembrie 2020 18:57

Fostul ministru al Fondurilor Europene, Roxana Mînzatu, deputat de Brașov îl susține pe Cristian Gentea la Primăria Pitești.

Cu o experiență profesională solidă (dobândită în calitățile de consilier la Ministerul Integrării Europene, manager de proiect în Consultanţă accesare fonduri nerambursabile UE, planificare strategică în APL, dezvoltare locală la Project Europa Regional Bucureşti, director la Standard Management Braşov şi lector fonduri nerambursabile la Patronatul Serviciilor Publice din România, parlamentar și ministru al României) aceasta susține că Gentea este omul care poate schimba fața orașului, omul care poate atrage fonduri europene pentru proiecte care vor ajuta Piteștiul să se dezvolte.

 

 

Dumitru Grecu, candidat PRO România la președinția Consiliului Județean Argeș: „E timpul ca județul nostru să scape de sub jugul «politicienilor de rasă»”

Luni, 21 Septembrie 2020 14:34

# Cum s-a decis un om de afaceri, care n-a făcut politică niciodată, să candideze pentru funcția de președinte

PRO România mizează pe Dumitru Grecu în lupta pentru președinția Consiliului Județean Argeș. Om de afaceri de succes și bine cunoscut în mediul de business, Dumitru Grecu promovează de peste 25 de ani întreaga zonă turistică a județului.

Lucrările de asfaltare la Moșoaia, deblocate de Simona Bușcă

Luni, 21 Septembrie 2020 14:34

# Elevilor din localitate li s-a asigurat transportul gratuit la școlile din Pitești

Iată că, deși în plină campanie electorală, se asfaltează la Moșoaia. Deși se pare că s-a încercat un blocaj. Iată opinia actualei - și bătăioasei – primărițe: „În ciuda faptului că domnul Necula împreună cu clica dumnealui au încercat să oprească modernizarea celor 2 străzi: Fundătura Smeura Mică și Stoenari, până după alegeri când, crede dumnealui că se va întoarce pe fotoliul de primar, actuala conducere a primăriei Moșoaia (care a fost criticată de către domnul Necula și clica dumnealui că nu va reuși să facă nimic timp de o lună) a reușit să demareze lucrările pentru modernizarea celor două străzi”, a precizat Simona Bușcă, primar interimar.

 

 

Taxe reduse, la Pitești, pentru baruri și restaurante

Luni, 21 Septembrie 2020 14:33

În vederea sprijinirii societăților comerciale cele mai afectate de contextul pandemic, Primăria Municipiului Pitești a decis aplicarea următoarelor măsuri pentru sprijinul sectorului HORECA:
1. Se reduc cu 50% tarifele pentru serviciile de agrement prestate de catre Serviciul Public de Exploatare a Patrimoniului Municipiului Pitești.
2. Se reduce cu 50% tariful de închiriere patine, la patinoarul situat în pădurea Trivale

Prezență elegantă la conferința PMP Argeș

Luni, 21 Septembrie 2020 14:32

# Cristian Diaconescu, fost Ministru al Externelor, a ținut să îi încurajeze pe candidații locali
Fostul Ministru de Externe, Cristian Diaconescu, a fost prezent, vineri, la conferinţa de presă a PMP Argeş. Elegant, atât la vorbă cât și la port, Diaconescu nu s-a apucat să critice pe cineva anume, ci a făcut o analiză obiectivă a problemelor cu care se confruntă țara. În opinia sa, criza în care tocmai am intrat este mai mare decât cea din 2008-2010, fiind comparabilă cu Marea Criză din 1929-1933. Diaconescu a mai a atras atenţia că majorarea pensiilor cu 40% este riscantă, având în vedere contextul actual.

 

Pagina 7 din 221

«ÎnceputAnterior12345678910UrmătorSfârşit»

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea