Magistrații Curții de Apel Pitești judecă dosarul privind cea mai mare captură de heroină realizată în România

Luni, 15 Ianuarie 2018 23:24

Pe rolul Curţii de Apel Piteşti se află dosarul privind cea mai mare captură de heroină realizată în România după 1990. În anul 2015, doi vâlceni şi doi turci au fost prinşi în flagrant în timp ce introduceau în România nu mai puţin de 310 de kilograme de heroină, cu o valoare de piaţă a drogurilor de aproximativ 40.000.000 de euro. Transportul s-a făcut cu tirurile a două firme înregistrate în municipiul Râmnicu Vâlcea. Săman George-Solomon, Bîngă Liviu-Constantin, Yigit Hakan şi Sincar Huseyin sunt inculpații din dosar. Cumulate condamnările celor patru inculpaţi, în primă instanță, sunt de aproape 50 de ani de închisoare. La Curtea de Apel Pitești se judecă apelul dosarului, următorul termen fiind stabilit pe 17 ianuarie.

 

Deputatul PSD Mircea Drăghici, atac virulent la președintele Johannis

Luni, 15 Ianuarie 2018 23:20

# Mircea Drăghici: ”Vă temeți de ziua când nu veți mai fi util Statului Paralel…”

Fix la începutul acestui an, când tot românul încă deschidea cam des ușa frigiderului, deputatul PSD Mircea Drăghici s-a gândit, într-un pur spirit creștinesc, să  alimenteze lada frigorifică a președintelui țării cu o varietate bogată de… acuze. Totul a pornit în urma discursului susținut de șeful statului la ședința CSM, ședință în care i-a dat, în continuare, cu ”penalii”, cu DNA-ul care își face treaba și alte câteva șlagăre lente. Mircea Drăghici nu s-a sfiit să îi reamintească lui Klaus Johannis faptul că, în timpul candidaturii la președinție, avea dosar de cercetare penală, iar, ulterior, în alt dosar, s-a dovedit că una din proprietățile sale a fost retrocedată prin fals și uz de fals. Iată însă, mai jos, integral, scrisoarea românului Mircea Drăghici.

Schimbări în instanțele și la parchetele argeșene

Luni, 15 Ianuarie 2018 23:17

# După 11 ani la CSM, judecătorul Cristian Ioniță se întoarce la Tribunalul Argeș
Începutul de an vine cu schimbări atât în rândul judecătorilor, cât și la parchetele din Argeș. Cristian Ioniță, piteșteanul care a reprezentat județul, timp de 11 ani la CSM, ca șef al Biroului de statistică judiciară, plecat din funcția de președinte al Judecătoriei Pitești, s-a întors, de anul acesta. Locația nu este însă aceeași, judecătorul ocupând, prin concurs, un post la Tribunalul Argeș. Surse de încredere susțin că Ioniță va candida, cât de curând, pentru o funcție de conducere la Tribunal.

 

Stocul de vinars al Institutului Ștefănești, de vânzare la preț redus

Luni, 15 Ianuarie 2018 23:10

# Marfa oferită la 15 miliarde în decembrie, de vânzare cu doar 11,5 miliarde lei vechi în ianuarie
Luna decembrie a venit, pentru INCDBH Ștefănești, cu cadouri nedorite. Finanțele și-au propus să recupereze datoriile vechi de câțiva ani, care, adunate, au ajuns, din nou, la sume astronomice. Asta  după ce, în urmă cu doar câțiva ani, Ministerul Agriculturii a șters, cu buretele, cei aproape 70 de miliarde de lei vechi restanți. Cu condiția ca să nu se mai înregistreze alte datorii. În momentul de față mai deține cca. 100 de hectare de vie, nu mai are cu ce să participe la concursurile de profil, nu mai are cu ce să își plătească datoriile.

Afaceristul Alexandru Fătuloiu se însoară!

Luni, 15 Ianuarie 2018 23:08

Tânărul om de afaceri Alex Fătuloiu, fiu al nu mai puțin celebrului Dan Fătuloiu, fost șef al Poliției Române, se căsătorește! Cea care i-a furat inima se numește (încă) Roxana Stanciu, este studentă în anul IV la Medicină și este din Pitești. Alex Fătuloiu s-a lansat puternic, de câțiva ani, pe piața construcțiilor civile și industriale, specializându-se, mai ales, în ridicarea de blocuri de locuințe. Firma sa de construcții numără, în momentul de față, câteva zeci bune de angajați, dar și câteva sute de apartamente construite, finisate și vândute. Cererea în căsătorie a fost formulată - și acceptată  - fix înaintea Sărbătorilor de Iarnă, cei doi aflându-se, la momentul respectiv, într-o locație exotică, la mare și plajă. Cununia civilă va avea loc în vara acestui an, iar nunta, cel mai probabil, undeva în 2019. Casă de piatră!

 

Acadibo și Dragon Oil Star, marii câștigători ai licitațiilor pentru furnizarea de materiale antiderapante

Luni, 15 Ianuarie 2018 23:02

# Dragon Oil Star, 38 miliarde lei vechi pentru sare de la ADP Pitești
Ca în fiecare iarnă, Regia Autonomă Județeană de Drumuri Argeș cumpără, pentru districtele proprii, nisip și sare în vederea asigurării activității de deszăpezire. Anul acesta, cele 3149 de tone de sare vor fi livrate de către Alcadibo, care a câștigat toate cele opt oferte. Administrația Domeniului Public Pitești va plăti firmei Dragon Oil Star 38 de miliarde lei vechi fără TVA, pe un accord ce prevede livrarea de sare pentru deszăpeziri timp de 36 de luni.

Magnatul Constantin Pănescu, din nou în instanță

Luni, 15 Ianuarie 2018 23:00

# Pentru că nu a achitat bani pentru… fier, Tribunalul Specializat Argeș a deschis insolvența Alcadibo Trading
Firma omului de afaceri Constantin Pănescu, Alcadibo Trading SA, societate care se ocupă de „distribuţia de echipament electric de joasă tensiune şi de materiale pentru instalaţii electrice“, după cum susţine pe site-ul propriu, a intrat în procedură de insolvență. Gheorghe Drăghici, administratorul firmei Mondo Impex Dalina din Ștefănești  a cerut, pe 16 octombrie, la Tribunalul Specializat Argeș, insolvența Alcadibo Trading.

 

Începe judecarea pe fond a fraților Penescu, foștii patroni ai PIC și F.C. Argeș, pentru delapidare

Luni, 15 Ianuarie 2018 22:58

La sfârșitul anului 2017, Tribunalul Argeș a constatat, în dosarul fraților Penescu, acuzați pentru infracțiuni privind delapidarea fondurilor societății PIC, legalitatea sesizării instanţei, a administrării probelor şi a efectuării actelor de urmărire penală, drept pentru care a dispus începerea judecăţii. Primul termen al procesului, pe fond, va avea loc pe 13 februarie. În acest dosar, Cornel Penescu, fostul patron al FC Argeș,  a fost trimis în judecată pentru delapidare, patru acte materiale, instigare la infracțiunea de evaziune fiscală, patru acte materiale, alături de fratele său, Ilie Penescu, acuzat de procurori pentru infracțiuni privind delapidarea, patru acte materiale.

Angajații Muzeului Județean Argeș îngheață de frig în instituție

Luni, 15 Ianuarie 2018 22:52

Conducerea Muzeului a avut proasta inspirație de a înlocui centrala termică pe timp de iarnă. Mai bine de o lună, angajații muzeului și-au desfășurat activitatea pe frig, cu geaca de iarnă pe ei. Vestea aparent bună este că iarna încă nu și-a intrat total în drepturi. Cu frig au fost întâmpinați și vizitatorii muzeului. Nu-i bai, dacă angajații pot, atunci suportă și clienții!

 

Una din cele mai serioase firme de construcții, în lupta cu insolvența

Luni, 15 Ianuarie 2018 22:21

# Coniz Romarg: creanțe garantate de 14,6 milioane lei, masă credală de 53 de milioane lei!
Una dintre cele mai mari societăţi de construcţii din România, Coniz Romarg, a intrat în procedură de insolvență după ce, pe 22 septembrie, Tribunalul Specializat Argeș a acceptat cererea de intrare în insolvenţă depusă de patronul Gheorghe Griguţă. De asemenea, instanța a desemnat în calitate de administrator judiciar provizoriu pe practicianul în insolvenţă, persoană juridică, Expert Insolvenţă SPRL Filiala Bucureşti. Dosarul de insolvență a societății Coniz Romarg este unul stufos și numără circa 204 creditori. În cererea de intrare în insolvenţă, Coniz Romarg a declarat datorii de 26,78 milioane lei, dar tabelul preliminar al creanţelor este mult mai “generos”.

Serviciul de Prevenire a Infecțiilor din cadrul Spitalului Județean Argeș - amendat de DSP pentru organizare necorespunzătoare

Luni, 15 Ianuarie 2018 22:19

La sfârșitul anului 2017 s-au desfășurat în unitățile sanitare cu paturi din județ mai multe acțiuni tematice de control de către inspectorii Direcției de Sănătate Publică Argeș. În principal au fost verificate unitățile care au prezentat neconformități la controalele anterioare. Au fost verificate 13 spitale dintre care 12 publice și unul privat.

 

Perversul din Pitești care racola pe Facebook fetițe, condamnat definitiv

Luni, 15 Ianuarie 2018 22:12

# Legea e prea blândă! Gheorghe Mărgărit condamnat la patru luni cu suspendare. În urma apelului, instanța i-a interzis inculpatului să se apropie de familia victimelor.
Anul 2018 a debutat cu o faptă care oripilează societatea. Agentul Eugen Stan de la Brigada Rutieră a Capitalei este suspectat de pedofilie, după ce a agresat sexual doi copii în lift. Un caz asemănător s-a petrecut și în Pitești, în 2016. La sfârșitul anului 2017, pe 20 noiembrie, piteșteanul Gheorghe Mărgărit a fost condamnat definitiv pentru racolarea minorilor în scopuri sexuale. Și totuși, legea este uneori prea blândă comparativ cu fapta comisă.

Sătenii din Berevoești implicați ca martori în dosare - agresați de rudele stăpânilor de sclavi

Luni, 15 Ianuarie 2018 22:06

# Martor în dosarul sclaviei de la Berevoești: „Rudele inculpaților au căutat-o pe bunica. Aș vrea să fiu lăsat în pace, să nu mă mai deranjeze…”
Doar cinci dintre cei 38 de stăpâni de sclavi de la Berevoeşti au fost condamnaţi până acum, iar pe rolul Tribunalului Argeş se află mai multe dosare. Cert este că în dosarele rămase nesoluționate încă sunt audiați martorii, iar aceste demersuri devin din ce în ce mai greu de realizat mai ales că martorii sunt de negăsit deși au dat declarații în faza de urmărire penală.

 

S-a deschis Vitality Sport & Wellness Pitești, cel mai modern centru sportiv din Argeș

Luni, 15 Ianuarie 2018 14:15

Căutați un loc unde să vă bucurați de cele mai moderne facilități pentru întreținerea sau recuperarea sănătății fizice? Acum găseşti la Pitești absolut tot ce vrei în materie de sport, wellnes şi nutriţie la cel mai modern centru din România, Vitality Spa. Vineri, 12 ianuarie, în prezenţa autorităţilor locale, a fost inaugurat cel mai mare centru SPA, Sport & Wellness din Argeș, fiind tăiată panglica de investitorul Nicola Inquieto și de soția acestuia, Ioana Inquieto Petrescu.

Continuă evenimentele la Vitality Sport & Wellness. Câștigătorii Cupei Vitality Spa la înot

Sâmbătă, 13 Ianuarie 2018 18:23

Sâmbătă, 13 ianuarie, la centrul Vitality sport & wellness s-au desfășurat mai multe evenimente la care au luat parte zeci de persoane. Cei interesați au putut participa la seminarii de fitness, psihologie și nutriție sau la clasele de gimnastică aerobică ținute de instructori cu o bogată experiență. Bogdan Vasile a ținut o serie de seminarii pe fitness și nutriție la care au luat parte numeroase persoane. Acesta le-a vorbit participanților despre mișcare, nutriție și relaxare și cum pot să scape de cotidianul slujbei și de grijile de zi cu zi. Tot pe 13 ianuarie au avut loc cursuri de inițiere la înot , dar și Cupa Vitality Spa la înot la care au luat parte 31 de participanți cu vârste cuprinse între 10 și 18 ani.

 

Cel mai modern centru sportiv, Vitality Spa, și-a deschis porțile la Pitești. Weekend plin de evenimente

Vineri, 12 Ianuarie 2018 18:38

Vineri, 12 ianuarie, a fost inaugurat cel mai mare centru SPA, Sport & Wellness din Argeş. Vitality sport & wellness este singurul centru sportiv din județul Argeș care oferă o gamă diversificată de servicii: bazin de înot la standarde olimpice, sală de forță, kinetoterapie, kango jumps, insanity, bodybuilding, trx, jugo, MMA, cursuri de înot, spa, masaj, sală de fitness și nutriție. Centrul dispune de piscină, precum și de o zonă de relaxare, unde clienții pot beneficia de masaj terapeutic, anticelulitic, masaj cu roci vulcanice sau masaj facial. La inaugurarea oficială au fost prezenți Nicola Inqueto, cel care a avut ideea realizării acestui proiect, soția acestuia, Ioana Inqueto Petrescu, primarul Piteștiului, Cornel Ionică, viceprimarii Apostoliceanu și Zidaru, consilieri locali, oameni de afaceri, precum și alți invitați.

Curtea de Apel Pitești a decis! Mariana Ionescu, din nou, în fruntea APM Argeș

Luni, 18 Decembrie 2017 10:16

# Deși a lucrat în altă parte, Mariana Ionescu urmează să primească, pe o perioadă de aproape doi ani, salariul și drepturile sale de director executiv la APM Argeș # Ministrul Energiei, Toma Petcu, ar putea să plătească despăgubirile materiale Marianei Ionescu după decizia de suspendare emisă în perioada când era șeful ANPM

După mai bine de un an de zile de procese, instanțele argeșene au stabilit ca Mariana Ionescu să fie reintegrată în funcția de director la Agenția pentru Protecția Mediului Argeș, începând din luna decembrie. Totodată, aceasta va primi de la ANPM despăgubiri, reprezentând salariul indexat, majorat şi recalculat precum şi alte drepturi de care ar fi beneficiat în funcţia de conducere începând cu 19 ianuarie 2016, dată când s-a dat decizia prin care Mariana Ionescu a fost destituită din funcție.

 

Florin Frătică, un nou eșec în instanță

Luni, 18 Decembrie 2017 10:15

# După ce a pierdut, la Tribunal, procesele în care solicita suspendarea hotărârii de demitere a sa, acum le pierde și pe cele prin care solicită anularea
Așa cum am mai scris, fostul primar al comunei Bradu, Florin Frătică, a fost scos din instituția pe care a patronat-o, într-o zi de joi (pentru el, probail, joia neagră), 25 mai 2017. În urma unei condamnări penale, atunci, în acea zi de joi, în ședința ordinară de Consiliu Local, ultimul punct pe ordinea de zi a fost cel prin care s-a comunicat încetarea mandatului său de consilier local și, implicit, de viceprimar.

Litigiul dintre Cătălin Bulf și Dan Manu - în pronunțare

Luni, 18 Decembrie 2017 10:12

Pentru refuzul de a i se furniza informaţii referitoare la o investiţie publică, consilierul judeţean PMP, Cătălin Bulf, l-a dat în judecată pe președintele Consiliului Judeţean Argeș, Dan Manu. Conflictul a început de la raportul de audit efectuat asupra proiectului pârtiei de schi de la Ghiţu Molivișu. Deși a fost realizat din bani publici, conducerea Consiliului Judeţean Argeș a refuzat să înmâneze copii după respectivul raport chiar consilierilor judeţeni. Consilierul județean Cătălin Bulf, președintele PMP Argeș, l-a dat în judecată, din acest motiv, pe Dan Manu. Astfel, în luna mai s-a constituit, la Tribunalul Argeș, dosarul cu obiectul „refuz soluţionare cerere nr. 5026/07.04.2017”. Dosarul a rămas în pronunțare pe data de 18 decembrie, după ce a fost amânat de două ori de magistrații Tribunalului Argeș. A.V.

 

Afaceristul Alex Fătuloiu, fiul chestorului Dan Fătuloiu, își vinde autoturismul de lux

Luni, 18 Decembrie 2017 10:05

# Prețul cerut pentru Mercedesul SL Cabrio – 28.900 euro

Intrat, de câțiva ani, puternic în afaceri cu construcții, Alexandru Fătuloiu, fiul fostului șef al poliției române, Dan Fătuloiu, învârte, desigur, sume de bani frumușele. Starea sa financiară ridicată este etalată și prin mașinile scumpe cu care circulă. De femei frumoase nu mai vorbim, Fătuloiu jr. fiind un adevărat devorator…

Celebrul tunner argeșean Marius Alexandru (Televijen) - proiect Audi A8 - de vânzare!

Luni, 18 Decembrie 2017 10:02

# Prețul superbei mașini modificate este de 37.999 euro

Celebrul tuner argeșean Marius Alexandru, cunoscut mai ales ca Televijen, a finalizat un nou proiect. Acesta a modificat, în stilu-i caracteristic, un Audi A8, pe care îl și oferă, acum, spre vânzare. Superba limuzină are, conform proprietarului, următoarele dotări (aviz amatorilor).

 

Pagina 7 din 136

«ÎnceputAnterior12345678910UrmătorSfârşit»

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea